maki1 -> RE: РР дневна соба (22.3.2012 13:32:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]zenicki sto dietisate.jas ne vi stavam hrana u sobava za da ve podrzam moralno.Odamna se prostiv so dietite I kilogramite,sega izgeldam onaka kako sto bi trebalo, koga jas gi simnuvav znaete kako se motivirav bevme vo klas u sredno 24 zenski I jas so moite 67 kg bev najdebela[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]nz kako ama se pogodi site ostanati da se slabicki I si rekov na sebe nema da prekinam so pazenje na ishrana I so vezbanje(fitnes,roleri,tocak)se dodeka ne se poglednam vo ogledalo eden den I ne si recam sebe si da toa sum vistinskata jas I mi se svigja toa sto go gledam vo ogledalo.Po bremenosta mn brzo si ja vrativ kilazata sega sum 57 kg a viskoka 170cm I se trudam da ja odrzam kilazava. vi pustam mnogu pozitivna energija I posle dietata da si prodolzite so zdrava hrana I nikogas povekje nema da gi kacite kilogramite.Sekoj pat koga ke osetite kriza za hrana zastanete pred ogledalo(kaj mene ova proagjase)ke mi se prijade opasno ke zastanam pred ogledalo ke si gi videv miselinkite(spojlerite)ke se zainatev I ne kasnuvav nisto pa koj e posilen saloto ili jas.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Se oglasuvam.i jas brzo si se vrativ na kilazata ,duri mislam dek ami fali nekoe kilce da izgledam poubavo,vaka epten slaba.Ama ko sto vika rina13,se e do jaka volja i do ishrana,ama ne samo tie 3 nedeli tuku da stane del od sekojdnevieto.
|
|
|
|