RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 9:28:19)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Е, значи, јас сум ти скар, Пепелашка! Врти-сучи се некои рецепти гледам од тебе и веќе лиги снемав во устава! Па овие потпечени компири со презла.... ЊААААААМ!
Намерно вака правиш, да потклекнеме сите со диетата и после само ти да си бидеш слабичка [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Абе кркајте тука, и јас ја прекршив диетата , се разготвив многу [sm=smiley36.gif] а компириве слободно може да се јадат во онаа диетата на ОН , така да немај гајле. А ќе има уште рецепти [sm=smiley1.gif]
Инаку овде е катастрофа времево, смрачено и тмурно

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 9:34:42)

Богами јас компириве ќе ги правам. Се што е од компир сакам.
А времево тука е исто така лошо, еве пак заладува. Јас сум кај моите и татко ми го однесе Филип кај едни комшии да си поигра со кучето, па одмарам малку на РР и си муабетам со мајка ми.

bombica -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 10:26:53)

Добро утро или добар ден...како за кого[sm=smiley36.gif]Пепелашка стварно не е фер со рецептиве пола РР е на диета а она се разбацала со рецепти од убави поубави лиги само да ни течат[sm=smiley36.gif]
tuku, slusnal li nekoj kakvo ke bide vremeto utre?

Еве што викаат од временска прогноза за времето утре...за жал[sm=smiley13.gif]

ВО НЕДЕЛА СЕ ОЧЕКУВА НОВА ПОГОЛЕМА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО.

ЌЕ ИМА ПОВРЕМЕНИ ВРНЕЖИ ОД ДОЖД, НА ПОВИСОКИТЕ ПЛАНИНИ СЛАБ СНЕГ. ЌЕ ДУВА ЗАСИЛЕН СЕВЕРЕН ВЕТЕР. ТЕМПЕРАТУРАТА НАГЛО ЌЕ ОПАДНЕ.

Ikana -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 10:27:49)

Сакав да се придружам на иницијативата Earth Hour, кога гледам не нема на листата на земја, меѓу Косово и Албанија и Босна. ААААА ќе се убијам ејјјј...браво бе партии и политичари, пак да викате Излези на тераса, пред кого бре, на мапа не не ставаат за еколошки хепенинг!
Леле колку се изреволитрав, од ова неонацистиве, лопужи сите до еден!!!!

Maca25 -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 10:43:34)

Добро утро и од мене. Набрзинка да ве ѕирнам што правите и одам да држам час.

Имајте убав сончев ден!![sm=smiley31.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 10:56:06)

Икана бе не се нервирај тоа намерно изгледа ке е, така да светнеме меѓу темницата околу нас [sm=smiley36.gif] да не забележат дека не има [sm=smiley36.gif] Изгледа не ве ставиле оти знаат дека штедете таму струја одамна и да ве поштедат [sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Сакав да се придружам на иницијативата Earth Hour, кога гледам не нема на листата на земја, меѓу Косово и Албанија и Босна. ААААА ќе се убијам ејјјј...браво бе партии и политичари, пак да викате Излези на тераса, пред кого бре, на мапа не не ставаат за еколошки хепенинг!

Ikana -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 11:18:53)

Шала на страна, стварно е тажно. Го убија народов. Никаква културна манифестација, ништо, никаква иницијатива. Сори за муабетов така рано у сабота, ама доста е више. Да не вреѓам непотребно, време е да станеме од дупката во која што не закопуваат.

Calypso -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 11:36:47)

Dobar den zenski i od mene... samo da vi posakam prijaten vikend, i da go iskoristite soncevo kolku sto go ima...
Nie sakavme da odime da setneme na soncevo, pa da pomineme do toa novoto kaj FON univerzitetot sto go otvorija, ama ludnica bilo, mnogu guzva imalo, pa najverojatno ke ostavime za podocna, koga ke im pomine interesot na poveketo, ili pak za nekoj neraboten den[sm=smiley36.gif] Tipicno za Makedonceto... mora prv da bide sekade, po sekoja cena...

kikicka -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 11:42:56)

[sm=smiley36.gif] Не бе не е само Македончето така....и Хрватите се така сите таму.Скорото се отворинов Т.Ц и ломм баш денес мислев да одимекеима нешто за дечиња Лана ке пеела пада видеме како ке е.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Dobar den zenski i od mene... samo da vi posakam prijaten vikend, i da go iskoristite soncevo kolku sto go ima...
Nie sakavme da odime da setneme na soncevo, pa da pomineme do toa novoto kaj FON univerzitetot sto go otvorija, ama ludnica bilo, mnogu guzva imalo, pa najverojatno ke ostavime za podocna, koga ke im pomine interesot na poveketo, ili pak za nekoj neraboten den[sm=smiley36.gif] Tipicno za Makedonceto... mora prv da bide sekade, po sekoja cena...

