Viktori -> РР помош за наша форумџика (2.2.2012 9:13:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: samohrana.majka ne mi e sram no sepak mi e neprijatno megutoa primorana sum da pobaram dokolku nekoj moze da mi dade garderoba za sin mi toj e na vozrast vo tretata godina a jas sama mislam za mn raboti pa otkako ja vidov ovaa strana iskreno se nadevam deka tie troskovi ke mi se namalat i ke mu pruzam nekoe zadovolstvo fala odnapred duri i dokolku samo procitate Жени, да се покажеме на дело! Ајде сите прокопајте по плакарите, сите имаме алиштенца што не ги користиме, а ќе помогнат на некој друг. Да и помогнеме на нашата форумџика. Пријавете се кој има за донирање и подоцна ќе организираме собиранка за прибирање на алиштенцата, ќе пиеме кафе и ќе се дружиме. АнаМоли ми даде сега уште една идеја. Кога ќе влезете во маркет да си купите намирници за дома, купете +1. (млеко, зејтин, детергент, купки или шампон, што и да е) Исто така ако не сите се во можност да донирате алишта или не се во можност да купите и подарите ново, во тој случај играчка што и да е, да израдуваме едно 3 годишно сонценце!!! Сепак да не заборавиме, тука сме за да помогнеме!
|
|
|
|