Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас почнав од 6-7 месеци да користам и тоа најмногу затоа што налетав на некоја акција на Чико омекнувач во Рамстор , па така почнав....инаку после првото перење алиштата беа ептен мекички...и уште со Чико перам, не ми е потрошен , беа 2 омекнувача на акција Не знам , може да беа на акција ке одлагав докај 10 месеци за да почнам со омекнувач А го имам користено Орнел белиот за наши алишта и е ептен убав
Ги исправме алиштенцата и постелнината со Duel baby sensitive, и со Бебешкиот дуел омекшивач, и искрено многу сум задоволна и од прашокот и од омекшивачот затоа што и пред тоа ги имаме користено и мн убаво а нежно мирисаат..
Lenor zasega plav amn mi e ubav i onaj sto bese porano ciklama boja a veke go nema :( ili toj sto e sega ima dr miris. Tocno e toa deka letnite alista skladirani koga ke gi izvadam seuste mirisaat na Lenor.
Одамна не користам омекнувач при секое перење, само понекогаш. Не го користам кога треба да ги складирам алиштата (кога не им е сезона), затоа што се умирисуваат од омекнувачот, мирисаат ептен лошо. Инаку, ако веќе морам да бирам - омекнувачите на Фелче Азура ми се фаворити. Прекрасни и трајни мириси, ама и меки алишта
Значи погаден омекнувач од Орнел не сум користела. Ненормално многу електрицитет ствара, гадно. Сега купив Семана и знам дека ќе сум презадоволна, незнам што ми требаше да експериментирам. Од поефтините омекнувачот на Тинекс е добат, 1л 99ден.
деновиве се расправам низ дома со генералки ,времево ме привлече за чистка најомилен дел од целата работа ми е кога ке ги исперам завестие со мнооогу омекнувач цела куќа мириса.Мојот омилен омекнувач е Орнел Калминг прекрасен е!!!! Користев порано Ленор плав но докторката ме исплаши демек преизвикува алергии и го баталив си се префрлив на Орнел калминг најдобар е,кој е вашиот избор??
ИЗВОРНА ПОРАКА: cecule
jas koristam ornel aloe milk, majka so bebe na slikata.preubav e, alistata na kerka mi mirisaat mnogu ubavo i koga ke reba da gi peram tie seuste mirisaat na omeknuvacot a i site go primetuvaat toa pa i ja zadevaat deka mnogu ubavo mirisala sto e mislam i najvazno nekoj da ti kaze deka mirisas na cisto isprano.
Za bebushot koristam chicco a za nas ornel. Porano koristev lenor ili.siniot ili beliot, no za vreme na bremenosta mnogu pocna da mi se losi od nego i mi stana odvraten. Ne podnesuvav da noswm bluza koja bila vo lenor. Ottogas go koristam ornel aloe i ubav mi e.
za ne koristam omeknuvac voopsto,za nego peram so minimalno prasak(bonux)oti ima stvarno cuvstvitelna koza.Dodeka za nas koristev Ornel Calming,posledno pred 1 nedela kupiv nov omek.ABC plav ----- woooow luge nemate pretstava kolku e ubav kako mirisa,nikoj ne mu e ramen Mnogu me potsetuva vo mirisot na prviot lenor plav (zboruvam pred da go napravat pojak na dopir da reagira)mn,mn ubav omeknuvac i ne e skap 100den. 750ml koncentrat