Calypso -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 11:46:35)

A be preterano e ova Kikicke... ete se javi eden drugar od tamu, gi zatvorale duri i vratite, pa ke cekaat da izlezat onie sto se vnatre za da moze drugi da vlezat... ne znam, da delea paricki sigurno ne ke imase tolku guzva [sm=smiley36.gif]

penelopa -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 12:07:09)

Добар ден и од мене, кај нас сончево топло- да се наспијат моите две деца[sm=smiley36.gif] па шибаме во парк. Не разбрав добро некој нов ТЦ отвориле или? А тоа со гужвите секаде е така, посебно викенди и за празници е ужас ... чекање на благајна не ти бега затоа јас мажле го оставам да чека јас со детето излегувам нема шанси да седи и да чека. Убав викенд ви посакувам[sm=rozica.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 12:26:30)

Да пенелопа во Хр овој сити центар отвори нов кај ЗАгреб и гужви нормално.Сенадевемдека денес ке изодиме малку далчко ни е ама со кола сегде се стига.

Maca25 -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 14:54:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Еве Икана, само 3 општини се приклучиле кон иницијатвиата. клик

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 15:11:59)

Хелоу мај френдс! Од сабајле од 8:45 не сме прибрани внатре, цеееело време во двор. Па еден куп деца исподојдоа. Ја барав Везилка, ама не беше дома изгледа, уште таа и Никола фалеа и цело маало кај моите во двор [sm=jezicek.gif]
Филип само што го легнав заспа за пола секунда! Јас си седам и си кукам, ме кинат јајниците, овулација ми е и мислам дека ќе си приумрам.

Денес ние полнет крап ќе ручаме, па еве кој сака нека чепне [img]http://i567.photobucket.com/albums/ss116/BILE-ENA/Picture706.jpg[/img]

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 15:16:05)

jas ovoj recept na pepelaska go pravev ama so celi kompiri  se varija ali ne epten svareni i gi umotav vo jajca i prezla i gi staviv vo plekce i gi poleav so voda se pecea okolu 45 minn posebno se prave sos od pekurki i se ispipe vrz kompirite i se pece uste nekolku min prefkusno

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 15:26:02)

Мамичка77, убаво запиши го рецептот и прати го на glaven.urednik@ringeraja.mk.

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 15:55:21)

jas sega pisav stek salata vo recepti zarem nema da bide objaven

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 15:56:29)

sega pisav stek salata vo recepti zarem nema da bide objaven

kikicka -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 16:40:57)

Тепачка за влез

arh_diz -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 16:49:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

sega pisav stek salata vo recepti zarem nema da bide objaven

Mamicka77 ke bide objaven , nebrzaj dens e objaven recept na Pepelaska

bombica -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 17:38:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Тепачка за влез

Значи стока од народ сме....Леб без пари да делеле немало волку народ да чека за да влезат.

kremco -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 21:02:35)

Zenski Ako sakate da mi objasnite koj e zapoznat so nekakvi sms-i bozem coca cola sto gi prakja ? mi stigna poraka na angliski i se komplet bozem sum osvoila milion funti,i da pratam e mail  na nekoja adresa i jas prativ i op mi pisale da pratam podatoci i jas isto prativ i bozem sega na nekoja banka treba isto da pratam da mi gi ispratat parite[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
moze li da se isprati tuka cela poraka sto mi ja pratila da vidite za sto se raboti? inaku maz mi me zezase bozem sum nasednala na nekoi sto pravat pronevera na kreditni karticki...

mosne uverlivo cocacola i sliki od nekoi gospoda[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

a jas naivna[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Џесика -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 21:07:07)

Не праќај лични податоци, а најмалку број на кредитна картичка... јас бар не би пратила...

mamicki -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 21:33:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Не праќај лични податоци, а најмалку број на кредитна картичка... јас бар не би пратила...

kikicka -> RE: РР дневна соба (31.3.2012 21:34:27)

Кремчоо брее кремчоо не се лажиииииии ама ајде веќе си пратила се надевам кредитни картички т.е броеви не си пратила ако си ,тогаш испразни си ја картичката да не ти ја испразнат [sm=smiley36.gif] лажат тоа преку мејлови кој така ти праќа пари?

а ова со тушканициве хелооо види ги старитеее луѓе бабите и дедото едвај му се гледа ке оди во нептун бе!

Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>