Љубов -> RE: Денеска ручкавме(за деца до 1 год.) (6.1.2013 22:36:52)
|
Zdravo na site mamicki:) planiram da bidam aktivna na temava, kolku sto mi dozvoluva vremeto bidejki ziveeme vo stranstvo i sama sum so malata pa 24casa mi se malku:))). Kako i da e eve nie sto ruckavme deneska: 7h cicanje 9h HIPP jabolka banana 80ml 12:30 cicanje 15:00 morkovce so orivce izblendirano 80ml 18:30 cicanje 20:00 zitno orizova kasicka dobra nok (ne mi ja jade bas, prva ja vovedov edna Sunarek, ama planiram utre da i zemam nekoja druga da vidam dali ke papa) Se banjavme vo 21h pa sega e uste budna i nejke da cica, uste malku da se izmori pa ke cica i ke nana. Mi se budi navecer za doenje eden pat i vtor pat okolu 7 si stanuvame. Inaku uste voveduvam nova hrana, pa od zelencuk imam vovedeno kompir i morkov, pa otkako ke pomineme nekolku dena so bananka, denes prv pat i dadov, planiram da i dadam nesto novo od zelencuk bidejki vaka epten sum ogranicena za rucek. Isto i mevce uste i nemam dadeno pa ako ima nekoj sovet koga da i dadam pisete:). Inaku eden sovet, citam im davate integralen oriz, lebce... e sega ne znam dali vo mk toa go preporacuvaat no ovde pedijatarkata mi rece crno lebce duri otkako ke napolni 3 godinki bidejki bilo tesko za digestivniot sistem na [sm=duda.gif]
|
|
|
|