RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

AneLav RR -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 11:24:42)

Еј, здраво на сите. Еве ме и мене, ме немаше некое време, ама Младенци и гости и чистење се изнамачив. Почнаа да ми потекуваат нозете. Луѓе се потевте ли вие за време на бременост? А, бе навечер жива вода се праам и не можам место да си фатам, а преку ден цел ден ми се дреме. Поздрав!

Ikana -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 11:45:13)

Ќе ми снема струјаааааааа пак до 15ч, па само да ве гушнам и си одаммммм!!!!

AneLav RR -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 11:59:48)

И јас те гушкам, ама ми се дреме леле не знам што ми се случува веќе!!

Calypso -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 12:03:50)

Pa odi dremni si, odmaraj ako ti se spie. I mene mi se spie, mi se place, ama ne mozam da legnam i da sakam, posle glavata ke mi puka. A bre zeni, sto e ova nadvor vetrista?! Jas alista pruzav, izmrznav, mi se cinese vetrot ke me odvee (a 60 i kusur kila imam[sm=jezicek.gif])... zar pak ke se rasipuva vremevo?

Ikana -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 12:03:55)

Уште има струја! Оххх дремни си Анееее, да знаеш јас колку сакам да си отспијам без да ме разбудат! Сабајле му викам на мм, пак ме зезна, ти иш не стана, само јас 2 пати ноќеска ко утка со бебето[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 12:30:23)

Ке мине ветерот и кај нас беше горре пред 2 дена не однсее со Л. а таа па зинала со устата да и влева и се смее[sm=smiley36.gif] мнг сака ветер гајле нема детево мое ни на дожд ни на ветер се и е интересно,еднаш ме начека мнг јак дожд а јас без покривка и ја покрив сотоа горе заштитното од сонце и трчам[sm=smiley36.gif] Л земала главата надвор и лиже со јазикот како капело[sm=smiley36.gif]

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 14:02:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Добро УТРО! Наспана сум конечно ја исправив Л со распоредот дневен па тераме.... Абе жени не одбивајте такви понуди ,еднаш куцаат на врата после нема ке пропуштите шанса ,барем јас знам така татко ми пропушти од што не му се оставаше ништо ,цел имот што го направил со маки да го даде тукутака и останаа и сега му е криво ама добро е се живее некако. Јас му велам на мм оди без разлика каде ти понудат ке се снајдеме ,макар и година да не сме со тебе тоа е мора да се работи додека јас чувам деца тој нека работи после може да се смениме додека јас привршам со факс. Едно добро за друго.

Рина 13 а да одеме на стадион и една маса така поголема со бокал кафе внатре на средина да ставеме и нека трцаат децата таму,ова градината прекрасна ама без деца гледаш тоа езерцето од Л ке неможам да седнам ке се напика внаатре [sm=smiley36.gif] вака на стадион има да трчаат ,можам да замислам како би изгледале црвци мали растчани.
Мацо ај јас сум за на тераса.

kikicka aj kazi toa rasporedot moze i mila ke spie noke ne saka za ziva glava se budi na pola saat

kikicka -> RE: РР дневна соба (28.3.2012 14:10:34)

Ај ке ти пишам на фб[sm=smiley1.gif]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 8:41:57)

Dobro utro
Kikicka ja nema utrovo da vari kafe , se uspala[sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 8:43:57)

Добро утро.
Ја нема кикичка, нека одмара...јас сега ќе направам кафе

[img]http://www4.slikomat.com/11/0329/rnt-220px-.jpg[/img]

temjana -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 8:44:09)

Ајде добро и од мене. Јас со какао демек се освестувам ама некако не иде, последниве денови ептен ми се спие и одвај станувам од сабајле[sm=muca.gif]

Luci -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 8:50:19)

Добро утро и од мене, Маца фала за кафето. Јас чекам роба да ни донесат и почнуваме турбо со работа, па се надевам ќе земам плата за февруар деновиве конечно[sm=smiley13.gif]

blond -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 8:58:34)

