RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 12:54:44)

И тебе те зезнале Луци!!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Eeee... vie se zalite od mazite, stari vi bile, jas so da recam za mojov... napolni 36 vo januari... me prelaza i mene vaka naivna, na moi 29 godini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Godinava 32 ke polnam ([sm=smiley5.gif])... ama koj mi gi dava[sm=jezicek.gif]

А па тек што јас да речам, мм има 38 а јас 29[sm=smiley27.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 12:55:22)

[sm=smiley36.gif] Добро е не сум била само јас младо тука [sm=smiley36.gif] мм ме прелажа на 17 ипол а тој беше 23г.

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 12:59:45)

Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј!
Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах[sm=jezicek.gif]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:32:05)

hehehe ne sum bila samo jas prelazena jas taman stanav polnoletna, demek po da razbiram me prelazaa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Ikana taman e pesnata[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:35:52)

Сега цел ден ке си ја пеам[sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Лелеееееееее еј најзериозно треба надомест за ова ејјј!
Како беше песната...ти што ми ја украде младоста...хахахах[sm=jezicek.gif]

Calypso -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:42:07)

A be mene mojov ne mi ja ukrade mladosta, ama pak i jas ke si ja peam pesnava[sm=jezicek.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:46:11)

Ќе си пееме, што друго ни останува [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче

Maca25 -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:51:32)

Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:57:32)

ЕЕЕ Беатрисче....беа тоа времиња!
За фризер време јок, за козметичар јок, не можам маичка да излезам да си купам или тренерки, а фармерки од мајка ми дрпнав пошто ни тоа немам време да барам, мисија немогуча ќе биде. Вчера праиме муабет со мм, му викам лелееее ко клошарка се шетам по улициве, а дома кај моите нема место по плакари од облека, ништо не ме збира.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Ќе си пееме, што друго ни останува [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ееее сега се враќам од салонот кај што бев на електростимулации, трчајќи да се вратам на работа порано, и си мислам кај е тоа време кога релаксирано после работа си одев на вежбање, па на фризер, па на педикир, масажа... [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Сега и да не ми одат сите пари на бејби тракатанци, немам време кога да одам ко човек да се релаксирам. Ми се плаче

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 13:58:54)

Работи бе...до 12, одделенска настава, пошо по улица Македонија фелата толку и има образовање!
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Шо да работи Мацо, накрцано све тоа позерите од МНР и МЧКЉР!!!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас само што се вратив од кафе на ул. Македонија...и се чудам - Работи ли некој во Скопје бре?!?! Све живо по кафичи!!

temjana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:06:53)

нема работа ама пари се наоѓаат за кафе и за одмор летно време. За чудење сме пустите ама тоа е да сме живи и здрави, па кој како си ја наредил[sm=jezicek.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:09:09)

Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!

Calypso -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:11:24)

Ami mora sekoja minuta da se slika, da ne ne daj Boze FB prijatelite propustat nesto od tvojot odmor[sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:12:11)

Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:23:28)

ЕЕЕ за кафе увек има Мацо! И за цигари исто. Па и некоја пијачка. Нема за станови, куќи, глисери...а за вака регулар има...(иронична сум овде хахахахах) КАрти за кино и театар, а и опера се скупиииии!

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:33:16)

e aj dobar den i od mene i nie minavme edna neprespiena burna nok  ama veke nie dobro utro dobar den se naviknav  izgleda i e period na bebcinjata da ne spijat a za grcevi ima mila seuste ima ponekogas ne sekogas ja osetam noke stane prdne i zaplaka i 100% se grcevi ama eve vo posledno vrweme unazad najak 20 dena ja nemam oseteno izgleda si zaminaa, a isto e i kaj nas se se pari nema i se kafanite i kaficite se polni e aj toa da vides

mamicki -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:41:51)

Што ти е, за одмор позајмувам за да се сликам и да постирам слики на фБ!!! Албум од 349 слики а 7 дена си бил на одмор!!! Хелоуууу!!!!

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:41:58)

Еве нова песна.. ПАРИ пари парии се опсесијаа,Живот, живот, живооот на вересија...тралалалаааааааа[sm=smiley36.gif]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:43:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Абе знаете што ми е чудно, све живо се жали дека нема работа, дека е тешко да се преживее месецот, али за кафе има пари

abe maco vie ste pogolemo mesto i zatoa kaj vas e prepolno,dojdete kaj nas ima denovi koga nema ziv covek da padnes nema koj da te krene,eve denes izlegov po rabota i prosetav abre sekade prazno vo kaficite po dvajca trojca...ili tuka nemame pari ili do lugeto e...a za razlika od nas da pojdes vo gevgelija se e zivnato kaficite prepolni...

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:44:44)

Има една друга истооооо:
http://www.youtube.com/watch?v=FcOq2XYgLXk
Znam da ovde je sranje al mene je do jaja, jer bruka i sramota kolko imam para............

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:45:08)

kikicka denes nesto mnogu na pesni ja udrivme a da nema nekoj povot ili onaka muzikalni sme denes?

temjana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:48:19)

Ххааххахахха даааа, абе велам јас чуден народ сме. За до грчка се ќе се најдат пари од некаде па ако треба и кредитче ќе се земе, битно на фб ќе има слики[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:48:24)

Кај мене има, ќе се пофалам вака отворено пред сите!!!!!

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:52:22)

aaaaaaaa epa ajde pevaj [sm=smiley36.gif]ispofali se ako e za pred narod

rina13 -> RE: РР дневна соба (27.3.2012 14:53:01)

ah da ne bese toj facebook,lugevo po doma ke si piea kafe I ke si prae muabet,nema da idat po kafici da se slikaat I op odma status I sliki na kafe so moite srcki[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]I toa ne edna 101 slika si mislis abe ovie na kafe bile ili spiele 3 dena vo kafic[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]koga ke pomines na kej mislis na crven tepih si blicovi svetkaat na site strani.

Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>