Mucka -> RE: Што да се понесе во болница? (25.2.2010 17:54:16)
|
evo me opet da dovrsim.....kupite si betadin rastvor da ga imate,on vam ce se naci sigurno od koristi i na bilo koju bubuljicu,aknicu mazite dijete,flastere za pupak nek vam budu kupljeni,trebat ce vam i doma,a u slucaju da ostajete s bebom duze u bolnici koristit ce te da iskupate svoje dijete i kad vi zelite,prah za pupak mozete takoder da si imate doma ili kod sebe,bivacin sprey takoder...moze vam se nac od koristi ukoliko ste carski rez ili mozda dijetetu zatreba....posto nedaju bas puno otvarat prozore u sobama,i luftirat...neki antibakteriski osvjezivac zraka mogu vam donijet od doma....eeee i sad jedna situacija koja se meni cesto dogadala tu u bolnicama je ....topla voda.....svi bojleri gdje dodete bit ce pogaseni i u sobama i u wc-ima....valjda veliko valjda zbog ekonomisanja svi presute to i ostave vas tako da se perete hladnom vodom,a vi nedizite prasinu i palite ih.....i koristite....nemorate upadno,ali kad nema druge.....dizanje prasine,vam je corsokak.....osoblje ce vas uvjek nadmuditi....zato jedino oni vam to nemogu zabraniti,ali ako ih pitate onda ce te dobiti odgovor....ne radi bojler.....majstor rekao da se ne pali i sl...sto 99% nije istina....(govorim iz iskustva tu)..... eto toliko od mene za sad ako se sjetim jos cega ...vratit cu se!!!!!!![image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|