RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Andriance -> RE: РР тераса (7.5.2012 23:46:28)

Breee site rano si legnale.. c c c
samo ja ko budaletinka nekoja kaj uste ne odmorena od vcerasnata lumperajka pa uste si se iznacistiv denes, i troa na net si sedam...cekam masina da ispere [sm=smiley36.gif]

aj da pivneme nesto a?? nekoe koktelce?? da najavime godishni odmori hihihi

[img]http://www4.slikomat.com/11/0507/ekv-cockta.jpg[/img]

Ljubovce -> RE: РР тераса (7.5.2012 23:52:24)

Uf Andrijance epten dobro bi mi dosla edna castovka,i jas od ista pricina uste ne spijam,demek da zacistam,da peglam imam 2 celi peralni na Andrej sto me cekaat ama ne mi se raboti abe nekoja mrza me fatila i taka si dremam na net :)
Neka mu e so sreka krstevkata na Andrej,da e srekno detence i Bog da go cuva :)
cekam nekoe slikce da stavis...
backiiii**********

kikicka -> RE: РР тераса (7.5.2012 23:53:28)

Ајдее коктеласс можее можеее,мучас грасјас!!!

Maca25 -> RE: РР тераса (7.5.2012 23:58:20)

со сладоледов што сега го јадам како би ми добродошло едно коктелче!!! мммм.... фала Андријанче!!!

Andriance -> RE: РР тераса (8.5.2012 0:17:08)

Aaaaa srce ja si pijam..redovno...vcera na krstevkata gi smackav 6 [sm=smiley36.gif] martinija...slikite uste ne se zemeni...treba nedelava..navremeno kje bidete obavesteni samo normlano bez komentari za mojata stava [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i frizuraaaa

Tanjat7880 -> RE: РР тераса (8.5.2012 8:25:21)

[image]http://www.turkishcoffee.org.uk/wp-content/uploads/2009/07/Turkish-Coffee8.jpg[/image]
Eve vi edno MEGALO kafe za po sabajle,mene mi treba a se nadevam i vas ke vi svrdhi rabota,cestitki za site slavenici a na Andrijance deckoto srekja krshtevka neka verata mu dade zivot vo mir...ushte sum po doma rascistena,denes se nadevam zavrshuvam pa ke ve "vidam"ponatenane a sega aj cao

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 8:29:44)

Кафево ко за мене. Џапнав едно турско, сега одам по нес, во меѓувреме може и ова. [sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 8:32:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНИ ЌЕ ВЕ УТЕПАМ! Како бе не ми кажа некој дека ќе одите групно на бебе саем? Виктори, јас и ти се слушнавме и како бре не ти текна да ми кажеш? Знаеш дека за дружби јас прва сум! [sm=smiley36.gif]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-FoLlCyMw75c/TbjpfpHITLI/AAAAAAAAJlM/dm6Gj3GuTEE/s400/Achmed.gif[/img]

Пффф друго ми беше во паметот бе [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Изветреана. [sm=jezicek.gif]
После тебе и на Џесика и се јавив, па и на неа мислам дека не и спомнав.
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ајде можеме пак да се собереме викендов и да седнеме на некое пораат место.

sitalia -> RE: РР тераса (8.5.2012 8:36:53)

[img]http://www.pravaideja.com/admin/slike/74599.jpg[/img] eve edno kafe za koj saka od mene za dobro utro.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 8:38:14)

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Linea_doubleespresso.jpg/220px-Linea_doubleespresso.jpg[/img]

еве и од мене за "стилија" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и уште едно за кој е во дневна соба.

arh_diz -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:13:07)

Zeni kaj ste se se uspale[sm=smiley36.gif]
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Beatris -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:14:12)

Хелоу, мелоу [sm=smiley1.gif] Ауу кафенцево топ. [sm=bravo.gif] Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:15:44)

Of of sto izbor na kafinja denes...ke si odberam edno...denes sum pod STRES polagam na faks,ajde pustajte srekja i da krsam noga[sm=zmeden.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:17:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Zeni kaj ste se se uspale[sm=smiley36.gif]
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Какво успивање арх-диз. Од 7 и 20 сум станата. Деца за во школо спремав. Додуша сами се спремаа јас шмркав кафе мм што го направил во 6. [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Хелоу, мелоу [sm=smiley1.gif] Ауу кафенцево топ. [sm=bravo.gif] Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје [sm=smiley1.gif]

Шољите се малечки, за мој вкус, ама еспресо демек у такви шољи се пиело.
Касно разбрав инаку спакував еспресо машинчето да го враќам, оти не течело доволно кафе
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:24:28)

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот [sm=smiley36.gif] инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов [sm=zmeden.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:26:50)

леле Џесика, мака си имаш ти. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ама тоа со цветчето е капак - извини за се работава, што било и ќе биде.
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (8.5.2012 9:59:05)

Здраво и од мене, уште сум тука [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!

Beatris -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:02:44)

Еве доброволец! Кажувај кога!

Ikana -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:03:44)

Го чекам мм да ме земе, накај 11 сме во Центар, и накај 12 на кафе со тебе!!!!![sm=bravo.gif]
А иначе кај се чекаме????

Beatris -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:08:06)

Кај поголемиот стап, да те чукнам два три пати љутке една! Ќе те барам!

temjana -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:17:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот [sm=smiley36.gif] инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов [sm=zmeden.gif]

Ааххааххахаахахахах царрррр аууу како се изнасмеав хахаххаха[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Вас ептен весело ви било денеска[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:22:53)

Морее стап за тебе Беатрис еден троа поголем [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...зезам !

Добар ден,добро утро какво се дешава? Мм од сабајле појадоче ,кафенце конечно да ме чека мене па уште и пред писито ми го наместил,пошто секое сабајле му кукам кафе кафе да ти текне еднаш да ми направиш,и ете конечно му текнало[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:24:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!

kikicka -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:30:06)

аууууууу ЗВЕР еден мал видо го ти него![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Кој не би сакал торта УЧЕЕЕ!!

Viktori -> RE: РР тераса (8.5.2012 10:30:25)

Жени хелп. Треба да снимам заб. Знаете некаде забар со рентген и плави картончиња?

Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>