Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
sakav da prasham dali ke bide korisno da soberam i kondurcinja,sandalki,cizmicki koi se nekolku meseci noseni i na nas mali?!
Normalno deka moze...AnnaMolly...stavi me vo spisok...jas kje donesam igracki zasto Andrej use sega ima eden kup...i neshto kozmetika i hrana....pozdravce i obaevzno se gledame
isto taka se prijavuvam ako treba pomos okolu organizacija na toj sobir...da napravime 2in1
Се пријавувам и јас иако син ми е на иста возраст со момчето на самохрана.мајка, сепак ќе ја поделам облеката што ја имам од истата причина што и мене ми е голем дел подарена од пријателка, знам колку е олеснување и со задоволство ќе помогнам.
mi gi nasolzivte ocite ne ni mozev da pretpostavam deka nekoj tolku mn bi se angaziral fala e edinstveno sega sto mozam da kazam ama se nadevam deka nema da ostane na toa pa ke imam prilika da se odolzam. Tatkoto na sin mi ne mu dade skoro nisto garderoba pa ni sega ne se zamara za nisto pa toa bese pricina da se stavam ovde ama sega mi e zal sto ne sum go napravila toa porano bidejki vie navistina ste prekrasni i sigurno bozici od majki. Jas odam na rab do sabota ama koga i da se dogovorite za sredba ne e problem dokolku e nedela najmn mi odgovara megutoa i da se dogovorite za drug den ke probam da go organiziram seto toa i verojatno ke uspeam fala najvise za se sto pravite i vi go posakuvam celoto dobro na svet pozz
Мила самохрана.мајка, секогаш кога имаш проблем можеш да се обратиш на Рингераја! Ние сме тука да си помогнеме во добро и во лошо. Штом си слободна само во недела, дружбата ќе биде во недела, за едно две недели од сега.
Се радувам што ќе те запознаеме тебе и твоето синче! Ќе ни се оддолжиш со тоа што ќе останеш дел од Рингераја и заедно ќе се радуваме во добро, а ќе си помагаме во лошо!
Ajde zakazete sredba koga i kade pa i nie sto ne sme od Skopje da najdime nacin da pratime nesto, sto naknadno ke go dogovorime. Mi se nasolzija ocite, bravo za hrabrata majka, i si velam kolku li e samo golema ljubovta na majkata, taka sto se bi napravila za svoeto dete.
Sekoja cest za samohrana.majka, te poddrzuvame vo istrajnosta i zelbata na pravilen nacin da go izgledas tvoeto since, nissto da ne mu fali, i toj da bide najvazen bez razlika na se. I jas se prijavuvam i ke pomognam so celo srce
i jas bi sakala da pomognoam so nekoi namirnici..Koga ke ja organizirate sredbata ve molam da ne izvestite pa dokolku jas ne sum vo moznost ke se obidam da ispratam nesto po nekogo.Imam dve kerkicki i nemam obleka za masko no ke se obidam da pomognam so drugi namirnici. Neka ni napise samohrana majka dali i treba nekoi raboti i za nea licno ili samo za detenceto?
Само да напоменам дека доколку повеќе членови ја споделат статијата на нивниот профил на ФБ ќе добие поголем одзив. Сите кои ќе донирате ве молам да го направите тоа.
Сакам само да дополнам ,да не се натрупаат многу хигиенски сретства дали може да се состави поопширен список така ќе биде полесно и ќе даде идеја што се може да се подари.Јас ќе учествувам со тоа што ќе купам нешто што е потребно.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
И јас се пријавувам женски , ќе најдам нешто за детенцето а и за мајката ако и треба, само за идење потешко сега , ќе ми дадете некој адреса ќе ви испратам по пошта
nemam zborovi prekrasno e ova da znaete sto razbudivte vo mene nema da veruvate jas ne se poznavav vo vakvo svetlo nitu pak poznavam luge kako vas fala za se a za mene ete toa sto go imam nekako ke go kombiniram pa zdravje natamu da ne ve zamaram premnogu a i sekako odvaj imam 45 kg pa i se mi isto stoe hh fala sto pomislivte i na mene zaboraviv poslednive nekolku godini kako e nekoj da pomisli na mene. Najvazno mi e za sin mi i se nadevam deka otkako ke se sretneme ke mozeme da ostaneme prijatelki bidejki luge kako vas dobro e da se poznavaat inaku i jas ne sum od sk a narednata nedela moram da go nosam sin mi tamu pa i jas ke bidam cesto odam zaradi toa sto moram a od sega mozebi toa patuvanje nema da mi bide tolku loso i stresno pa ke imam so koj kafe da se napiam i da napravam fin maabet. Jas zasega ne mozam nisto da vi ponudam nitu pak da vi pomognam no dokolku nekogas nesto mozam vi stojam na raspolaganje pozz i fala
Obleka za masko dete nemam, moite se devojcinja na 3,5 godini, no se razbira deka ke doniram nesto. Ili ke kupam, ili ke vidam dal moive prijatelki so maski deca imaat nesto za davanje. Stajte me i mene