|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
27.12.2009 1:38:48   
Еца
е па јас ќе седнев и порано ама мм играше покерuser posted image

Инаку Тања и јас сум да се видиме, ама искрено јас заборавив ти на кој спрат бешеuser posted image инаку јас сум на 9 па можеш да свратиш. 53user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 851
27.12.2009 1:39:36   
ripce
играм покер еднаш месечно кога мм ќе ми прати чипови и ќе отидат за 10 мин, па после немам лице пак да барам, и нема играње. user posted image

Непосредна врска до пораките: 852
27.12.2009 1:51:21   
Tanja K.
jas na 5 kat stan 27.vo ponedelnik da te cekam li na kafe od sabajle.samo kazi otprilika vreme

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 853
27.12.2009 2:02:58   
Еца
во понеделник сме на имунологија со Мила, па нема да можам, ајде друг ден обавезно. Вторник? Околу 12, може? А ти да се качиш кај менеuser posted image

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 854
27.12.2009 11:34:35   
Bile
lele luge ajde koj pravi kafe
mi se pie mnogu
abe umorna sum, malaksana, monitorot mi se pricinuva deka e pernica

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 855
27.12.2009 11:39:19   
arh_diz
Bile оди легни одмори малку. И јас исто се чуствувам така ама тука е голема влажност и пага дожд веке 3 ден  и тоа многу влијае врз мене

Биди тоа што си

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 856
27.12.2009 11:39:54   
ripce
  user posted image

Ајде јас частам, што му се симна температурата на син ми user posted image

< Поракaта ја уредил ripce -- 27.12.2009 11:40:04 >

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 857
27.12.2009 11:42:36   
arh_diz
фала рипче голем избор

Биди тоа што си

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 858
27.12.2009 11:45:10   
Bile
site ke gi ispijam po red i ne veruvam deka ke se osvestam
blagodaram drugarce na kafeto

lele luge se javi sveki ke mi dosla vo inspekcija
aj se mrdnav sega mora da stanam da cistam ako me najde na kompjuter se posizi. Se citame posle..............prijaten den i se molam da go pominam testot denes kaj sveki  user posted image
se salam  

< Поракaта ја уредил Bile -- 27.12.2009 11:47:51 >

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 859
27.12.2009 14:58:41   
BEBICA
Zdravooo!!! Kako ste denes?Jas ece mi se pece lenja pita napraviv.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 860
27.12.2009 15:04:23   
Еца
Блазе тебе Бебице, јас денес ручек направив, исчистив по дома, уште со пеглата ми остана да се подружам, ама тоа кога ќе почнат репризите на 1001 ноќ, Мартина ќе се смири, па јас ќе пегламuser posted image Со оглед на некои работи и подобра сум отколку што очекував

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 861
27.12.2009 15:05:43   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Zdravooo!!! Kako ste denes?Jas ece mi se pece lenja pita napraviv.

ммммммммммм баш убаво јас еве варам зелка со ребра за ручек па да завршам со подготовките ќе се спремам за раденденuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 862
27.12.2009 15:11:27   
arh_diz
Бре жени што сте вредни предновогодишно расположени

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 863
27.12.2009 19:25:40   
Палешка РР
Е ова морам да ви го раскажам user posted image
Нели вечерта го оставивме Марио сам дома. Ноќта околу два часот мм ја зел мајка ми од дома (бидејќи таа веќе знаеше) и ја однесол да спие кај нас. Утрото кога Марио се разбудил ме побарал, а мајка ми му одговорила - Знаеш каква е, малку ја заболел стомакот и веднаш на преглед отиде - Марио прашал - да не отиде да раѓа? - Нееееее-и` рекле дека дуууури в` недела ќе се породи. И Марио безгрижно си отишол на училиште user posted image
Кога се роди Миа акушерката ми го побара телефонот да му каже на мм. Само што го зеде в` раце- ѕвони Марио. Таа му вели - Марио честито имаш сестра..а тој - Не е можно, мајка ми ќе се породи в` недела user posted image  user posted image  user posted image  Едвај поверува и сиот радостиииииииииии му се јавил на татко му и на баба му пред акушерката user posted image  

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 864
27.12.2009 19:28:48   
Iva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image баш ме изнасмеа, закон.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 865
27.12.2009 19:39:20   
Еца
user posted image Којзнае колку бил збунет, возбуден и среќенuser posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 866
27.12.2009 21:05:20   
Еца
Луѓееееее каде стеuser posted image па немам со кој да се дружамuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 867
27.12.2009 21:13:53   
pacuvce
Jas samo sto sednav...Gi izbanjav i legnav indijancite,pa sega malku da vidam sto ima...Cel den sum navamu-natamu...Denes bevme i vo Tinex i imase akcija na vlezot-sekoj sto pazaruva vo marketot da kupi i po nesto blagicko ili nekoja gricka i se stavaa vo edna golema kutija od sto ke se pravat paketcinja za decata od SOS seloto...Mnogu mi se dopadna...Nie kupivme strudli,kroasani Ben 10(po sugestija na sin mi),malo sokce i edni bonboni...Bas mi e milo sto se pogodiv tamu za vreme na edna vakva akcija...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 868
27.12.2009 21:18:00   
BEBICA
Eve me i mene, i jas ja zaspav Monika pa malku da ve druzam.Denes ne sednav,se nesto na blic.Kako ste mi?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 869
27.12.2009 21:23:09   
Еца
Добро е ми дојде друштвоuser posted image а јас таман седнав имам време Мила ми спие, Мартина гледа цртани, а јас да се дружам со вас

Непосредна врска до пораките: 870
27.12.2009 21:26:39   
BEBICA
E super Eca.Sega kazimi generacijouser posted image user posted image kako si mi ti denes?

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 871
27.12.2009 21:31:16   
Еца
Како и секој друг ден, хаха ништо ново на Западuser posted image тоа е деца+ чистење+ готвење+ работа+... и така. Утре нов ден, понеделник па може ќе донесе нешто ново, може Дедо Мраз ќе затропа на вратаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 872
27.12.2009 21:34:51   
BEBICA
Znaci i ti imase naporen vikend.a moze i dedo mraz ke te izraduva i ke ti donese nesto ubavo.bas denes uspeavme Moni da ja odneseme da se slika so dedo mraz no nema sansi se ubi od placenje zajde.Taka da nisto od dedo mraz.A bas bese ubav dedo mrazot onaka orginalen.
No mojava se uplasi i placese isto kako koga ke primi vakcina.user posted image user posted image
Se nadevam deka slednata godina nema da se plasi.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 873
28.12.2009 8:12:09   
BEBICA
Kaj ste bre zenski.Zar site ste spanki?user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 874
28.12.2009 8:17:35   
pacuvce
Bebice i jas sum tuka od 7.30...Go isprativ sin mi na uciliste,pa pokusavam da zavrsam nekoja rabota dodeka maloto uste spie...Ama uspat si sveriv i edno kafence za da se rasonam...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?