RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

TeacherMom -> RE: РР тераса (8.5.2012 17:59:04)

Здраво женски! Честитки на сите за убавите нешта што ви се случуваат, Михаела честито за испитот и што побрзо да дипломираш, а AnnaMolly со среќа нека е новата работа, навистина ми е мило што најде нешто подобро.

Одамна не сум пишала иако секој ден ве ѕиркам, но откако се вратив на работа не ми стигнува денот. Се надевам дека уште малку па за време на распустот ќе можам почесто да ве дружам.

Ikana -> RE: РР тераса (8.5.2012 21:10:19)

Е браво за Анамоли, баш ми е мило, ајде со лесно и како подмаччкано да одат работите!!!
Убава вечер имајте, и така! [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: РР тераса (8.5.2012 22:24:42)

Добро вечер жени, денес ептен сте се изнамуабетиле, не можам да дочитам.[sm=smiley1.gif]Ама гледам и убави вести.[sm=bravo.gif] Честитки за Михаела и Анамоли.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mila mama -> RE: РР тераса (8.5.2012 23:00:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!!
Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Браво Ана Моли! Со лесно да ти биде, се се средува треба трпение само.

Михаела честитки за положениот испит, ајде уште еден и пол па да частиш за диплома! [sm=bravo.gif]

arh_diz -> RE: РР тераса (9.5.2012 8:38:52)

Utrovo nema koj da pocas_ti kafe[sm=smiley36.gif]
Ke moram sama da si se pocas_tm
Denes sakam da pravam pastrmajlija koj znae recept da mi pise

Pepelaska * -> RE: РР тераса (9.5.2012 8:57:26)

[img]http://www.fakulteti.mk/Images/News/2012/05/kafe.jpg[/img]

Има бе арх диз , како немало , јас од сабајле сум на терасава со кафенце, убавициве ни се успале денес.Тетка ми прави многу убава пастрмајлија. ама кој ке и ѕвони олку рано, ке кажее некоја рингерајка[sm=smiley1.gif].

ЈАс се изнапив апчиња вчера и пак не можам да спијам, незнам што ми е

Maca25 -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:02:06)

Давајте кафе, јас дома немам млеко па не можам да си направам едно несче. Си се наспав искрено, вчера со Н. си легнав, од сабајле денес отворив очи и под туш одма, расонување прва класа.
Арх_диз мислам дека во рецепти ба РР имаше некој и за пастрмајлија. Ај ќе проверам сега.

Џесика -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:07:53)

Ајде Мацо дојди кај мене имам и нес и млеко и блачко, се што сакаш ќе ти извадам[sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:11:37)

Добро утро и од мене...срекен ден на сите...
Арх_диз има на форумов рецепт за пастрмајлија...

Felly RR -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:12:21)

[img]http://www.appliancist.com/nescafe-dolce-gusto-coffee-system.jpg[/img]
Ајде кој е за нес, повелете!

Maca25 -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:14:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ајде Мацо дојди кај мене имам и нес и млеко и блачко, се што сакаш ќе ти извадам[sm=smiley36.gif]

јас радо би дошла, него детево мое вчера си доби точак, па одма не изорганизира за во Парк да возиме. Значи денес сме таму, кој е за прошетка во парк нека ми пише. Обично Андријанче е таму.[sm=smiley1.gif]

Ај ти стај ми едно кафе тука, онака да си замишљам [sm=smiley36.gif]

Felly RR -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:19:32)

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот [sm=smiley36.gif] инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов [sm=zmeden.gif]

Џесика, ти го барав постов од вчера, за да те прашам - каков вит Ц му даваш?
А инаку за случкава, нема што да коментирам. Знаат да не изнервираат и по две секунди да не натераат да се смееме, и да заборавиме на лутината. И со М ми се случило истото[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:23:47)

