RE: РР помош за наша форумџика (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Хуманост

Порака

AnnaMolly RR -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 7:56:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivance_5

-samohrana.majka + 1 дете
-околу 10 тина дечиња со посебни потреби и нивни родители
-Annamolly RR + 1 дете
-Виктори РР + 2 деца
- Julie
-ivance_5
- Natuska85 RR + 1 дете
- temjana
- Andriance + 1 bebe
- Џесика рр + 1 дете
- blue_blue + 2 деца
-Tanjat7880 + 1 дете
-Луци + 1 дете
-Маца рр +1 дете
-везилка + 1дете
-Оливија
-беатрис + 1 дете
-мами2 + 2 деца
-ЈованаЈ +2 деца
-Калипсо +1 дете
-мама тоци + 2 деца
-лале + 1 дете
-парел + 1 дете
-либра.н + 1 дете
-даниела + 1 дете
-храбра + 2 деца ?
-стела + 1 дете ?
-надежна + 1 дете ?

Luci -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 10:06:21)

Женски јас за жал го откажувам моето присуство бидејќи М. уште ми е настинат и никако не ми се изнесува по студов[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Се надевам на следната дружба ќе можам да присуствувам и тогаш ќе ве запознаам сите[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Убаво да си поминете и гооооолем поздрав до сите што ќе присуствуваат

Tanjat7880 -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 10:16:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama toci

I jas doagam,samo ne znam dali da go zemam i sinceto(7.5 godini) da ne e malce golem ,a?Sto vikas Annamolly ke ima li tolku golemi decinja ?

Mama toci,moeto dete e 6,5god taka da ke se sobere banda pogolemka:)

AnnaMolly RR -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 10:19:37)

Леле, луци, баш ми е жал! Ама нека оздрави Марио и правиме пак дружба обавезно!

И братучетка ми ќе дојде, има 7 години. Вака така се собраа повеќе големи дечиња!

-samohrana.majka + 1 дете
-околу 10 тина дечиња со посебни потреби и нивни родители
-Annamolly RR + 1 дете
-Виктори РР + 2 деца
- Julie
-ivance_5
- Natuska85 RR + 1 дете
- temjana
- Andriance + 1 bebe
- Џесика рр
- blue_blue + 2 деца
-Tanjat7880 + 1 дете
-Маца рр +1 дете
-везилка + 1дете
-Оливија
-беатрис + 1 дете
-мами2 + 2 деца
-ЈованаЈ +2 деца
-Калипсо +1 дете
-мама тоци + 2 деца
-лале + 1 дете
-парел + 1 дете
-либра.н + 1 дете
-даниела + 1 дете
-храбра + 2 деца ?
-стела + 1 дете ?
-надежна + 1 дете ?

Џесика -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 11:45:52)

Јас доаѓам без детето, до четврток е во лонгета, Анамоли и Маца знаат [sm=smiley36.gif]

stela -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 18:10:34)

Doagjame utre so sinceto, se gledame.

AnnaMolly RR -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 18:21:26)

lele dva dena go mislam bobo, dusicka mila! stela, se gledame i so tebe utre. inaku, samo sto zborev so samohrana.majka, utre sigurno doaga so nikola. jas se odjavuvam do ponedelnik, doma mi e rasipan monitorot. se gledam utre EDVAJ CEKAAAAAM!

kikicka -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 18:30:37)

абе ке каже некој адреса каде да пратиме пакетите со надица рр или ????

Maca25 -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 20:06:23)

И јас доаѓам сама. Нема шанси и Н. да ја носам со мене и 3 големи полни ќеси. Башка и некако рано е, а и сакам малце да се релаксирам и изнамуабетам со вас.

mama toci -> RE: РР помош за наша форумџика (11.2.2012 20:15:35)

eve se spremiv"i da vrne i da vee-toa za nas nisto ne e ",[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],samo imam nekoja trema,luge be,apsolutno nikoj ne poznavam[sm=smiley9.gif]

Julie1 -> RE: РР помош за наша форумџика (12.2.2012 8:36:38)

Се гледаме во 10 [sm=smiley31.gif]

Maca25 -> RE: РР помош за наша форумџика (12.2.2012 8:38:23)

Се гледаме!! Јас сум уште од 7 станата и ги средувам работките за детенцето.

aleksandralea -> RE: РР помош за наша форумџика (12.2.2012 9:17:52)

Неколку дена се немав уклучено на интернет. Доаѓам и јас. Во 11 ќе поминам да оставам некои работи за детето. Нема да можам да се задржам, бидејќи одма се враќам дома. Се надевам вие дека убаво ќе си поминете. Поздрав :)

samohrana.majka -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 3:04:15)

fala ne e nisto za izminatiov den bidejki e mn malku samo fala
bese prekrasno, site vie koi bevte tamu bevte fantasticni najgolemo bravo na svet za vas
jas bev premnogu vozbudena i ednostavno nemav zborovi ne od vasata humanost tuku od vasata sirocina i od vasiot nacin na koj seto toa go napravivte da bide tolku fantasticno
posebni ste i premnogu mi pomognavte ne znam dali ke imam prilika da vi se odolzam nekogas a sakam da mozam. Sin mi ne sakase da si odi bidejki mu bese ubavo i prijatno kako i na mene, koga trebase da vi se zablagodaram vo mene se zastana pa i zborovite, znam samo deka stoev pred luge koi ne gi poznavam a mn mi znacat a i deka tie luge ne me poznavaat i storija se za mene i odednas zborovite nemaa vrednost.
VE SAKAM SITE OSTANETE PREKRASNI KAKO STO STE I VO IDNINA VO MENE GLEDAJTE KAKO VO VAS NAJDOBAR PRIJATEL FALA NAJMNOGU I BIDETE NAJSREKNI VIE NAJDOBRO ZNAETE KAKO