Ај добро утро и од мене. Јас сум си на работа, а и веќе два дена сум на гости кај моите. И од кај нив си терам на работа. Малот го чува баба ми [sm=bravo.gif]. Ако има некоја за дружба и кафенце во градот под Исарот, нека пише [sm=smiley36.gif]. До тогаш ви праќам многу поздрави од моите колеги што ми се чудат со кого си пишувам уште рано од сабајле [sm=jezicek.gif]
Јас пиев кафе со колешката, ама ќе си земам, ќе си го чувам за попосле [sm=smiley36.gif]

bombica -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:00:23)

Добро утро и од мене.Мацо фала за кафето.Јас пробувам да се освестам со едно турско ама некако тешко ми оди очиве ми паѓаат[sm=smiley36.gif]

Annet -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:22:30)

good morninggg ubavko kafe i dobro drustvo kako ova nema nikade
nie si gledame miki maus 24 saati na den ,tuku kojznae dali i denes veter ke duva,da izlezeme da setneme malku
imajte ubav dennnnn[sm=smiley1.gif]

Andriance -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:26:37)

eve i ja da se prijavam...stanati, malku nenaspani..nemam kafe...kje si zemam od kaj vas...kje go nosime A na vakcina i aman vekje od niv,..valjda denov kje bide ubav da setneme malku,...vcera se oneraspoloziv..kolku ubavi fustancinja...ama ni od daleku ne mi stojat...[sm=smiley19.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:29:50)

АНдријанче, а да си шиеш ти фустан баш по твоја мерка? Така ем ќе добиеш што сакаш, ем ќе поминеш и поевтино.

kikicka -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:51:36)

Добро утро аа сега јас редот го фатив на Л ,секој утро овде сум во 9:50 кафе ете маца нема ставено одамна
Ме зезате а [sm=smiley36.gif] ако ако.

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dobro utro
Kikicka ja nema utrovo da vari kafe , se uspala[sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 9:55:15)

Мора малце зезање кикичке![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Него, јас се мислам што да правам денес. Мм има работа, цел ден грбот ќе му го гледам [sm=smiley1.gif], па се мислам што да чистам денес. Вчера бришев прозори и прашина по дома, денес не знам што да зачистам.[sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:01:55)

Еве ме и мене дајте некое појако кафе, и некој кафетин колд, главава тапан ми е од сабајлечки, се ме боли, ко да ќе се разболувам ми стои. Ај налет за мене ќе се опраам, ама детено да не си го испоразболам. Ова ветеров деновиве не уби!

kikicka -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:14:30)

Каков фустан бараш? Свечен или ?

blond -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:18:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Него, јас се мислам што да правам денес. Мм има работа, цел ден грбот ќе му го гледам [sm=smiley1.gif], па се мислам што да чистам денес. Вчера бришев прозори и прашина по дома, денес не знам што да зачистам.[sm=smiley36.gif]

Ако имаш шпајз, него преуреди го. Или пак плакарот. Секако ќе најдеш нешто што не ти треба повеќе [sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:18:21)

Епа мацо така ли? [sm=smiley36.gif] Ова кафево мнг мало нема за сите ставинекое поголемо ,еве Бетрис одма се пожали не зезај сега Ке земам она како се викаше ааа ШЕРПАТА и во него ке варам кафе ,нас еден филџан не ни стига[sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Мора малце зезање кикичке![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:18:37)

Јас сум веќе испонастината,шмркам,очи ми солзат.Ама седам на работа,дома ми е страв К да не го заразам.Е сега кога ќе се вратам и вчера и завчера цело време седеше со мене,си ставив маска ама се плашеше[sm=jezicek.gif] па ја извадив и така за мене ич не мислам ќе се оправам само молам Господ него да не го фати,а од понеделник,вторник треба во градинка да го пуштам[sm=smiley13.gif]

Во моментов доручкувам,па повелете кој е за здраво јело[sm=jezicek.gif]

[img]http://2.bp.blogspot.com/_mP8_1HwyLDE/TCrZQXRcSGI/AAAAAAAAAbc/l2wY9-bpxlc/s1600/bowl.JPG[/img]

blond -> RE: РР дневна соба (29.3.2012 10:24:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

од понеделник,вторник треба во градинка да го пуштам[sm=smiley13.gif]

Во градинка? Натушке, нема годинка К, така?

Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>