lili31 -> RE: Денеска ручкавме(за деца до 1 год.) (1.6.2012 11:21:41)
|
mamicka uste li sakas da pie noke ?pa tvojot [sm=duda.gif] jade preku den i toa super,ti treba da se raduvas so ne saka da pie pred spienje i vo tek na nokta,normalno ne treba da pie noke,ali nie gi imame naviknato taka,tie placat,nie daj mleko da prestanat[sm=smiley13.gif]............ inaku mojot[sm=duda.gif] napolni 6 meseci,pocnav da i dodadam kasicka,ali ne saka,samo si place i me gleda luto,ne znam kako da go naviknam,uste sme na doenje... ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 dali e period dali ne ne znam,eve vtora vecer M kako ne saka da mi pie mleko pred spienje,sinoke ja molev samo 150ml ispi i duri vo 3i30 piese mleko a ovaaa vecer samo 30ml i tolku i ne sakase,i sega ne znam kakao ke bide i koga ke posaka,sinoke 4pati ja molev do 3i30 duri togas se nakani da pie a sega ne znam kako ke bide,eve zaspa i sega koga ke se razbidi ke ja pomolam ako ne saka duri vo 3h ke i dadam vo 3sekogas e budna toj period se navikna i sekogas sme budni toa vreme,do dusa ne ni spieme mnogu ama ako zavlece vo 3mora da se razbudi,ima alarm vo glavceto vo 3h,malku zabegav od temata ama mi bese prasanjeto dali e normalno,mi e strav da ne e gladna ili pak period i e ,ama taa koga e gladna si pie koga ne saka ne saka ,a ne e jadela nesto poveke ovoj den eve sega ke pisam sto ajdevme 10i30h 150ml mleko so biskvit decki 12i30h ovosna kasa praska i krusa 125gr 15i30h spanjak so oriz i pavlaka okolu 150gr ovesni snegulki potopeni vo 125ml sok od morkov i jabolko i toa i bese i zaspa ispi 150ml sok 100mlcaj i10ml voda ova preku cel den
|
|
|
|