|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
3.2.2010 21:58:39   
BEBICA
April ti bas ke ne nateras da jademe sega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1476
3.2.2010 22:02:12   
April
bon apetit user posted image

ептен се изнасмеав (сега го прочитав на ФБ):

Ако не можете да живеете еден без друг, венчајте се... ТОГАШ ќе можете!!!
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1477
3.2.2010 22:10:51   
mother 29
море жени,си мислам...нели мислете дека си го запоставуваме сексуалниот живот со дружење на рр до ниедно време,а?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 3.2.2010 22:11:10 >

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1478
3.2.2010 22:14:58   
pacuvce
Па ние сме супер женски...За се имаме време...Јас мислам дека се додека не има овде,тоа значи дека сме активни и на тоа поле...Инаку ќе играат ножици по каблите од компјутерот...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1479
3.2.2010 22:17:28   
April
рaно е mother 29 user posted image 22.15 е

ноќта е пред нас user posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1480
3.2.2010 22:22:39   
mother 29
хеххехе ја заспивав  у 10,сега е 10.30.мм ми ке ме убие,а утре сум за ск.па сега види тиuser posted image

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1481
3.2.2010 22:24:23   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Па ние сме супер женски...За се имаме време...Јас мислам дека се додека не има овде,тоа значи дека сме активни и на тоа поле...Инаку ќе играат ножици по каблите од компјутерот...user posted image user posted image user posted image

E pacivce me iznasmea do solzi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1482
4.2.2010 0:53:42   
Tanja K.
Мислам дека нема многу будни.Ајде кој е буден да се пријави.user posted image user posted image user posted image
Инаку утре во шест нели?И само една игротека има таму,нели?Не сме биле до сега никој пат во таа игротека.Како се вика игротеката?
лелелелелле колку прашањаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1483
4.2.2010 0:59:08   
Tanja K.
Изгледа сум сама.Сама ли си правам муабет како user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 1484
4.2.2010 1:00:12   
Еца
Дримленд, нова игротека, денес официјално е отворена со кловнови, жонглери...утре ние кога ќе улетамеuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 1485
4.2.2010 8:28:54   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

POZAR!!! vo Skopje karsi gradska bolnica samo vidov od kola plamen, pozarni koli ako nekoj znae poveke neka pise

Јас дури вчера поминав на автобуската спроти Градска болница, изгорела билетарата тотално, трафиката до неа и тие позади што продаваа. Другиве две од другта страна се полузафатени, столиците и настрешниците се стопени тотално. Сега таму има еден бришан простор

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1486
4.2.2010 12:54:32   
mami

Кафеанџиите ќе плаќаат такса за музиката
Се' уште не е познато колку и од кога кафеанџиите ќе треба да плаќаат за да добијат одобрение Кафеанџиите да плаќаат комунална такса за музиката што ја пуштаат во локалите. Ова е најновата предлог-одлука на градоначалникот Коце Трајановски, која наскоро веројатно ќе биде прифатена од неговите општински колеги. На оваа тема тие вчера дискутираа на шестото Координативно тело на градоначалници, при што Трајановски понудил предлог-решенија за регулирање на музиката во локалите.

„Начелно се договоривме локалите да мора да поседуваат одобренија за пуштање музика, односно за тоа да плаќаат комунална такса“, информираше накусо Трајановски.

Колкава сума и од кога кафеанџиите ќе почнат да плаќаат за да добијат соодветно одобрение се' уште не е познато. Инаку, ова била само една од темите на координацијата на градоначалниците. Се договориле и да донесат одлука со која на сите субјекти кои имаат потреба од раскопи на јавни површини зафатите да им бидат дозволени исклучиво доколку поседуваат соодветни одобренија за тоа. Било утврдено и решенијата за данок на имот да се дистрибуираат преку „Македонски пошти“, а Трајановски ги информирал колегите и за поголемите проекти на Градот.

„На колегите им пренесов и дека Градот планира до крајот на годинава да набави вкупно 35 комунални возила, за да се подобрат условите за работа на комуналното претпријатие, а истовремено ќе се создадат услови да се подига сметот од подрачјата што не се опфатени со ГУП“, дополни Трајановски, кој со образложение дека нема место во салата за состаноци, ниту овој пат не дозволи присуство на медиумите и следење на дискусијата меѓу градоначалниците, што ниту еднаш не беше случај во мандатот на претходната градска гарнитура. (Дс.Т.)

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1487
5.2.2010 0:34:59   
jovanka
Vtora kerka vo semejstvoto Gruevskiuser posted image neka e ziva i zdrava!

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1488
5.2.2010 0:56:56   
bambi
neka e ziva i zdrava

Jovanka ti pisav poraka ako mozes procitaj i odgovori mi sto e mozno pobrzo

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1489
5.2.2010 1:51:58   
S*B*
ima nekoj raspolozen za razgovor

(Одговор на членот bambi)
Непосредна врска до пораките: 1490
5.2.2010 2:00:06   
S*B*
ima nekoj raspolozen za razgovor

(Одговор на членот S*B*)
Непосредна врска до пораките: 1491
5.2.2010 13:54:16   
tereza
жени правам Фервекс partyuser posted image кој ќе ми се придружи
оф леле само да не настинам повеќеuser posted image

(Одговор на членот S*B*)
Непосредна врска до пораките: 1492
5.2.2010 14:02:42   
mis.
леле тереза немој сега да се разболуваш жити се чувај се таму.

(Одговор на членот tereza)
Непосредна врска до пораките: 1493
5.2.2010 14:05:59   
tereza
да ме видите само како сум наоблечена со алишта,чај пијам на секој 1час, фервекс,јадам киви како луда...неможам да дозволам сега да ме фати некоја настинка уфффф колку мразамuser posted image  

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1494
5.2.2010 14:37:24   
profesorica
ги гледавте ли вицевите за шехерезад

КЛИКНИ ТУКА

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 1495
5.2.2010 19:19:49   
Enika
Има ли некој за дружба?user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1496
5.2.2010 19:20:53   
tereza
јасuser posted image сега само што се вклучив да видам како сте ми ррuser posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1497
5.2.2010 19:30:30   
BILE.F
Enika i terеza, еве јас си пијам Jacobs, па да ставам по едно за вас, да се дружиме!?

< Поракaта ја уредил BILE.F -- 5.2.2010 19:31:28 >

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 1498
5.2.2010 19:30:31   
Enika
Уф а ја до сеа сама куцам тука user posted image како си тереза денес?

Непосредна врска до пораките: 1499
5.2.2010 20:13:14   
Enika
Сеа видов дека си пишала се загледав во нешто друго...:) ја сум секогаш за кафе...може за мене едно user posted image

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?