Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jas sum riba so devica so bik mm e devica so strelec so strelec sinot e lav so riba so vodolija... kako sto gledate me interesira horoskop i delumno veruvam vo nego kako natalna karta. mislam na forumov sme sega 3 rr riba so devica podznak
jas sum riba so devica so bik mm e devica so strelec so strelec sinot e lav so riba so vodolija... kako sto gledate me interesira horoskop i delumno veruvam vo nego kako natalna karta. mislam na forumov sme sega 3 rr riba so devica podznak
I jas sum riba so podzanak devica, mesecina pak devica, a mm strelec so jarec so skorpija, na termin mi e 17 Dekemvri, taka i bebule ke bide strelce kako tatko mu . Veruvam vo natalna karta, bidejki mnogu raboti do sega se imaat ostvareno od ona sto mi go pisuva vo natalnata karta.
Ние дома сме комбинација снова од се по малце имаме Јас сум јарец во подзнак водолија, ќерка ми е водолија во подзнак близнак, а мм е вага (подзнак не знам).