Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 4.1.2013 14:32:13
zzaa
Vcera nogu me bolese koremo,ama denska sum arna,pa izlegnah malku do vonka vozduh da me fati eve edna recenica na moj dijalekt mos ke me razbere nekoj sto sakav da kazam
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 5.1.2013 1:30:37
mmbucko
I drug p't nemu tolku da se prejaduesh da ne puknish :)))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa
Vcera nogu me bolese koremo,ama denska sum arna,pa izlegnah malku do vonka vozduh da me fati eve edna recenica na moj dijalekt mos ke me razbere nekoj sto sakav da kazam
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 14.3.2013 3:59:53
bucko mal
Od ova skopjanistava dermant da se nemalo doshle da ni se izmo*et vo ejzerovo,abre da mozet so lajca ke go isrket,ne bre da mozet ke go krenet i Skopje ke go odneset mala sala jas mnogu si gi sakam skopjanistata a i Skopje isto taka
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 14.3.2013 12:26:49
hopeless
Ако пишуем на дијалект нема нишо да ме разберете. Малу ни е интересен нас тетовскиов дијалект. Смо усвоиле млого српски збороој. Свите што не слушаа ка зборимо се газа од смеење. А за хрвативе има да ги утепамо со предност у поени.
< Поракaта ја уредил hopeless -- 14.3.2013 12:29:29 >
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 14.3.2013 13:28:00
Gwendolin
Ко му запнав денес да кликам, мислев пуздер се ќе напрам, ама ме дупчи интернето нешто. Зедов со стило на ливче да си пишам шо сакав да кажам дури се рестартираше компјутеро. Па надвор се раздува, а јас мислев ќе ојме до парко ама то е. Море да ом ручек да си прам, оти шо ќе се јај ако не го мрднам газо од пред компјутер.