RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Beatris -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 16:53:44)

Да не пукнеш одма провали на што мислев [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

miana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 16:54:03)

ej annamolly te vidv vcera vo park ( do dusa te vidov koga si odese od park ) so detetnceto i kutrenceto vo kola [sm=smiley1.gif] Si cuvate i kutre a?
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Си се качуваат кај ќе стигнат, Икана. И да видиш како си се снаоѓаат, на возрасен човек не би му текнало тоа.
Филип се качува по тросед, па на маса (кај свеки, дрвена е), па на фотеља, па од страна кај рачките се држи за комодата и така се симнува. Како пајак.
А ова Марко си го замислувам како се поткачува на камион и си се изнасмеав [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Annet -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 16:55:01)

lele na glas se smeam leleeeee hahahhaa
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][img]http://www4.slikomat.com/11/0319/yp-laught.gif[/img]

miana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 16:56:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Nie ja odnesovme M na pregled, i moram da vi kazam, kolku sme smotani so mm toa e strashno, Vidoevski da ti ni bil komshijata prv do septemvri, sekoj den se gledavme i se pozdravuvavme, ama nie soprugata ja znaevme negova i nego ama ne deka toj e toj Vidoevski, a mm so nego za koli si praveshe stalno muabet. I koga go vidovme onaka iznenadeni, ej kaj si be komshija, sto ve nema...? I taka neprimetno ne vnese u ordinacija i nie onaka zbuneto se gledame so mm kao sto pravi komshijava, ama uleta zena mu i sea vikam ja a doktor Vidoevski tuka e? I on se prsna od smeenje so zena mu i taka...[sm=smiley36.gif]
Talenti i ja i mm!sm=jezicek.gif]
\
Pa covekov ne nosi bel mantil,ne ste vie krivi..Onakov si e vo civilka [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:02:30)

Da beeeeee mianke, taktika zbuniti pacienta....kojznae kolku ni se smeele, bruki zivi....pa ja ushte kao onaka kulturno kaj e doktorot ( ne mi go pipaj deteto, komshija!)
Neprocenlivo! Da mi kazueshe nekoj kje si recev moroni! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Da ima nekoj ordinacija do tebe skoro godina dena i jace i ti da ne znaes za sto e....treba da si zelka...praz, ne zelka!
I pak neznam dali i on bese tamu so ordinacijata ili samo zena mu...tikva be tikva! Mislam samo zena mu...[sm=zmeden.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:02:58)

Toa ne e dobro, neli???
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Да не пукнеш одма провали на што мислев [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

bombica -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:09:47)

Море жени се газам од муабетов а [sm=duda.gif] до мене спие.Едвај го успав ако се разбуди тешко вас[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:26:01)

Мислам дека треба да отвориме нова тема Денес ручкавме ( за мамички)[sm=smiley36.gif],јас ручав супа и салата,и едно мн мало џигерче колку да видам како ми испаднале.А до вечер ќе бидам на овошје,

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:28:33)

Леле утка сум цела, [sm=smiley36.gif] постов мислев го ставам во слабеење таму читав јас тука, ама ај нема врска,[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:32:41)

Koj za sto mu e Pepelashke hahaha[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:37:04)

Ete mi dade ideja za nova tema Pepelaska [sm=smiley36.gif] , pa otvoriv, stavi gi tamu site denesni "grevovi" [sm=smiley36.gif], se setiv na vicot "bez preskokanje cedo bozje"[sm=jezicek.gif]

Andriance -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:37:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Mislam deka te razminav kaj stadion, go shetashe A vo kremasto teget kolichka, bebcho beshe legnat? Nie bevme so mm zaedno, ja u shtrafti maica crno bela, so siva kolichka....sigurna sum deka bese ti, ama ja zamuabetena posle pregled kaj Vidoevski so mm, i dodeka upali bojlerot otide vozot! I da ti kazam super izgledas, ne si popravena nesto, poslaba si od mene kade kade ako ti e za uteha [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

I jas sum tuka...uste rano po sabajle A go nosev na kontrola...cukam u drvo ama konecno posle 10 dena pomina viroza i top sme...nadvor vreme laze...cekam da vidam mm kga kje zarshi so rab pa da mu ja zduvnam na coffee u park..ako ide nekoj nataka da se set_a kje me vidi :-) kje sedam u SKALA garant na sonce [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abe ja sum bila....tuuuu...sama i toa kako ulava samo doma da ne se sedi hihiihihihi....bas mi re krivo...ajde sledeci put ako setkate nie sme tamu recisi sekoj den...

Ikana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 17:39:05)

Treta srekja kje da e, od klinika sho se prepoznav, pa sega ti bese, nareden pat kje se upoznaeme hahahahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olivia -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:23:21)

Драги мои, туку што ми јавија дека сум ја добила работата од компанијата за која што бев интервјуинирана на 1ви Март, така да пролетва ќе ја напуштам државава, многу сум возбудена по мајка ми вие сте следните кои дознаваат,ајде сега само држете ми среќа кога ќе се влечкам по нашиве институции по документи.Пресреќна сум!

kikicka -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:30:00)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ajdeee olivijaaa neka ti e cestito i drugi zelbi da ti se ispolnat sto poskoro!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Драги мои, туку што ми јавија дека сум ја добила работата од компанијата за која што бев интервјуинирана на 1ви Март, така да пролетва ќе ја напуштам државава, многу сум возбудена по мајка ми вие сте следните кои дознаваат,ајде сега само држете ми среќа кога ќе се влечкам по нашиве институции по документи.Пресреќна сум!

Andriance -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:38:21)

Huhuhuuhuhuh [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:41:59)

[img]http://www.face-it.me/images/cards/backgrounds/static/builder/TH02CF17.jpg[/img]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:42:35)

Cestitki Olivia [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama26 -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:47:36)

CESTITKI devojce i so sreka neka ti e,mnoguu radosna vest [sm=smiley31.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:51:00)

ЧЕСТИТКИ!!! [sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:53:15)

Cestitki! So lesno da si gi pomines site administrativni peripetii [sm=bravo.gif]

mila mama -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 18:57:35)

Браво Оливиа! Честитки, најбрзо да си ги средиш документите и ќе не известиш сигурно каде одиш нели? [sm=smiley1.gif]

bombica -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 19:03:12)

Честитки Оливиа[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mila mama -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 19:05:00)

Икана и Беатрис, сте ме изнасмеале![sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

maki1 -> RE: РР дневна соба (19.3.2012 20:43:14)

Bravo Olivija,iako ne te znam epten mi e keif sto slusam deka si ja dobila rabotata.neka ti e so sreka,i samo ubavi nesta da dozivuvas.Srekno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>