|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
21.11.2009 0:01:11   
denicka
jas samo da ve pozdravam, sto me nemase den dva. pa ke se piseme vo nedela. vikendov ke setam malku nakaj velesko, Izvor. pozdrav do site i bidete umni  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 226
21.11.2009 0:03:19   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Denicka i ubavo da si pomines vikendov........

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 227
21.11.2009 7:47:07   
Bogdancanka
Мамички дајте некој предлог денес треба да одиме кај кумот на слава се мислам што да им купам не дечињата девојчето е 6 год а малиот има 2 год и онака дајте предлог за некое вино да купамuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 228
21.11.2009 7:49:57   
mami
Јас сум за по некоја играчка  на децата, иако мислам дека на слава се знае- бомбониера и вино, ема поклони...а за винот Каберне Шевињон ама limited edicion, многу е убаво

Непосредна врска до пораките: 229
21.11.2009 7:54:32   
Bogdancanka
Малиот имаше пред некој ден роденден па сега веке кога одиме сакам и да му купам нешто,а ако купам на него сакам и на девојчето и онака не се гледаме многу често и би сакала по нешто за сите да купам.Фала Мами за предлогот

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 230
21.11.2009 7:56:20   
mami
е добро тоа да...нас на славата пола и повеќе гости ни донесоа за повојница за Лука...земи им по некоја играчка, облека сигурно имаат и повеќе од доволно..

Непосредна врска до пораките: 231
21.11.2009 8:00:09   
Bogdancanka
Благодарам за предлогот чекам да отворат продавниците и одам да купам по нештоuser posted image рано сум станалаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 232
21.11.2009 12:02:40   
profesorica
кај сте бре жениuser posted image , ајде малку размрдајте сеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 233
21.11.2009 13:22:24   
profesorica
ауууу никој нема ли?јас инаку уште сум на работа, ме заглавија user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 234
21.11.2009 13:45:08   
Еца
па јас сум тука ама сама сум со децата па не можам да пишувам. Па види проф. надвор колку е убаво времето, луѓето ги користат убавите сончеви моменти да прошетаат надвор и тоа треба да не радува. Се полнат со позитивна енергијаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 235
21.11.2009 16:27:02   
Mamicka3
Затишјееееее....  нема никој зар сите се негде излезени user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 236
21.11.2009 16:32:55   
nadica
тука сум ама надица е будна а сами сме дома па неможам да ви пишувам user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 237
21.11.2009 16:34:02   
Еца
сигурно луѓево се некаде на гости, викенд, славаuser posted image ајде жени што да се напиеме ние додека се дружиме.user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 238
21.11.2009 16:42:57   
nadica
user posted image
user posted image

повелете расонете се

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 239
21.11.2009 16:53:25   
Боцко
чет рум - простор каде може да си правиме муабет во реално време, без да го напуштаме рр, мисам дека тоа би било фантастично и треба посериозно да се разгледа. еве, го обновувам предлогот.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 240
21.11.2009 17:24:49   
Еца
ќе мораме тука, во оваа тема да си правиме муабет бидејќи немаме одобрение за вакво нешто. Се надевам дека и тука убаво ќе се дружиме нели?user posted image

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 241
21.11.2009 18:01:32   
BEBICA
Zdravo kako ste?
Eve jas denes samo na gosti idam.Ja ostavivme malata kaj baba i bevme na slava pa sega se vrativme.Sto pravite vie?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 242
21.11.2009 18:03:33   
Julie1
Идејата на Рингераја е целата содржина (совети, поплаки и радости) да има трајна вредност. За жал со chat не се постигнува зачувување на содржината и се губи смислата на Рингераја, содржините пишувани на форумните да бидат трајно употребливи.
Се надевам дека се согласувате со мене!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 243
21.11.2009 18:24:18   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Zdravo kako ste?
Eve jas denes samo na gosti idam.Ja ostavivme malata kaj baba i bevme na slava pa sega se vrativme.Sto pravite vie?

ех Бебице секоја чест, што убаво такаuser posted image Јас го чекам тој ден кога ќе можам да ги оставам моите прасиња да ми ги чува некој, а јас и мм да прошетаме барем малку сами. Мислам Мартина секаде сум ја носела со мене, ама некогаш имаме потреба барем накратко да се видиме и излеземе некаде на ручек/вечера. А навистина одмна не сме билеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 244
21.11.2009 18:43:16   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Zdravo kako ste?

ех Бебице секоја чест, што убаво такаuser posted image Јас го чекам тој ден кога ќе можам да ги оставам моите прасиња да ми ги чува некој, а јас и мм да прошетаме барем малку сами. Мислам Мартина секаде сум ја носела со мене, ама некогаш имаме потреба барем накратко да се видиме и излеземе некаде на ручек/вечера. А навистина одмна не сме билеuser posted image

Eca, mila moja ova e vtor pat da ja ostavam na 4 saat, prviot pat bese na 2 saati za da zavrsam nekoja papirologija za mene.
Inaku nemam obicaj da ja sotavam sekogas e so mene za da ne slucajno svekrvami ne mi prebaci, a majka mi mi e daleku 500 km od mene vo Skopje.
Fala bogu me poslusala i se napravila kako sum i rekla, ne zatoa sto ona mi kaza tuku svekor mi raport mi dade cim stignavme.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A svekormi e zlato, jas iskreno nemam bas poverenje vo svekrva mi mnogu si zema za pravo.Eve sega e ljuta na jatrvami sto zela zena da i go cuva maliot, pa normalno koga ne go cuvase kako treba.A kaj mene nema taka ili e kako jas ke kazam ili nikako.Prvo i odrziv lekcija pa izlegov.Mozebi sum stroga no takva sum.Poveke mu veruvam na svekor mi nego na svekrva mi, on e car.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 245
22.11.2009 18:10:06   
mother 29
море кај сте!?се излежавате а?

Непосредна врска до пораките: 246
22.11.2009 20:37:59   
Bogdancanka
многу мирно што прават нашите рингерајовци?Еве јас сум дремнала и сега станав малку да се размрдам се осекам ужасно,денес е удавив во чаеви али ништо утре одам на доктор неможам вака.......

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 247
22.11.2009 21:06:13   
Еца
јој драга што ти се случи, од каде се прелади толку?user posted image ајде пиј чаеви, лимони мандарини, пилешка супа...аје мажле нека те измасира малку и да видиш како ќе се оправиш, веднаш кукурекuser posted image

Непосредна врска до пораките: 248
22.11.2009 22:29:57   
BEBICA
Zdravo imali nekoj?
Eve jas sega uspeav da sednam i ljuta sum i besna mi se pukna susarata od tezina, i sega ke puknamuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 249
22.11.2009 22:41:48   
jovanka
Utre po nova susara minatata nedela kupiv 500 den starata za nadvor novata za domauser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?