|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
28.12.2009 8:23:08   
BEBICA
E super pacuvce i jas go ispiv kafeto dodeka Monika mi spie.A inaku sum ziva nenaspana rano sabajle Monika migo skrati zivotot za 10 godini spiejski, kolku e nemirna i dodeka spie padna od krevet.A pri toa ima ograda od ednata strana i kupivme namerno od drugat strana sum jas a ona padna dole kaj sto se nozete preku kebe i pernica.
Taka da jas i mm od 5h sme budni nemozevme da zaspieme pa si go isprativ na ravota.
Aj na zdravje kafence.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 876
28.12.2009 8:26:16   
pacuvce
Taka rastat decata,sto bi rekla baba mi...I pogolemiot sin mi ima padnato ednas ili dva pati od krevet,ama interesna rabota e sto toj od sekogas znaese kako da padne,a da ne se povredi...Samo so pomin da e...

Love is in the air

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 877
28.12.2009 8:29:54   
BEBICA
Dobro e sto Moni e dobro ja ispregledav interno.Vo seto ova e dobro sto padna na kebeto pa malku toa go ublazilo paganjeto i udiranjeto.No ona se uplasi i koga pocna da place zajde.
I eve ja sega spie ko top.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

Непосредна врска до пораките: 878
28.12.2009 8:33:35   
pacuvce
Mislam deka bi bilo ubavo od 01.01.2010 da otvorime eden poseben topik,kade ke se zapisuvaat site novorodeni bebinja vo RR semejstvoto...Taka ke bide popregledno i pointeresno...Ke rasteme site zaedno...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 879
28.12.2009 8:34:19   
BEBICA
Dobra idea pacuvceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 880
28.12.2009 8:35:23   
profesorica
леле бебице???? како е моника???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 881
28.12.2009 8:36:15   
mami
ја преместив во предлози, ама мисламн дека ке биде прифатена веднашuser posted image мене ми се допаѓа, зошто да не..еве тој список што ни е за бебенца ќе го преименуваме во бебиња 2009, и од 01.01. отвараме нов...Супер идеаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 882
28.12.2009 8:38:00   
BEBICA
Moni e dobro spie.No jas od 5h sabajle nespijam.Me izvadi od pamet.sabajlevo se javiv i kaj doktorkata mi veli mozam da ja odnesam cisto da ja pregleda.

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 883
28.12.2009 8:38:12   
pacuvce
Prof.kako e vremeto nadvor?Mene mi izgleda nekako ladno???

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 884
28.12.2009 8:38:30   
mami
Бебице, не се секирај, тие се поиздржливи и од нас..Лука има неколку пати паднато, од што не сме го осетиле кога се префрлил преку нас и директ на паркет, ама ништо страшно- ке си поплаче и ке се комира пак на спиењеuser posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 885
28.12.2009 8:39:17   
BEBICA
Profesorice bas mnoogu mi falis pogotovo na skype.Kako si mi ti?kako e Damjan?Sto napravivte za vakcinata koja trebase da ja primi?

Непосредна врска до пораките: 886
28.12.2009 8:41:01   
profesorica
и ти ми фалис бебице ама нема да имам интернет уште некое време изгледа user posted image user posted image user posted image

уште не ја примил ќе чекаме до после божиќ.

пацувче времето е ок, изгледаше ладно сабајле дуваше севаше но сега дури и сонце има.не е страшно.

Непосредна врска до пораките: 887
28.12.2009 13:37:11   
mother 29
како сте бре лујге?долго ме немаше?што е ново?user posted image

Непосредна врска до пораките: 888
28.12.2009 13:42:16   
profesorica
хаха и јас можам да кажам дека ме немаше.по 5 минути на рр не е ни блиску до доволноuser posted image user posted image user posted image ама сега ќе надокнадам

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 889
28.12.2009 13:51:04   
mother 29
женчиња ,а бре да не ја гледал некој серијата на телма  за сем.Китановски,5-6 деца и бараа помош во донации,јас касно ја фатив ,само еден број од вип имаше ,ете звонам од сабајле ми вика ..лицето што го барате е на одмор...user posted image
не знам ништо друго,само ги фатив децата како кажуваат дека сакаат шал,палто...капа..дедо мраз да и донесе?
а?гледала некоја ,знае некој?

Непосредна врска до пораките: 890
28.12.2009 14:32:01   
Mila na mama
Заглавив на работа. Го чекам директорот а него го нема и го нема и го нема.....
Сакам да одам имам уште куп работи да завршам по град пред да си ја гушнам Мила. Едвај чекам да ве видам вечер рингерајки.

love u all

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 891
28.12.2009 14:33:52   
profesorica
ајде и јас со нетрпение очекувам.

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 892
28.12.2009 18:36:25   
tereza
има некој за муабетењеuser posted image кога веќе не можиме да бидиме на предновогодишната средба барем вака да си помуабетимеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 893
28.12.2009 18:41:46   
ripce
јас сум тука, гледам никој не ме дружи па си гледам модели по нет... ајде да се дружиме туку, кога веќе не можеме да присуствуваме на предновогодишната средба

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 894
28.12.2009 18:41:54   
penelopa
Jas samo što sednav...a gledam site otišle na sredbatauser posted image ...koj e na forumov ajde po edno

user posted image
ili za kapučino?
user posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 28.12.2009 18:45:50 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 895
28.12.2009 18:44:44   
ripce
ајде... баш сум за едно вакво...
ако знае некој добар сајт со модели нека ми каже... оние кои јас ги знам ги разгледав

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 896
28.12.2009 18:46:24   
penelopa
Ripče a kakvi modeli gledaš?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 897
28.12.2009 18:47:11   
ripce
модни брендови

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 898
28.12.2009 18:47:27   
tereza
јас веќе изедов и испив се за денесuser posted image user posted image user posted image како ми тргна од сабајле со гозбиuser posted image user posted image user posted image а сеуште не научив од каде ги црпите сликичките за да се постават тукаuser posted image
лаик сум за вакви работиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 899
28.12.2009 18:51:36   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

модни брендови

Aaaa moite omileni: Mango, Zara, Xanaka, Dorothy Perkins, Orsay...vide nešto od ovie?

Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?