RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 19:34:30)

Добар ден, Добро вечер за кого како, немам многу време да ве дружам деновиве, организараме панаѓур од работа и оваа недела кога навалија да се јавуваат, да резервиаат, не избудалија скроз, хаос, а од друга страна процедури триста, регистрација во УЈП, регистрација во Агенција за храна, пријава во МВР, во локална, па не знам каде, не знам како се викам, ама ајде ќе се издржи до понеделник
Иначе?

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 19:52:58)

Иначе тука се по старо. [sm=smiley36.gif]
Држиме диети, децата бесмеат, цревата кркорат [sm=smiley36.gif]
Јас еве денес на едно интервју, утре на две па се надевам дека до наредната недела ќе почнам некаде да работам.

Иначе ќерка ми и мм си играат бебе и мајка и многу ми се смешни. Он се преправа дека е бебе, а Н. се тресе околу него.

mamicki -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:35:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

е не ми се верува!! ми се јавија од 2 фирми во кои имам конкуприрано за работа, да одам утре на интервјуа. За едното не се ни сеќавам искрено дека имам пратено CV, а за другото искрено се надевав дека ќе ми се јават. Па утре ми е денот!!! Ајде нека тргне нешто веќе!

Браво[sm=bravo.gif]
Не знам како да ставам слика, инаку и тортата е готова, па може и да почестам со желба следно ти за вработување по ќеф да честиш![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:41:21)

Епа Мацо со среќа, после дождот доаѓа сонце, ама тебе ептен те огреало, само така нека остане
А за Анамоли прочитав и стварно ми е криво, ама се надевам и кај неа ќе изгрее за брзо

Абе женски што има на 77 страна што не ме пушта да влезам? Што толку криете таму?

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:41:35)

I vo predhoden post pisav najcesto e taka , koga nema rab nema, ama posle odednas ke dobies dve-tri ponudi.
So sreka Maca

Viktori -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:49:18)

Абе женски што има на 77 страна што не ме пушта да влезам? Што толку криете таму?

сноувајт, гарант некој постирал нешо од таа страна, па самиот гугл го блокира влезот. Сега се залетав и јас да видам шо е

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:54:10)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Епа Мацо со среќа, после дождот доаѓа сонце, ама тебе ептен те огреало, само така нека остане
А за Анамоли прочитав и стварно ми е криво, ама се надевам и кај неа ќе изгрее за брзо

Аааа таму не е за сите[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Зезам,како бе не те пушта?

Мацооо бравоооо за тебе, само убави работи да ти се случуваат[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:55:02)

СЕга ја избришав на Џесика палачинката. Страната била виросана [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:55:30)

Ako ja sliknam tortickava, kade i kako mozam da vi go ispratam receptot?

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:55:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

сноувајт, гарант некој постирал нешо од таа страна, па самиот гугл го блокира влезот. Сега се залетав и јас да видам шо е

Мислам дека кикичка ја има блокирано со некој линк што го поставила[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:56:45)

Не бе тоа се моите палачинки ги постирав веччерта а Џес ги уреди сабајлето...[sm=smiley36.gif] Така даа итс мај фолт .Сори нема веќа палачинки во дневнава,ете и гугл знае дека сме на диета[sm=smiley36.gif]

СЕга ја избришав на Џесика палачинката. Страната била виросана [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:57:49)

Леле нато каква си значии одма ме оддаваш не чекаш сама да се кажам а ? [sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Мислам дека кикичка ја има блокирано со некој линк што го поставила[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:58:06)

Абе бар јас не сум на диета, или баш заради тоа?[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 20:59:16)

Не се отвара бе и ова ,не зезаш намерно или Ке паса?

Инаку еве ако ви се јаде кликнете [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:01:30)

тоа се на џесика палачинките зачинети со тројанец! [sm=hudicek1.gif]

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:01:40)

Џесика само вирусни(заразни) палачинки знае да постира,како и на Фб тие што ги ставила цревата да ти се превртат во секунда[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:02:13)

АБе моите се ,ама Џесика го окрка за мене [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

тоа се на џесика палачинките зачинети со тројанец! [sm=hudicek1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:07:10)

кикичке кој знае твоите палачинки од што биле правени. гарант кромид или лук ни имаш увалено внатре [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:07:50)

ќе црвлосаме од јадење на форум [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:08:58)

мацо се пукнав од смеење прегеска уште се смеам ке се издадам ,мм само ме прашува што се смеам цело време и лажам[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

кикичке кој знае твоите палачинки од што биле правени. гарант кромид или лук ни имаш увалено внатре [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:11:39)

и јас само се кикотам пред компјутер. мм и нина се чудат само

Ikana -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:34:21)

Шо се смеете девојчиња???
И јас се смеам, ама поради друго[sm=smiley9.gif]

Luci -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:53:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Шо се смеете девојчиња???
И јас се смеам, ама поради друго[sm=smiley9.gif]

[sm=jezicek.gif]Ти па жива не си ако тука меѓу редови не се пофалиш дека[img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love022.gif[/img][img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sex012.gif[/img][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mammi -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:57:24)

Што е ова собава само на кркензи удрена. Попопо
Ајде поздрави од мене како сум под високи напони со генералкиве. Туку каќувајте презиме каде се менува? Кога јас се мажев надвор од Мк воопшто не ме прашаа и ми остана моминското. Е сега во Мк да го менувам или да барам ваму чаре?

Ikana -> RE: РР дневна соба (4.4.2012 21:57:57)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Нели?!? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>