RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Yummy Mammy -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:18:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

eve sum i jas...A vcera ne pocastil za prv pat nananje do 7h bez cicanje od 01h [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dobar ti e povodov za castenje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:24:56)

За да не ми одбијат од плата на крај од месецов ќе си работам регуларно. А башка, што ќе правам дома [sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:24:58)

Dzesika me iznasmea, ama imas pravo... i moja Sofi bese strasno istraumatizirana zasto vo starata gradinka ja vikale Sofce, i ona normalno im rekla "jas ne sum Sofce, tuku Sofia", i ucitelkata verojatno i podviknala zatoa sto posle toa na detevo mu bese strav da ja isprava i celo vreme mene me molese - "ti kazi i, ti kazi i da ne me vika taka..."
Zatoa sega vo novata gradinka od start od doma na crveno livce i napisav SOFI i go zalepivme zaedno na nejzinoto skafce, i sega a se pojavime na vrata site ni vikaat: "Eve ni ja Sofiiii" i mojava ziva srekna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] (Zasto koga ke i reces Sofia te gleda cudno ko da napravila nekoja belja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif])

Viktori -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:27:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

За да не ми одбијат од плата на крај од месецов ќе си работам регуларно. А башка, што ќе правам дома [sm=smiley36.gif]

Не бе, не мислев дома да идеш, туку забушавај таму. Повеќе РР, помалку работа и то [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:29:32)

Море јас сум од сабајле на РР и ФБ, него што ме чекаат 2 камиона за извоз. Ај ќе имам некоја занимација денес.

Annet -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:31:01)

hellloouuuu zenski sto ubavki ste site:)
jas od sabajlevo 2 masini pustiva na Iva postelina i se,da se isperat oti katran bea zimovo,deka na drva se greeme i edvaj cekav da se stopli,pa pravev generalka,aa taa si sedi me gleda i si kuti.srce mamino,mnogu e umna;-))))
sega ke odam eden tus da mavnam..........................dodeka spie 15 min nabrzina.imajte ubav den i spremete za setanje vikendov:)))

Yummy Mammy -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 10:57:00)

Eve vi edno super video za super nastan:
http://www.makedonija24.mk/?ContentId=12005

kikicka -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:40:24)

Одам да нанам јас ...се читаме после

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:46:04)

Убаво да си нанате кикичка!

Него има некој друг овде, освен јас и виктори!?[sm=smiley1.gif] Кај се испоразбегавте бре!?!

Viktori -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:49:11)

Нема Мацо, се разбегале на сонцево. И мене уште малку ме има, да допијам кафево со уште едно 3-4 цигари и бркам работа. [sm=jezicek.gif]

AneLav RR -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:49:15)

Здраво дечки! Колку убав ден е денеска!! Ке тркнам после до Охрид малку да се прошетам. Инаку сега си го пијам утринското кафе , па кој не е пиен нека повели. Поздравче до сите!!

Џесика -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:55:09)

Ја отидов да го земам ѕверот од градинка, па да го успијам и да почнам да се спремам за тестирањето... уште сега ми се камен-ладни дланките... се враќам за 15 мин, ако ме бара некој, нека почека [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 11:55:19)

Отидов јас надвор да пијам кафе и пушам..кој поминува од кај Партизанска ќе ме види!! Башка и Неуромедика денес се враќаат од работа, па ќе муабетиме со докторите и сестрите [sm=smiley36.gif]

AneLav RR -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:01:40)

Јас таман дојдов и сите се разотидовте. [sm=smiley13.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:04:43)

Отидов јас надвор да пијам кафе и пушам..кој поминува од кај Партизанска ќе ме види!! Башка и Неуромедика денес се враќаат од работа, па ќе муабетиме со докторите и сестрите [sm=smiley36.gif]

Auuu, pa nie sme epten u komsii... aj idi fati go sonceto na partizanska

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:13:09)

Да, да ептен сме блиску...ама уште кратко време[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:29:10)

Dobro utro i od mene, lele denov kakov e ima cel den nadvor da se shlaeme!!!
Gledam site se tokmite za toa!!!
Inace denes nesto cudno se sluci na smetka mi stignale nekoi pari sto poima nemam otkaj se, i sega si vikam da li da vadam i da begam ili da pocekam da vidam dali nekoj kje si gi povlece? A ako ostanat poise od eden den, znaci nekoj me saka tamu gore!!!! Hahahah[sm=smiley36.gif]
Gushki za siteeeeeeeeeee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Џесика -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:32:27)

Икана, па ти си среќна коцка, ја не би чекала[sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 12:36:00)

Икана, ако не се твои, не ги вади џабе. Ќе си ги побара некој, ќе ти ги земат како и да е [sm=smiley36.gif]
Моли се твои да се [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dostickage -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:24:06)

Zenski jas da pocastam,stotuku se vrativ od kontrola - rezultatite bea super pupupu :-)
Padna kamen od srce . Dodusa sega za sega ama i toa e nesto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0316/ffp-untitl.jpg[/img]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:37:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Dobro utro i od mene, lele denov kakov e ima cel den nadvor da se shlaeme!!!
Gledam site se tokmite za toa!!!
Inace denes nesto cudno se sluci na smetka mi stignale nekoi pari sto poima nemam otkaj se, i sega si vikam da li da vadam i da begam ili da pocekam da vidam dali nekoj kje si gi povlece? A ako ostanat poise od eden den, znaci nekoj me saka tamu gore!!!! Hahahah[sm=smiley36.gif]
Gushki za siteeeeeeeeeee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Не се радувај пред време срцка, на колешка моја денес истото и се деси, ама одма се јавивме во банка, ниту има прилив ни ништо ...појма ненам што се десило денес со сметките [sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:38:21)

dostickage ептен ми е мило!!! Само напред со здрава храна и здрав живот!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

temjana -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:46:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Zenski jas da pocastam,stotuku se vrativ od kontrola - rezultatite bea super pupupu :-)
Padna kamen od srce . Dodusa sega za sega ama i toa e nesto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0316/ffp-untitl.jpg[/img]

браво миличка ептен ме израдува[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]знам низ што поминуваш имам пријателка со истата дијагноза, Вие сте моите храбри и бестрашни души[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ајде да се замезам од витамините што ни ги сервираше[sm=smiley1.gif]

dostickage -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:47:06)

dostickage ептен ми е мило!!! Само напред со здрава храна и здрав живот!!![sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:53:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Аиии размуабетени посабајлееее.... јас денес турско кафе, петок постам, па го голтам едвај со сила, колку да внесам кофеин... И јас сум малку нервозна и напната, мм ме изнервира вчера во градинка кога го земавме Борјан, и се бунеше на воспитувачката да не го викала Боки, па дојдеи другата и таа рече Боки, и мм пак и на неа, и сеа ми е безвезе незгодно, без потреба ко да си бара р'чки, демек сега ако и кажал така, она нема да го нарече пак исто, само колку да створи напетост... [sm=hudicek1.gif]

tvojot maz e vo pravi i jas sum za toa ako trebalo deteto da se vika Boki taka ke e krsten i jas sum za da ne gi prekrstuvaat decata kako si e kazano vo crkva taka zatoa za naseto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image] si go odbrav imeto MILA  za da ne mi ja prekrstuvaat tatkoimi ednska i rece MILKA znam deka e od milost ama mu kazav deka ona si ima ubavo ime i ne se vika MILKA tuku e MILA i vednas reagiran ako nekoj i go skrati imeto taa si ima ime i taka ke si se vika i TOCKAAAAAAAAAAAAAA

Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>