AnnaMolly RR -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 8:30:03)

Си поминавме мноогу убаво! Ти си една прекрасна личност и треба таква да си останеш. Имаш златно здраво детенце коешто ти е најголемо богатство во животот.
Многу ми беше убаво дружењето и со децата од Дајте ни крилја и со Ребека и се надевам дека пак ќе си направиме една убава и пријатна дружба.

А самохрана. мајка се надевам дека доби многу убави корисни работи за синчето и дека барем за кратко ги заборави проблемите! Те чекаме пак во Скопје!

Ајде кој сликаше да се јави на рапорт и да ставите слики.

Tanjat7880 -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 8:38:10)

Zurkata beshe navistina ubava,malku bev i vidov no dovolno beshe za da osetam kolku beshe veselo.Samohrana.majka ova beshe samo kapka vo moreto koe tek ke go doziveesh so ubavini,ti posakuvam mnogu srekja i se nadevam malku pomognavme kako materijalno taka i duhovno.

Maca25 -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 8:55:28)

Вчерашниот ден ми беше прекрасен. Целата просторија беше исполнета со позитивна енергија, со љубов и убави мисли, и ова расположение ме држеше цел ден. Се надевм дека и во иднина ќе се организираат вакви хуманитарни акции, вакви убави дружења ќе имаме и со дечињата и родителите од `Дајте ни крилја`.
Самохрана.мајка, се надевам дека ти помогнавме малце од малце да застанеш на нозе, се надевам дека успеавме да го насмееме твојот мал прекрасен син и искрено се надевам дека ќе се дружиме тука на страниците на Рингераја.

stela -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 9:29:28)

navistina druzbata na ringerajki bese odlicna, a se iznaigraa i malite ringerajcinja. Se nadevam deka i pomognavme kolku tolku na samohrana.majka, za odgleduvanje na svoeto detence barem izvesen period. Pozdrav do site

vezilka RR -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 9:32:46)

Дружбата беше нааааајубава!!!! Самохрана.мајка навистина ти се восхитувам..Тука сме и стоиме на располагања да помогнеме во секое време [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Julie1 -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 9:45:37)

[sm=bravo.gif] Браво за сите кои дојдоа и ја разубавија дружбата. Едно од дечињата со посебни потреби во количка на испраќање не замоли и во иднина да го повикаме кога ќе се дружиме во игротека [sm=smiley31.gif]

Самохрана.мајка е една силна и храбра жена на која исе восхитувам.

За сите кои донираа благодарност а за сите оние кои сакаат да донираат а немаа можност да дојдат може да ни пратат е-маил на filantropija@ringeraja.mk и ќе ги информираме каде да ги достават донациите за самохрана.мајка.

libra.n -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 9:45:46)

Луѓе стварно супер си поминавме, ама јас уште една средба ќе побарам за брзо[sm=smiley36.gif], се запознав со многу од вас ама не ги запамтив имаињата и никовите[sm=smiley36.gif], еве на пр. со Везилка не знам дали се запознав, со Стела...како и да е, ќе се дружиме, само нека се запролети[sm=smiley1.gif]

Calypso -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 10:07:01)

Druzbata bese navistina super, iako jas bev na kratko, moeto zverce zaspa - da mi teknese da si ja zemam kolickata ne ke bese loso. Um za drugpat. Vazno, iako bese kratko, bese slatko. Bas mi e drago sto uspeav da zapoznaam nekolku ringerajki, i sakam naskoro da se povtori ova, ne mora da ima specijalen povod[sm=smiley1.gif]

stela -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 10:36:18)

Libra i jas isto del ne gi zapametiv koi se, a se zapoznav so mama toci, natuska i dzesika (komsikite), ama se nadevam ke se sretneme povtorno da go prodlabocime naseto poznanstvo, pozdrav do site mamicki so golemi srca[sm=smiley27.gif]

JovanaJ -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 11:30:32)

Mnogu mi e zal sto nemozev da dojdam...se nadevam deka ova i bese od golema pomos na samohrana.majka i deka druzbata bila prekrasna.

Џесика -> RE: РР помош за наша форумџика (13.2.2012 11:34:24)

Колку убаво се чувствува човек кога ќе помогне некому... се чувствувам олеснето, позитивно, можам да кажам и подобро дишев вчера кога ја осетив таа атмосфера. уште еднаш ќе кажам- со здравје и среќа синчето на самохрана мајка да си ги користи сите донирани работи, и побргу да се видиме пак[sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>