RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

lilicka -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 14:21:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

hello zenicki ubavki,abe mi ide da zaspijam da ne se razbudam eden mesec...........leleee od den na den se poumorna sum,se boli offfffffffffffffffffff
kafe vrz kafe,ne pomaga i toa veke......i ova vreme ludo uste topku otepuva.utre imame gosti na sveki ime,leleee usvet mi se faka so se bebe.ic ne mi se cekaat takvi praznici,em denes ke cistam i spremam i vo nedela pak..................uzasssssss.denes mn sum negativna,ama nema kaj da si kazam ,sorry ....
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Исто и јас Анет....хронично уморна и ненаспана,згора на сето тоа и сама[sm=smiley13.gif] изгледам како Гроги.....а детево беснеее сака надвор......лудницаа!!!!!!

kikicka -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 14:30:32)

Ахх готово завршена работа. Неми се остава така упла имам од крадење деца,секакви има скраја да е. Туку ај дај боже да е верона кученцето за кое ви се јавиле и гуд лак со интервјуто.

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

ее кај ми е свеки сега да ми ја причува Л да одам да си купам цигари...еееееееее па немам ни една шо ке правам цел ден,таман сеоблековме за надвор оно пак истура ненормално време и сега? [sm=smiley13.gif]

aj be pa ti sedi tamu sveki ke ja trazes bolje bez nea[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ,zapsi ja L i idi kupi si sama pretrcaj na brzina

arh_diz -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 14:50:56)

Cestitki AnnaMolly za rabotata, ajde i Verona da si ja najte pobrzo.
Nie prosetavme so M malku nadvor so placenje se vrati cela zgrada razbudi [sm=smiley36.gif]

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 15:50:23)

Cestito AnnaMolly, so sreka na novata rab.
Aj da odam malku da podzacistam po doma, epten stanav zavisna od forumov[sm=bravo.gif].

kikicka -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 17:11:50)

И ние со плачење се вративме дома,па ја однесов на тераса да се дорадува на времето.
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Cestitki AnnaMolly za rabotata, ajde i Verona da si ja najte pobrzo.
Nie prosetavme so M malku nadvor so placenje se vrati cela zgrada razbudi [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 19:24:55)

devojki abe daj kazete kako da go najdam receptot za proja od ringeraja??? Se ubiv od baranje

kikicka -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 19:48:11)

Качамак

Крокети од палента

еве ти нешто со проја

Maca25 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 20:48:25)

рингерајки хелп!!
утре сабајле треба да одам на интервју во автокоманда во трговскиот! појма немам каде е!!! ај ако знае некој да ми пише. Знам дека се оди со 2-ка (автобус) ама не знам каде треба да се симнам за да стигнам со трговскиот!!
Ајде хелп ми!!!

Luci -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 21:16:45)

Ќе се симнеш на последна 2-ка и одма карши автобуската е трговскиот, прашај нема да утнеш сигурно

Calypso -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 21:26:05)

Добро вечер женски, еве и јас да ве дружам вака навечер... Мм го испративме прееска, малиот заспа, а јас сега со чаша црвено вино си седам на РР и да видам што има ново. Ајде, кој е за малку вино?
[img]http://justglasssite.com/glass-pics/red-wine-10.jpg[/img]

Маца, точно карши последна 2 ти е трговскиот, нема шанси да го утнеш[sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 21:27:47)

Фала ви многу!!!![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Felly RR -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:40:56)

Calypso, дај нешто, десерт некој стави. Јас после вечера, само благо ми оди. А и јас го испратив мм - трета смена е, а М спие.
Анамоли, супер за новата работа. Ајде и другите да пишат што поскоро убави вести.

Calypso -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:43:54)

Може вака нешто?
[img]http://www.bakersroyale.com/wp-content/uploads/2010/10/German-Chocolate-Cake-Bakers-Royale-copy.jpg[/img]

Мене виното ми оди со нешто чоколадно, секогаш[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:50:17)

Уф, Калипсо, како ги погоди. АМа јас без винце, оти ако се напијам една чашка, одма ќе ми се приспие.

Tanjat7880 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:53:29)

Devojki, jas sekogash stignuvam na pravo mesto vo pravo vreme,i vince a bogami i kolaci mi trebaat ovaa nokj!!!
Se nadevam ke procitam dobri vesti za Verona,ima li novini Anna Molly?
Pozdrav na site i ubav vikend.

Calypso -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:53:57)

А мене да знаеш како ми се спие, ми се плаче, ама чекам мм да слета, и се надевам дека ќе го фати наредниот лет, оти доста подоцна полета авионот.
Што е до благово, диеталките ќе ме убијат... а и јас сум на диета, со вино додуша[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:56:41)

miana kaj recepti ke pisam recept za proja.Staveno e vo delot DA GOTVIME ZAEDNO

Felly RR -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 22:58:05)

A kade go isprati Calypso? Mo\e imap pisano ama ne sum zapoznaena.
Lele, jas so ova latinicava, non stop treba da menuvam od lap top.[sm=smiley13.gif]

Calypso -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 23:01:55)

На Блиски Исток како и секогаш Фели, ноќеска треба да биде во Дубаи... а признавам дека овој пат сакав и јас да одам со него... ама ајде здравје, некој нареден пат[sm=smiley4.gif]

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 23:08:07)

Aj nesto od mene za site nedietalki utre za dorucek
[img]http://www4.slikomat.com/11/0406/w6w-P40700.jpg[/img]

Dobra nok

Felly RR -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 23:24:39)

E, vanеsa, требаше да ги чуваш. Вака до утре не знам дали ќе остане нешто. Диеталки, не диеталки, да знаеш ќе си земат дури не гледаме а ќе речат овде пред нас на диета дека се[sm=smiley36.gif] и за утре нема[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР дневна соба (6.4.2012 23:30:50)

Хахаха Фели, права си, сите ќе апнеме по малку и ќе снема.
Значи како се нервирам со ова лаптопов, кај ми е на два дела прикрпен и потпрен на вазна, па и ми се кочи, џабе и формат и се... сега пишувам од на мм, мојот го баталив, ама ќе останам цела ноќ логирана на рр, ако не успеам да го средам да се одлогирам регуларно... пукнав више!!!

Calypso -> RE: РР дневна соба (7.4.2012 8:27:12)

Ај добро утро... цела ноќ не сум спиела како што треба, затоа прва сум денес на РР [sm=smiley1.gif]
Еве едно кафенце за ранобудните како мене, јас нешто појако си го направив утрово, мора да ме држи цел ден[sm=smiley36.gif]
[img]http://3.bp.blogspot.com/_1-RL5laVxJ8/S8pn_C3aKzI/AAAAAAAAC5k/ocmKITW-Row/s1600/Starbucks+Dark+Cherry+Mocha+.jpg[/img]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (7.4.2012 8:33:34)

фала за кафето!!
Јас се спремам за интервју!!
Отидов! Ќе ви пишам после што сум направила!

Calypso -> RE: РР дневна соба (7.4.2012 8:36:58)

Ајде Мацо, со лесно - па да бидне и работа и супер плата! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>