RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Pepelaska * -> RE: РР тераса (7.5.2012 8:38:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Го прочитав текстот на Пепелашка, преубав е, за РР, и навистина е така....фала ти РР што постоиш!!! И огромно БРАВО за Пепелашка, уживаме во твоите текстови!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Благодарам Икана[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],се надевам ке имам и понатаму инспирација за пишување да уживате, баш ми е мило.
Те аднав на фб,мислам дека си ти[sm=smiley1.gif]

[img]http://www.seattletravelgram.com/wp-content/uploads/2011/02/Small-Business-Coffee-Econo.jpg[/img]
еве земајте кафе,одамна не сум сварила а гледам кикичка се успала па да ја сменам[sm=smiley1.gif].
Мене ме држи нервоза од вчера , денес не планирам дома да се приберам да стане М и ке му ја дувнам негде, ке си дојдам вечер, нека си седи сам мм, кога знае да ме нервира[sm=hudicek1.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (7.5.2012 9:55:56)

Добро утро цуцки муцки, јас еве пробувам да ги држам очиве отворени ама некако не ми иде, ѕверката се разбуди во 5 сабајле, утоп мочана, со локва под неа, додека ја соблеков се испорасони па до 6.30 си пеевме [sm=smiley36.gif] Ај едвај некако заспа, мене саат у 7 ми звони, сум го исклучила, и кога се будам 20 до 8 [sm=hudicek1.gif]

И после се знае, се на трчање, гз преку глава [sm=jezicek.gif] А и онаа Кикичка вчера не ми даваше да си легнам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], така да сега одма кога ќе се појави 5 кафиња да свари! Ете така [sm=smiley36.gif]

Calypso -> RE: РР тераса (7.5.2012 9:56:04)

Добар ден девојки, честитки за сите родендени, годишнини, крштевки итн... се надевам уживавте во викендов... ај јас да почестам за славата вчера... иако пишав тука, не успеав да почестам, ама затоа денес да надокнадам[sm=smiley36.gif]
[img]http://www.countryliving.com/cm/countryliving/images/moms-best-cakes-display-rep0505-de.jpg[/img]

а бе ова да ве настрвам, знам дека сите сте на диета понеделнички[sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (7.5.2012 9:56:07)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0507/i6g-sladol.jpg[/img]

Dobro vi utro zenskiiiii....srekjna rabotna nedela...Eve denes ve castam sladoled samo sto poloziv eden ispit sabajlevo i mi ostanaa uste 2 do diplomskaaaaa[sm=bravo.gif]
Bujrum sladoledce

arh_diz -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:00:22)

Dobro utro , imajte ubava rabotna nedela .Cestitki za site slucuvanja
Kaj nas e praznik uste 2 dena ke uzivame, mada vremeto ne ni se pogodi mnogu za setanje

Џесика -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:10:39)

Ајде нека е добра и успешна оваа работна недела, ко иселенички џубокс сум... бериќет, бериќееет.... [sm=smiley36.gif] Јас го однесов детето во градинка после 2-3 не знам колку недели, така смувтан изгледаше, збунет... а тоа збунет пошто вчера бевме на Матка и ја виде едната наставничка и се усрами, се уплаши, не ја погледна, таа го закача, го штипе... ја зезам, и викам „не те знае Борјан во цивилка“ и сабајлево ја гледа и исто така засрамен влезе... а внатре ечи занимална, нови дечиња имаше, плачеа плачеа, сега и она ако се разлигави леле мајко... а да не праам муабет сабајле едвај го разбудив; викам ајде сине стани да одиме во градинка, се крие под јорганчето и вика „Не цакааашшш“ [sm=smiley36.gif] и да, пак какаше морковчиња сабајлево (ова за Беатрис да се засркне со водата)[sm=smiley1.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:21:41)

Е значи жими се како ме сачекуваш алал да ти е [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ова работава ќе излезе или ја многу вода пијам или Б многу кака [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Или па само со моркови го раниш хахаха

Natuska85 -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:28:00)

Што е бе ова толку рано со торти сладоледи сте почнале,ама од вас,да неможе човек да раат да си излезе на терасата[sm=hudicek1.gif].

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ај Беатрисче стави нешто за диеталкиве ко мене што имаат амбиции за диета да почнат од денес[sm=smiley36.gif]

sitalia -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:30:03)

[img]http://www.topdesignmag.com/wp-content/uploads/2010/12/1314.jpg[/img]

Eve po eden poklon za site slavenicki i slavenici, godisnini, krstevki, rodendeni, polozeni ispiti i sto uste ne.

I da ne bese calypso so tortite uste ke bev uspana, vaka em oci 5 banki e ligi pocnaa da mi tecat. A denes prv den na dieta hahahah[sm=jezicek.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:54:26)

Абе вие се стегнавте, режимувавте за крштевките и родендените и сега кога поминаа некако лабави сте ми, ајде фаќајте се за овошје, не туку ми постилајте пити и сладоледи да не земам да ви ги изедам сите... не за друго од арно што ви мислам да не ви се уништи диетата [sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:57:03)

А не, јас пак почнав понеделнички, нема опуштање [sm=smiley36.gif] Него среќа што нема морков-чиња во диетата [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (7.5.2012 10:59:43)

[img]http://www.thechaingang.co.uk/blog/wp-content/uploads/Anna.jpg[/img]

[sm=smiley36.gif]Добро утро,ова не е Беатрис ама ова се нејзините кафиња што ми го порача уште од сабајле,демек јас крива оти госпожата касно легнала [sm=smiley36.gif].
Времето крш,е надвор катастрофа !

