Calypso -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 10:11:06)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka Абе жени не одбивајте такви понуди ,еднаш куцаат на врата после нема ке пропуштите шанса ,барем јас знам така татко ми пропушти од што не му се оставаше ништо ,цел имот што го направил со маки да го даде тукутака и останаа и сега му е криво ама добро е се живее некако. Јас му велам на мм оди без разлика каде ти понудат ке се снајдеме ,макар и година да не сме со тебе тоа е мора да се работи додека јас чувам деца тој нека работи после може да се смениме додека јас привршам со факс. Едно добро за друго. Ubavo si velis ti Kikicka, ama zavisi za kade e rabotava. Mm odbivase na pocetok, ama jas mu rekov ubavo da razmisli i da ja vidi ponudata. Jas iskreno, sekogas sum za da se prifati nekakva vredna ponuda, oti na svoja raka e potesko... ama vo nasiov slucaj se raboti za odredeno vreme i za zemja koja za nas bi bila blago receno kulturen shock... ne deka nema da se snajdeme, taman rabota, ama potesko ke bide, osobeno za mene kako zena. Sepak ima dosta olesnitelni okolnosti. Pa ako gi prifatat baranjata na mm, odime definitivno, samo koga, ne znam. Jas veke pocnav da razgleduvam na net sto se nudi za iznajmuvanje i gi gledam cenite... glava boli[sm=smiley5.gif]
|
|
|
|