Yummy Mammy -> RE: РР дневна соба (5.4.2012 10:59:09)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Темјана, најважно здраво и живо да е, па што сака нека е... ако сакаш женска, ќе му речеш на мт да се потруди за второто[sm=jezicek.gif] Еден пријател има 3 ќерки и се зеза, вика „Женски се прават насабајле, на немочано“ [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Калипсо, со здравје да си го служиш лаптопот! Пријателот си има искуство, ај едно да е, ама три, машала[sm=smiley1.gif] Фала АнаМоли, подобар да си купиш![sm=smiley1.gif] Ha ha, a be ima nesto vo genite i dnk-to. Mi kazaa nesto sto ne znam bas da go objasnam tocno i ke rizikuvam da me proglasite za glupaca, ama aj ke probam da vi go dolovam [sm=smiley36.gif] Znaci, krvta kaj covekot se obnovuvala na nekolku godini, nekoi mi kazaa na cetiri, nekoi mi kazaa kaj zenite na dve a kaj mazite na cetri, nekoi mi kazaa kaj mazite na sedum... znaci nikoj nema poima na kolku godini, bitno krvta se regenerirala. E sega, bitno bilo kolku godini se razlika partnerite, i koj partner kakva krv ima vo momentot na pravenje na deteto, odnosno dali kaj edniot e smeneta krvta, a kaj drugiot e se uste starata. Taka kaj nekoi dvojki, moznosta da se dobie masko (ili zensko) dete se 1:1.000.000 Skoro nevozmozni. Zatoa nekoi dvojki imaat po 4-5 kerki li sinovi.
|
|
|
|