Viktori -> RE: РР дневна соба (20.3.2012 11:51:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka zdravo zenski kako ste mi abe vremevo samo za set__anje a jas sute ne sum ja dobila kolickata sto ja poracav[sm=smiley19.gif] tuku edno prasanje za administratorite i moderatorite na forumov: 1) sto podrazbiraat pod poimmot razvoj na bebe 0-3, 3-6, 6-9 meseci bidejki ako ne e ligavenje doenje, prevrtuvanje spienje tezina, oblekuvanje spienje ili vezbi i razvoj na kolkovi, togas sto e razvoj na bebe? ( bez navreda i so izvinuvanje ama stvarno ne mi e jasno ako ne smee me ova da go koristime za razgovor togas sto da pisuvame na ovaa tema nesto vo ovoj stil ; denes mojava kaza guuuuuuuu, a vcera plaka se so lelelleeeeeeeeee dali nekoj znae sto e toa? so zivinuvanje offtotik sum ama neznaev na drugo mesto kade da pisam Ивоничка, чат теми се забранети, освен постоечките и тоа во Разговори за се и сешто. Темите уште кога се отворија беа дискутабилни, ама ги оставивме да видиме како ќе се одвиваат. Резултатот беше: куп муабети на едно место, без можност да добиеш некоја информација, постови за доктори, облекување, јадење, ортопеди, спиење-неспиење итн, а такви теми веќе има. Впрочем има цел форум Бебе, така да најдете ја соодветната тема и пишете на топик. За се што пиша ти, веќе има теми. Поентата не е да се дружиме на една тема како чат-рум на мирц или скајп конференс кол, туку да дискутираме на одредена тема, со нови информации, искуства. И нормално ако на некој нов корисник му треба помош, да знае точно каде да ја најде. А не да листа 100 страни муабети за добро време, шетање, седевме и др.
|
|
|
|