|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
3.2.2010 13:50:46   
mami
user posted image user posted image мм бев...добро помина. Фирмата се занимава со нешто што не сум работела до сега, но не изгледа тешко и плус ке имам повеќе контакт и со руски и англиски јазик. Рекоа ке се јават во текот на следната недела па ке видиме. Има само една маана- таму нема ррuser posted image user posted image па нема да можам да ве дружам преку ден никако, освен ако не си купам лаптоп и на паузи да ви пишувамuser posted image user posted image

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 1426
3.2.2010 13:51:58   
caci20
Bidi ti srekna i ispolneta na rabotnoto mesto, za druzba sekogas ima vreme

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1427
3.2.2010 13:56:26   
nadica
а па ќе не дружиш попладне и навечер не само мене да ме има по полноќ user posted image user posted image user posted image

биди исполнета во тоа што го работиш а за дружба со нас ќе се снајдеш user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1428
3.2.2010 13:56:35   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

Има само една маана- таму нема ррuser posted image user posted image па нема да можам да ве дружам преку ден никако

Не разбрав...Нема интернет или нема компјутери???user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1429
3.2.2010 13:59:59   
arh_diz
Ako nemas pristap na internet posle nekolku meseci siguno ke ti dozvolat.Najvazno e da ti se dopaga rabotata. Nas ke ne druzis i posle rucek .

Биди тоа што си

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1430
3.2.2010 14:02:50   
mami
Има и интернет и компјутери ама не дозволуваат други апликации

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1431
3.2.2010 14:03:32   
pacuvce
Исто како кај мм на работа...Инаку кај ќе им биде крајот...Сите ќе седат на ФБ по цел ден и ќе играат фарма...

< Поракaта ја уредил pacuvce -- 3.2.2010 14:04:04 >

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1432
3.2.2010 14:10:14   
mami
ај ај ке ве дружам во 5 сабајле и од 6 попладне :))) само нека ме приматuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1433
3.2.2010 14:11:12   
nadica
можеби до мене е проблемот ама од фарма ни ф незнам а за покер да не ви пишувам user posted image user posted image user posted image

едноставно не го разбирам фб го користам за чет со пријатели и за гледање слики за друго можеби и немам време user posted image user posted image user posted image бидејќи на рр сум најчесто

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1434
3.2.2010 14:11:39   
Adrijana
Ajde so srekicka i pozitivni misli i se ke bide okuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1435
3.2.2010 14:14:42   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ај ај ке ве дружам во 5 сабајле и од 6 попладне :))) само нека ме приматuser posted image

mami za druzba sekogas sme tuka bez obzir dali se raboti za predpladne ili popladne.Bitno tebe da ti e ubavo da uzivas vo rabotata a nie nema da izbegame.Normalno deka ke ni nedostasuvas no sigurna sum deka ke nadohnadis posle rabota.user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1436
3.2.2010 14:15:41   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

можеби до мене е проблемот ама од фарма ни ф незнам а за покер да не ви пишувам user posted image user posted image user posted image

ПОТПИС!!! Пред некое време ни дојдоа едни пријатели на гости и за малку ќе паднев во несвест,кога пријателкава ме праша дали можела да седне на компјутер за да си ја види фармата,оти наводно морало постојано да се врши надзор...user posted image ... И јас цели 45 мин.си правев муабет со мм и пријателот,а таа садеше тикви и одгледуваше крави...БОГ ДА ЧУВА!!!

Love is in the air

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1437
3.2.2010 14:16:52   
arh_diz
pacuvce prijatelkata izgleda dosla da bide na internet. Nerazbiram takvi licnosti navistina. Jas nitu imam FB nitu se zamaram so toa

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1438
3.2.2010 14:17:32   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ме изнасмеа бе...јас ја играв фармата ама сега некако поретко, цело време ми е на рр и преводи...а покер и други чуда не и помислувам да играм а и не ми се интересни

Непосредна врска до пораките: 1439
3.2.2010 14:25:58   
caci20
Lugjeto odat do taa krajnost sto eden bratuced na mm duri go naviva saatot za da ne mu ovenele cvekinjata

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

Непосредна врска до пораките: 1440
3.2.2010 14:26:54   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1441
3.2.2010 17:16:28   
mother 29
April,sami sme?!

sto pravis ti?kkao e?user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1442
3.2.2010 17:21:20   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

April,sami sme?!

sto pravis ti?kkao e?user posted image

ок е user posted image

се гледаме утре user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1443
3.2.2010 17:38:58   
Еца
еве и јас сум тука, инаку сум покрај другото и бебиситерка денес, освен моите ја чувам и едната од золвата, па дома е повеќе од веселоооооооuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1444
3.2.2010 17:42:29   
Bitolcanka
И јас сега сум тука Еца user posted image Конечно да "седнам" на нет денес, цел ден шетам user posted image Април не е сама user posted image Како го поминавте денот?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1445
3.2.2010 17:44:17   
Bitolcanka
Колку повеќе, толку повесело user posted image И јас вчера бев со внучињата од "золва ми". Многу ме сакаат, посебно помалото, душички user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1446
3.2.2010 17:45:34   
ripce
и јас сум тука колку ми дозволува син ми, ѕиркам од време на време user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1447
3.2.2010 17:53:46   
BILJANA_G
Ajde i jas malku da ve podruzam pa da zemam da mijam sadevi sega pred malku zavrsivme so rucekot.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 1448
3.2.2010 18:01:04   
Bitolcanka
На здравје ручекот Биле user posted image Колку сме, толку сме, важно да се дружиме, нели? user posted image Како си го поминавте денот? Бевте некаде или си останавте домче?

П.С. Еца најверојатно има "работа" со дечињата штом ја нема user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BILJANA_G)
Непосредна врска до пораките: 1449
3.2.2010 18:06:36   
ripce
Не сум излегла од дома од неделата... 3 дена перам, чистам никако да завршам нон стоп има работа... јака и душа на машината за перење, којзнае колку јоргани, ќебиња, постелини и облека помина овие 3 дена user posted image  

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?