mamicka77 -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 13:53:48)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Аиии размуабетени посабајлееее.... јас денес турско кафе, петок постам, па го голтам едвај со сила, колку да внесам кофеин... И јас сум малку нервозна и напната, мм ме изнервира вчера во градинка кога го земавме Борјан, и се бунеше на воспитувачката да не го викала Боки, па дојдеи другата и таа рече Боки, и мм пак и на неа, и сеа ми е безвезе незгодно, без потреба ко да си бара р'чки, демек сега ако и кажал така, она нема да го нарече пак исто, само колку да створи напетост... [sm=hudicek1.gif] tvojot maz e vo pravi i jas sum za toa ako trebalo deteto da se vika Boki taka ke e krsten i jas sum za da ne gi prekrstuvaat decata kako si e kazano vo crkva taka zatoa za naseto [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/duda.gif[/image] si go odbrav imeto MILA za da ne mi ja prekrstuvaat tatkoimi ednska i rece MILKA znam deka e od milost ama mu kazav deka ona si ima ubavo ime i ne se vika MILKA tuku e MILA i vednas reagiran ako nekoj i go skrati imeto taa si ima ime i taka ke si se vika i TOCKAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|