|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
31.12.2009 0:17:45   
Bile
Eca tocno bev mnoguuuuuuuuuu slaba so 28broj na farmerki se omaziv sega nosam 50 broj na pantaloni. Drugarce problemite me poremetija a drug pat ke ti kazam od kade me znaes

Gorana i Stefani

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1026
31.12.2009 8:31:39   
Еца
Биле најважно е да си среќна, а тоа што си се поправила и не си иста како порано и не треба многу да те оптеретува. Инаку дај кажи ми од каде те знамuser posted image се двоумам, ама баш сакам и тебе да те слушнамuser posted image

Еве за сите за убав ден user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 1027
31.12.2009 9:34:17   
arh_diz
Zeni kako ste ova utro
Raspolozeni li ste za docekot

Биди тоа што си

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1028
31.12.2009 9:38:12   
none
kako ne sum stanala uste vo 6 sabajle pa vecer ke mi se spie uste vo 9 he he  srekno na site i tebe arh-diz so bebe ovaa godina da te vidam taka i site drugi sto cekaatuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1029
31.12.2009 9:39:27   
arh_diz
None sto si stanala taka rano mila ili se frlivte na rabota utrinski. Fala ti none na cestitkata ti posakuvam prviot mesec od narednata godina da si se izraduvas .

Биди тоа што си

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 1030
31.12.2009 9:39:59   
tereza
расположени сме како неuser posted image user posted image user posted image јас и синоќа бев и вечер и понатаму секоја вечер до третиuser posted image user posted image user posted image само што баш сакав денес низ град да поминам онака денска шема ама другарка ми во последен миг ми откажа па сега морам нова жртва да барамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1031
31.12.2009 9:40:50   
profesorica
леле ваљда ќе успејам да поспијам после за д аможав вечер да издржамuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1032
31.12.2009 9:40:59   
Еца
Расположена како и секој друг ден, со таа разлика што знам дека вечер е Нова Годинаuser posted image ќе се натупанам од јадење, пиење и после ќе ми биде лошоuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 31.12.2009 9:41:18 >

Непосредна врска до пораките: 1033
31.12.2009 9:42:02   
arh_diz
Jas sum na rabota ama raspolozenieto me drzi veke tret den paga sneg prava zimska idila e nadvor prekrasno e

Биди тоа што си

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1034
31.12.2009 9:42:16   
tereza
аааууу конечно ми успеа да поставам  повеќе смешковциuser posted image user posted image user posted image  преку Мозила не ми успеваше никако не се местеа
ааа сега знамuser posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 1035
31.12.2009 12:28:56   
mis.
рингерајки јас сега ве напуштам тргам на пат,сите лили мои убаво и најлудо да ја дочекате новата 2010 година па се читаме догодина user posted image Нека ни е среќна и бериќетна новата и поуспешна и подобра од оваа што изминува.Гушки и бакнежи за сите вас.Ве сакам сите.

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 1036
31.12.2009 12:36:30   
BEBICA
Srekna nova godina i na tebe mis. i ubavo da si pomines za najludata nok vo godinata.Odmori se pa se citame narednata godinauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mnogu sreka zdravje i uspeh vo narednata godina od se srce ti posakuva, jas.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1037
31.12.2009 12:41:39   
mother 29
СИТЕ УБАВО ДА СИ ПОМИНЕТЕ..ПА ПОСЛЕ КЕ СИ РАСКАЖУВАМЕuser posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1038
31.12.2009 13:26:06   
Enika
Само да ве поздравам и посакам НАЈСРЕЌНА НОВА ГОДИНА...се гледаме догодина морам да брзам со милион работи...леп провод рингерајки..и полека со алкохолот
На сите немајки им посакувам да зачнат баш вечерuser posted image user posted image user posted image
Поздрав се читкамеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1039
31.12.2009 13:29:51   
srekna mama
најубав провод оваа ноќ и од мене и се читаме другата година!чаааоооо!

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1040
31.12.2009 13:56:22   
Палешка РР
Убаво да си поминат сите кои ќе слават, а и ние што ќе останеме дома со нашите најмилиuser posted image
Се најубаво и среќа нека не  следи и наредната година! user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот srekna mama)
Непосредна врска до пораките: 1041
31.12.2009 18:59:04   
tereza
драги рингерајки ве поздравувам и ви посакувам Среќна Нова Година се што сакате да ви се исполни и преубав помин вечерваuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1042
31.12.2009 19:05:49   
denicka
Најмили мои рингерајки, нека ви срекна новата 2010 година. прво здравје па љубов и понатака се останато. вегускам сите и ве поздравувам.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

Непосредна врска до пораките: 1043
31.12.2009 19:07:49   
mami
цел ден не сум ви пишала и ми фалите..ама правев колачи па завршував еден тон други работи и еве сега седнувам..само да ви посакам НАЈСРЕКНА нова година..да си поминете највесело каде и да славите и догодина чекам исполнување на сите желби и сите оние кои неизмерно сакаат бебе конечно да го дочекаат.. ве гушкам најсилно сите и ве сакам најмногу

Непосредна врска до пораките: 1044
31.12.2009 19:11:31   
zami
Se nadevam deka se si zavrsivte navreme i deka mozete da pocnete sebesi da se spremite za da ja precekata novata godina srekni i veseli se razbira.
eve i jas da posakam:
NA SITE RINGERAJKI IM POSAKUVAM ZDRAVJE, SREKA I RADOST VO NOVATA 2010 GOD. I NAJMNOGU OD SE POSAKUVAM MNOGU NOVI RINGERAJKOVCI VO NOVATA GODINA.

Allways look on the bright side of life!

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1045
31.12.2009 19:43:00   
Еца
јуху има ли некооооој?user posted image изгледа сама сумuser posted image кај мене се е готово еве само да поставам на маса и седнуваме, сите се собравме, ама мене кај ме држи место да не ѕирнам што има на ррuser posted image

(Одговор на членот zami)
Непосредна врска до пораките: 1046
31.12.2009 19:48:47   
Еца
еве нешто за загревање КЛИК ТУКАuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1047
31.12.2009 20:04:13   
Iva
Еве мееее, ја сум тука. Дрeмнав малку, не можев, преуморна сум. Сега дојдов на себе. 

< Поракaта ја уредил Iva -- 31.12.2009 20:12:31 >

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1048
31.12.2009 20:13:41   
Maria
Srekna Nova godina i od mene,mnogu ljubov sreka i uspeh.I site da si pominete ubavo vecerva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Iva)
Непосредна врска до пораките: 1049
31.12.2009 20:17:58   
ikipp
srekna nova godina na site vi posakuvam,ubavo vecer da si pominete,i mnogu sreka i se sto ke posakate vo novata.

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1050
Страница:   <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  40 41 [42] 43 44   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?