blue_blue -> RE: РР дневна соба (16.3.2012 16:14:51)
|
Де, бе па ти [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Едново од моите девојчиња сестра ми ја завика Леонче бомбонче. Она кога почна да зборува си се викаше Онче Бонче и сега ја понекогаш ја викам Онче, о оние деца што и се другари во градинка ја викаат Бонче. И еднаш мајката на тие едни близнаци што се моиве во градинка ми вика - абе зошто детево го викаат моиве деца Бонче од кај тоа и ја се си знасмеав... А иначе она сама долго време кога некој ќе ја праша како се вика кажуваше Онче Бонче и сите бледо ја гледаа баш ми беше симпатично...веќе скоро една година си кажува точно како се вика ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka Џабе е тоа ,баш контра намерно ке речат....јас Леона не давам на никој да ја вика ЛЕОНЧЕ ко Лампионче некое и сите ми се лутат, јас не си го крстив детето ЛЕонче туку Леона и сакам така да ја викаат ,а јас пошто нели мајка како сакам така ке си ја викам[sm=smiley36.gif] еднаш така ме слушнаа дека викам Нони и ајдее почнаа и одма прекинав и кажав и добро е сеа за сега ама сеуште некој се испушта со тоа ЧЕ! Исто како мене ретко кој знае како ми е правилното име, да не е ФБ немаше да ми го знаат ....пошто брат ми како мал ме завикал на скратено како му дошло и одтогаш сите така и ми се има случено да ми речат а чекај малку уствари В и К си ти ? една личност било тоа [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Јас па мислев две различни личности се ...така да малку дрн дрн со постов ама арно си знае мт ,а и тебе ич гајле да не ти е што ке помислат ,не ти се роднини па да не ти згодно! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|