my mamy -> RE: Во која болница се породивте? (18.12.2012 19:30:04)
|
Добро се изначитав десет страни наназади не сретнав ниту едно искуствоод Св. Лазар. Тоа чудо работи ли уште, се породил ли некој таму? Дајте ми треба искуство..хе,хе, не се пораѓам јас, колешката ќе ја породуваме Vezilika RR jas se porodiv vo Sv Lazar [sm=smiley6.gif].Za zal moeto iskustvo so taa bolnica bese katastrofalno :( Se poragav po priroden pat,ama bev secena malku poveke,lezev samo 2 dena,i toa jas si znam kako gi izdrzav,dr sto me poragase bese ok,ama sestrite bea starasno ne strucni,ne zainteresirania +ima i mn.malku personal,dodeka lezev jas na odd.imase po edna sesta ccc .Higienata vo bolnicata bese mn.losa...posle poragajot pri slucaen kontrolen pregled na krvta se otkri deka sum se zarazila so hepatit B,bev na klinika i tamu so konsultacija so infektolog mi kaza deka spored odredeni parametri vo krvta moze da se vidi koga sum se zarazila so hepatit, vremeto se poklopuvase so mojot poragaj [sm=smiley19.gif]i dr. infektologot mi rece deka ne saka da obvinuva nekoj ama naj verojatno se imas zarazeno za vreme na poragajot [sm=smiley19.gif]bideki vo toj periot nemav nikava druga intervencija-strasno mili moi [sm=smiley13.gif]da platis tolku pari za da se zarazis do hepatit B [sm=smiley19.gif]a+toa i mi se naplati za nekakvi ispituvanja koi trebase da mi gi napravat,ama rezultati ne dobiv nikogas [sm=smiley13.gif]poragajot ne me kostase kako sto pisuva...jas plativ 110000 den-za priroden poragaj bez epiduralna bez nisto samo 2 dena lezenje.Se izvinuvam za dolgiov post ama sakav ova moe iskustvo da go spodelam so vas mamicki...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|