RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 15:39:57)

Им сржав, малце, ааа не помина без ич хахахаххаха! Ми се набутаа 16 луѓеу соба, па така културно ги замолив да излезат, а мајка вика, ама знаете она е потресена малце од клиники ваму таму, и после нејзе и се свртев, викам, добро бе нема потреба ненормална да ме правите само што сакам да има воздух у собата за детето, и ете ти го мм, ете ти, се нервираш пак, многу си напната, детето ќе го напнеш, туууууу! Па ќе се напне детето коа нема ваздух у собата! [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 15:48:22)

[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] Е не ќе се заебаваме [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Леле, јас ќе се шекнам у канцеларијава готова сум, едвај чекам да дојде 5, да ме собере мм и да идеме да ги видиме становите, при крај е градбата.

Иканче мислам дека уште повеќе ќе ти дојдам во комшии кога ќе се преселиме [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ikana -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 17:44:51)

Еееее ако си таму кај што мислам дека се тие згради ќе си мафтаме од прозор хахахахха[sm=smiley36.gif]
Комшики[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Ние киднавме малце да шетнеме, да ги фатиме последниве зраци денес. Сега сокче, филмче и бебе што почнува да кенка, уживам во секоја секунда [sm=smiley36.gif]
Гушки Беатрисче, и убава вечер!!!
УУУУ денес петак дан за метак [sm=jezicek.gif]
хехехехех[sm=hudicek1.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 17:47:42)

Седам пред малку на рр, читам во дневнава, а на шпорет варам нешто и прозорот отворен да излегува пареата. Михаил спија, тишина, освен аспираторот што бучи и едно време слушам гласот од мм вика „Што правиш Снеже?“ Се штрекнав, се вртам, нема никој, аии викам ми се присторува и кога станувам тој од прозорот од надвор вика по мене. Леле ќе го отепав ме извади од памет[sm=jezicek.gif]
Така си ручавме и сега еве пијам винце, кој е за, да сервирам

П.С. Фала за предлозите за име, ама утре на раат ќе ги прегледам, денеска сум фри лајк а брд[sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 17:53:52)

Хахахахах духче некое...Снежееее, Снежеееее [sm=jezicek.gif]
На здравје Сноувајт!!!![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 17:58:57)

Samo sto gledav edno srpsko filmce ,"Zajedno", na You Tube (mm go iznese [sm=duda.gif] na prosetka) .... zeludnikot me zabole od nego (od filmot) [sm=zmeden.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 18:04:57)

zenski eve me i mene da se prijavam denes. dojde mm od rabota, kaj moite sme, slavat 27 godini brak. so filip cel den se borime so temperatura i konecno najdov vreme da duvnam eden tutun i da odam vo vece :-) pa da iskoristam da vi pisam. ne mozam da ve pocastam nesto od mob. pisuvam. aj utre duplo :-) pozdrav i se citame stom ozdravime

Ikana -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 19:00:38)

Гушки за тебе и Филип, Анамоли! Греотка душиче мало, нека оздрави најбрзо!
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 19:01:17)

Ааа и на Михаил му појача докторката вчера уште еден сируп, претходниот го допи, а уште кашлаше, па сега појак и тој за кашлица му го смени и плус рече цел месец да пие сируп за алергија и нареднава недела да не оди во градинка, не дека тој ќе префати некој, туку да не закачел уште нешто[sm=smiley24.gif]

blond -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:01:38)

Шо е ова, нема никој???
Јас фучам, мм си излезе, а јас како по обичај дома со [sm=duda.gif]
Лута сум, вријам [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]
Ќе му вратам за ова [sm=hudicek1.gif]

Ај повелете од мене за оваа вечер [img]http://www.booze-log.com/boozeimg/vodka/1/smirnoff_green_apple.jpg[/img]
Од две чашки и готова сум, комирана [sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:28:06)

Блонд, синоќа бев излезена и наздравував, а сега пак на режим... Мти излезе по работа или да му фатат... промаја?

mamicki -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:30:46)

Mislam, ok e, ako vi e takov dogovorot- den za izleguvanje za nego, den za tebe, za so drugarki, ednas nedelno, ama ako ne ste pravele muabet na taa tema, a toj odi po logikata na pomal otpor, demek, neka sedi mama doma, neka dumka bebe... vreme e da porazgovarate.

blond -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:31:16)

До 7 беше на работа, цела недела се враќа покасно и наместо денес да искористи да е со мене, тој си излезе да си ги излуфтира ********. Ама нека, ќе фатам и јас магла накај моите [sm=smiley35.gif]
Вака лута не сум била одамна [sm=jezicek.gif]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:35:02)

epa ajde blond da ne si sama i da ne fucis ke drmneme tuka po edna dve i ke bideme komirani[sm=smiley36.gif]ziveli

mamicki -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 21:35:01)

И ако фатиш, ќе се вратиш, и повторно ќе го имате истото прашање отворено. Треба да смислиш нешто, ама не расправија од типот „ како не ти е срам, итн, “ и тоа сега кога ќе се врати. Никако не го прави тоа, оти само ќе се искавгате, а ништо фајда.

bombica -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 22:16:54)

Женички што работете[sm=smiley36.gif]Гледам мажи се оговараат.Морееее сите они гледаат џафте да фанат ако им се пружи прилика божем само нив им треба да се издуваат ние издувани сме не ни треба[sm=hudicek1.gif]

