Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 14.3.2013 14:12:10
Gwendolin
Ќе ти го дам, ти само кажи. А бе два сати игле барав за косата, кркмите в очи ми ојдоја, па ај едно венче најдов и си го кладов колку засега да имам нешто оти оќорев од косата.
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 14.3.2013 14:51:03
princessa
e pa ja pokompetenten od mene nemis su nogu kavadarcani sum se druzila i do sea ne sme sa stepale za voa . Plus berovskio mi e u krvta, korente od tam mi sa . Namesto da sa radujme so imme nesto zaednicko nie ke sa ispotepime.
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Еее нема врска стварно до сеа неам слушнато беровец така да зборуе
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa
moze i kavadarecko da e ama i berovsko koj sakis berovec piti go ke ti kaze e vie kavadarcani samo se bunte nesto
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 15.3.2013 11:52:48
akme
Дефинитивно најјдобар дијалект ми е Струмички, Радовишки. Обожавам да зборвам така. Иначе ние Ориџани - шо би рекле скопјанчишчана не се разликвиме ногу по зборвење...само збор без Т на крајот не бидвит. То е разликата шо редиме Т на крај :D
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 16.3.2013 3:21:44
bucko mal
heheeeeeee ova e ohridski dijalekt
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin
Ќе ти го дам, ти само кажи. А бе два сати игле барав за косата, кркмите в очи ми ојдоја, па ај едно венче најдов и си го кладов колку засега да имам нешто оти оќорев од косата.
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 16.3.2013 23:45:47
elenak
Princessa од дек си ти? Воа твојут дијалект јужњачки ми стое,а? Иначе жени да ви кажум вајн са скокалесах, будала време воа, дуе се ќе крене. Малце вонка бех и сеа оште не можум да са стоплум,најарно ќе биде да оам да са кутнум пуд јорганут.
< Поракaта ја уредил elenak -- 16.3.2013 23:46:58 >
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 18.3.2013 0:13:31
moni teo
шо правате арни ли сте ние се измориме вадн беме за струмица на карневале ама ного народ имише се фиљанкиши и ного беше гласна водителката а и глупусти трескише немоше да им го привлече вниманието на децта а и тоо слнцето не удри у глаавта ај доста беше за вадн одех јас да спиим
RE: Ајде да пишуваме на дијалект! 21.3.2013 22:54:21
moni teo
ВААДАН ЧИСТ ПУНДЕЛНИК СА ПЕРЕ ДОМА СА ЧИСТЕ СА ВАРЕ БЕЛ ФАСУЉ И НЕ СА ЈАДЕ ЗАЈТИН, ЕДНО ВРЕМЕ СА ВАРИЛО УФ ДОЈРАН БЕЛ ФАСУЉ ЕЕЕ А ГОРЕ НА ТУМБАТА СЕГА ТУМБАТА Е УКУПИРАНА УС КШТИ И НЕМА КАК ВААДАН ВРНЕ ЦЕЛ ДЕН КИ ЈАДАМЕ ФАСУЉ ДОМА!!!