|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
24.11.2009 20:37:28   
Mamicka3
Е не гледам ама Ѓумуш не ја пропуштам

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 276
24.11.2009 20:41:57   
ananikol
I jas ja sledam Gumus ama eve denes nesto satelitskata ne ja faka cito sitel.Ima reprizi????

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 277
24.11.2009 20:43:54   
Mamicka3
Гледај на zulu.com.mk 

Децата се најголемо богатство
Марио 31.10.2002
Ана Марија 01.11.2005
Трајче 20.09.2009

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 278
24.11.2009 21:10:21   
ananikol

Me spasi,cmok user posted image user posted image

(Одговор на членот Mamicka3)
Непосредна врска до пораките: 279
24.11.2009 21:54:36   
BEBICA
Zdravo, kako ste?Sto pravite?
Jas eve sega se preporodiv mm me izmasira ubavo i sega mozam i da sedam pred kompjuter a i da spijam posle ubavo.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 280
24.11.2009 22:00:21   
Еца
user posted image бебице за мм. И јас преговарав со мм после за една масажа ама ќе видиме што цена ке кажеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 281
24.11.2009 22:07:44   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

user posted image бебице за мм. И јас преговарав со мм после за една масажа ама ќе видиме што цена ке кажеuser posted image

Ovoj mojov utre ke dobie strudla so visni.user posted image user posted image user posted image
Ne bara mnogu, skromen e no jas sum bas zahtevnauser posted image user posted image user posted image sekoj vtor den me masira i me zeza deka ke pocne da mi naplatuvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no mnoooogu dobro masira.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 282
24.11.2009 23:52:18   
Mila na mama
Се предомислив не ми се јадат кебапи. Сакам гиро со многу кромид ( ова кромидот против свински грип)user posted image user posted image user posted image  Ми се јадеееееееееееееееее! Ама не јадам..........

love u all

Непосредна врска до пораките: 283
25.11.2009 11:07:20   
mother 29
како да сте мрзливи од сабајлето или?!user posted image зборувај си за себе хиихиххи

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 284
25.11.2009 12:00:14   
Bogdancanka
тука некаде на форумот препишав еден рецепт со мед,ореа,бадеми,лешници....и се беше по 100гр е сега неможам да ја најдам дали некој можеби знае како беше и дали да ги потпечувам лесниците,сусамот,бадемите......земав се али сега појма немам дали да ги ставам зиви или да ги подпечам ако некој знае ве молам пишете ми ќе чекам за да знам како да ја правам

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 285
25.11.2009 12:04:37   
mother 29
?

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 286
25.11.2009 12:07:47   
profesorica
види во форумот :да готвиме заедно КЛИК

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 287
25.11.2009 12:10:45   
Bogdancanka
Ете јас и моето заборавањеuser posted image user posted image user posted image не сум сигурна дали беше тука или на некој друг форум што читав за ова сех салата али нема веза што мислите дали да го ставам сусамот жив или да го потпечам исто и за лешниците и бадемите?А сега да ме утепаш езнам од кај го препишав рецептотuser posted image user posted image user posted image Ете тоа ви е моето памтењеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 288
25.11.2009 12:17:31   
mother 29
потпечи така све е повкусно!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 289
25.11.2009 12:58:20   
Mila na mama
Луѓе има ли некој за накај центар????

love u all

Непосредна врска до пораките: 290
25.11.2009 12:59:12   
mother 29
хиихххи радо......... ама зарежи,дај ваму ке се муабетиме!user posted image

Непосредна врска до пораките: 291
25.11.2009 13:00:02   
profesorica
тешко за накај центар, уџум сум во волково user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 292
28.11.2009 18:42:15   
Mila na mama
I just took the "Кој лик си од 1001 ноќ" quiz and the result is Ти си Шехерзад.Таа е тврдоглава, горда и го прави она што таа мисли дека е правилно и ги цени луѓето кој ја сакаат.Браво за тебе!!!user posted image user posted image user posted image А баш мислев дека ќе ми се паден Онур

love u all

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 293
28.11.2009 19:52:20   
mami
Луѓе бе па...цела недела помина..кога побргу...ми се плаче ми се рика..а неможам пред Лука, се плаши ако плачам...мака ми е..ми фали...дајте некоја гушка нешто..или боље да си пивнам некое ракииче а?user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 294
28.11.2009 19:54:19   
penelopa
user posted image
Ajde chear up!!!!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 295
28.11.2009 19:57:05   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 296
28.11.2009 20:46:17   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Луѓе бе па...цела недела помина..кога побргу...ми се плаче ми се рика..а неможам пред Лука, се плаши ако плачам...мака ми е..ми фали...дајте некоја гушка нешто..или боље да си пивнам некое ракииче а?user posted image user posted image

Ајде мами малку ведрина user posted image user posted image user posted image , барем ти секогаш знаеш да ја најдеш иако сега ти е на дното на душата. Како да те утешам? Па еве ќе ти кажам дека во секое семејство има по некоја голема тага, дека милиони луѓе плачат и се тажни во истиот момент кога си и ти.
Ајде една насмевка за Лука и за сите Рингерајки кои толку те сакаме user posted image user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 297
28.11.2009 20:58:29   
Bogdancanka

Eве Мами за тебе едно силно user posted image

user posted image

ти ја прајкам сета моја позитивна енергија да ни се разведриш и уште една силна гушка за тебе Мамиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 298
28.11.2009 20:59:46   
BEBICA
Zdravo kako ste mi?

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 299
28.11.2009 21:11:10   
Bogdancanka
Здраво Бебица јас сум супер, ти како си ми?

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?