SkCura77 -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 22:24:40)

Девојчиња, кој како си ја нареди! [sm=smiley36.gif] (ова во врска со мажите ни наши, најмили и најдраги). Ја мојот по њух го осеќам кога сака негде да мрдне и одма се правам зафатена и вредна - ти држ го детето, играј го, ја морам ова-она-не знам кое- да го средам - и него му проаѓа желбата! Ама па на моменти имам разбирање и сама му спомнувам - а бе вечер утакмица не гледаш негде - и он жив среќен врти телефони, договара мушко друштво и се фали дека жена му го пуштила [sm=smiley36.gif] Заслужил, морам да си кажам!
Мене ме нешто деновиве на нет, не сум ве заборавила, него малиот ИЧ, ИЧ, ИЧ пута 10 на 14-та НЕ СПИЕ и мора да се занимаваме со тоа. А башка пукна сонце, едвај чекав да мрднам од дома, со свеки да не се сретнуеме да не ја запукаме.
Кај ќе се шетка викендов? [sm=smiley1.gif] Поздравче, ве гушкам сите [sm=smiley31.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 22:38:36)

Не му правам на мм никакви финти, туку се имаме договорено кој, што, каде, кога. Мене ми треба време за себе, време за дружба, за релаксација- и си го барам тоа, и си го земам богами. Немам никаква грижа на совест кога му го оставам детето и излегувам- колку сум јас родител, исто толку е и тој. На пр. секоја вечер јас го бањам [sm=duda.gif], а тој го заспива, не страдам од комплекс дека сум незаменлива. И без тоа јас се направив како мекица, ми го сечеа стомакот, имав маститис, сега се дрндупам со диети за да се уљудам повторно, додека нему ни влакно од глава не му фали, а имаме исто родителско право. Е, тогаш- нека повели да си го одработи неговиот дел.

Beatris -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 22:50:30)

Хелоууу и од мене. Мамички [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image] Потполно се согласувам.
Јас ја заспав А, подсуредив, не е веќе како да поминало торнадо, си се избањав, се лакирав и сега сушам нокти, па куцам како теткине на шалтер со две прстиња, само неам маус да го мрдам лево десно ко да ми згрешил нешто едно 5 мин. [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Beatris -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 22:55:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Еееее ако си таму кај што мислам дека се тие згради ќе си мафтаме од прозор хахахахха[sm=smiley36.gif]
Комшики[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]
Ние киднавме малце да шетнеме, да ги фатиме последниве зраци денес. Сега сокче, филмче и бебе што почнува да кенка, уживам во секоја секунда [sm=smiley36.gif]

Во комплексов што се праи, Гранд Престиж, станот гледа на Прашка [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

libra.n -> RE: РР дневна соба (23.3.2012 23:27:38)

Не можам да ве дочитам, овде и весело и кисело било[sm=smiley36.gif] Кикичка ме потсети на фб. дека треба да се јавам тука, а баш мислев ајде од понеделник ќе ви раскажам ама сега на кратко: дојде свекрва ми да ми го чува детето, јас почнав активно да барам работа, во меѓувреме се запишав на филозофски на педагошка доквалификација, полагав два испити, ми остана уште еден и имам за честење (си најдов работа)....[sm=smiley36.gif] Оваа недела одев на обука и од понеделник почнувам од 15-20 да работам во Rollplast во Антико- Карпош 4. Имам само 5 работни часа и ми е блиску од дома и си сум задоволна сега за сега. Сабота не работам, и на втора смена сум секогаш, што значи барајте ме за дружба кога сакате. Ептен ве поздравувам сите и многу ми фалите, се надевам ќе се вклучувам почесто.
П.С. Заборавив!!! Сеуште сум со свекрва дома[sm=smiley29.gif]ама не е страшно, не се жалам, ми готви, ми го чува детето си шетам со мм. се додека е вака е супер па ако пукне пушка ќе разберете [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (24.3.2012 0:25:52)

Знаееевввв!!! Ќе си мафтаме од прозор хахахахах, у тањир можеш да ми видиш од зградата хахахах дали забушавам со диета [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Комшики[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif]

Во комплексов што се праи, Гранд Престиж, станот гледа на Прашка [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Beatris -> RE: РР дневна соба (24.3.2012 6:53:39)

Dobro utro zenski najmili, jas da prijavam deka sum stanata uste od 6, taka ni trgna denot :))) Eve da smrknam edno kafe dodeka mm si prai muabet so A u spalna, pa da i pravam dorucek. Denes nema dieta [sm=bravo.gif]

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (24.3.2012 8:20:49)

Добро утро и од нас.Ние малку покасно станавме од снашката кај 7,15[sm=smiley1.gif]. Сега гледаме цртани а јас гуглам по ова нет,сабајле се разбудив со пола потечено око.[sm=hudicek1.gif]. Уше вчера ме пецкаше некако и сабајле пола отечен капак.Сега читам стручно се вика блефаритис. Имал некој вакво грдо искуство?Како да го лечам да не ми потече ште повеќе?

Beatris -> RE: РР дневна соба (24.3.2012 8:27:54)

Да не имаш внатрешен јачмен случајно? Не е лошо да си ставиш хлорамфеникол

Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>