Beatris -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:03:09)

А госпожава шо праи тука? [sm=smiley36.gif] Како сеа да пијам кафе сеа со некој што не го знам [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

maki1 -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:03:46)

Sto bre pak dieti?
Natasa pa ti ke stanes 30 kg ako uste dris dieta,a bogami i Beatris ,barem po ona na slikite sto ja vidov.Ajde mamicki opusteno veke ,site ste vo top forma,plazite moze da se otvorat:)

Natuska85 -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:12:03)

Маки те молам некој со вакви коментари,малку ми фали да тркнам до доле да шмркнам една преклопена пица[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Туку не, карактер се трудам бар да бидам и фино лепо си пијам чајче[sm=smiley36.gif].

Ај давајте некоја идеа за некој лесен доручек после чајчево што би ме држел до 5,уствари до 7 негде денес на релакс масажа сум после работа[sm=smiley2.gif]

Natuska85 -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:13:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

[img]http://www.thechaingang.co.uk/blog/wp-content/uploads/Anna.jpg[/img]

[sm=smiley36.gif]Добро утро,ова не е Беатрис ама ова се нејзините кафиња што ми го порача уште од сабајле,демек јас крива оти госпожата касно легнала [sm=smiley36.gif].
Времето крш,е надвор катастрофа !

Беатриче ма женава малку на мајка ти некако ми заличе[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Знам ќе кажеш нема врска,ама ептен на прв поглед мислев ти си ги ставила кафињата[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:14:44)

охоохох од сабајлечки пак сте се распослале со лапачки па и муабети, абе одете таму работете после државата не чинела[sm=smiley36.gif] Јас имав повторување на утрото од вчера, повторно си станав накај 5, повторно изгледав еден романтичен филм и изедов 2 палачинки... Ако продолжам со ваквото станување и од четврток кога ми завршува боледувањето ќе имам подочници до колена[sm=smiley13.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:15:20)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Иста мајка ми! [sm=smiley36.gif] Само не толку плавуша

Ikana -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:22:05)

Ајде бериќет бериќет за сите што си славеле, положиле итн-....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Исто Андрианче ни напишала мнооогу убава породилна приказна[sm=bravo.gif]
Јас сериозно мислев дека само јас сум на диета уште, а гледам дека сите продолжувате, одлично!!! Инаку јас пак сум во некој период на стагнација, пфффф[sm=hudicek1.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (7.5.2012 11:22:44)

Јас сум Пепелашке, одма те познав!!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Го прочитав текстот на Пепелашка, преубав е, за РР, и навистина е така....фала ти РР што постоиш!!! И огромно БРАВО за Пепелашка, уживаме во твоите текстови!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Благодарам Икана[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],се надевам ке имам и понатаму инспирација за пишување да уживате, баш ми е мило.
Те аднав на фб,мислам дека си ти[sm=smiley1.gif]

[img]http://www.seattletravelgram.com/wp-content/uploads/2011/02/Small-Business-Coffee-Econo.jpg[/img]
еве земајте кафе,одамна не сум сварила а гледам кикичка се успала па да ја сменам[sm=smiley1.gif].
Мене ме држи нервоза од вчера , денес не планирам дома да се приберам да стане М и ке му ја дувнам негде, ке си дојдам вечер, нека си седи сам мм, кога знае да ме нервира[sm=hudicek1.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (7.5.2012 13:28:34)

Да честитам и јас на сите кој што имаат за честитање,здрави живи,весели и уште мнгогу години да си славите!

mamicka77 -> RE: РР тераса (7.5.2012 14:28:59)

ufffffffffff konecno da izlezam do rr terasava mi falevte mnogu ama i maze mi falese 8dena ne bevme se videle pa nadoknadivme kako za 80 denaa,za vikend na krstevka i rodenden kaj moj bratuced na kerkicka po gosti vamte tamte i nemav vreme da ve zirnam mi falevte mnogu ama ajde od denes vetuvam deka nema da ve napustam,ajde stavete po edno kafence mene ensto ne mi ispaga slikata

kikicka -> RE: РР тераса (7.5.2012 16:42:56)

Мамичке ставај кафето не зезај сега!

Yummy Mammy -> RE: РР тераса (7.5.2012 18:34:14)

Mamicki, aj nekoj neka me upati kade imame otvoreno tema za niknuvanje na prvite zapcinja i simptomi? Se utepav barajki...

Yummy Mammy -> RE: РР тераса (7.5.2012 22:40:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Mamicki, aj nekoj neka me upati kade imame otvoreno tema za niknuvanje na prvite zapcinja i simptomi? Se utepav barajki...

Decki najdov, slobodno mozete da go brisete gornoto prasanje [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>