Фели, моментално имам два вида на Ц витамин, пливит Ц и Ацерола... некогаш давам од првите, некогаш од другиве, како ќе ми се фати...и двете му ги давам да ги џвака, пошто не сака да ги пие...а и смешно му е дека му се кисели.[sm=smiley1.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 9:40:46)

Добро утро, добар ден! [sm=smiley1.gif] Ајде и јас да ставам по едно кафенце, одамна не сум ставила

[img]http://onelovecoffee.files.wordpress.com/2012/01/latte.jpg[/img]

temjana -> RE: РР тераса (9.5.2012 10:21:52)

Ајде и јас да ве поздравам посабајлечки и да ви соберам кафенце. Денеска сум на контрола а и боледувањето ќе ми го затвората па од утре јово на ново, куча - посо[sm=smiley36.gif] Ви посакувам убав ден убавици едни низаедни

Andriance -> RE: РР тераса (9.5.2012 10:33:16)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

јас радо би дошла, него детево мое вчера си доби точак, па одма не изорганизира за во Парк да возиме. Значи денес сме таму, кој е за прошетка во парк нека ми пише. Обично Андријанче е таму.[sm=smiley1.gif]

Ај ти стај ми едно кафе тука, онака да си замишљам [sm=smiley36.gif]

Macooo sekako deka kje bidam tamu...ama nakaj 11:30h...aj ke ti zvonam....jas si pijam 3in1 da go naranam cucko i letame nakaj park..
se spremam poleka za uste edna ubava krstevka u sabota..na cardak i toa celodnevna..mi e malku zal sto kje go ostavam cucko ama toa e
ajde backi guski
raport posle setnja ahhaha

Natuska85 -> RE: РР тераса (9.5.2012 10:37:22)

Хелоооуу и од мене,денес цел ден во канцеларија а и немам многу работа што значи бајаги ќе ве дружам[sm=smiley36.gif].За почеток да ви ставам по едно кафенце за кафеџиките и појадок за диеталките ко мене[sm=smiley36.gif]

[img]http://college.biggirlssmallkitchen.com/wp-content/uploads/2011/06/coffee.jpg[/img]

[img]http://us.123rf.com/400wm/400/400/dusanzidar/dusanzidar1106/dusanzidar110600023/9754919-fresh-corn-flakes-muesli-and-milk-close-up.jpg[/img]

Ikana -> RE: РР тераса (9.5.2012 11:20:10)

Фала Натушке, добро утро и на тебе....
Ние сега се прибравме дома, и М прави 5 месеци денес, сончка на мајка она, расте бебенцето[sm=smiley36.gif]

Calypso -> RE: РР тераса (9.5.2012 12:53:13)

Добар ден женски, добри сте? Браво за Марина, да и се множат месеците, па и годините, нека си расте малата, машала!

Ние денес стандардно по дома, јас од сабајле средував нешто, ја исправ количката на И со цревото надвор, сега ручекот, па ај да ве ѕирнам... лека полека се средуваме со спиењето, па се надевам дека нема да има проблем понатаму[sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР тераса (9.5.2012 13:45:12)

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, [sm=duda.gif] мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

Maca25 -> RE: РР тераса (9.5.2012 13:47:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Ние сега се прибравме дома, и М прави 5 месеци денес, сончка на мајка она, расте бебенцето[sm=smiley36.gif]

Честито!!! Срцката убава!! Сакам да ја видам! [sm=smiley31.gif]Само прво бактерииве да ги излечиме!

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 13:51:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Срцка најубава е таа, голема да расте, вчера ќе ја јадев, ама цело време нанаше...

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:33:28)

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

Џесика -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:34:58)

Жени, ја заглавив во дворот... се симнав божем да потсредам нешто, коа фатив...све искорнав тоа џунглата, елките ги кастрев, ружи-мужи, оваа свекрва ми све што начекала, све посадила, бетер од џунгла беше...исчистив све а не знам од кај ми се уврте во глава песната, цело време си ја потпевнував „пи*ка прва класа, ја собрав од маса....mi casa es tu casa“ [sm=smiley36.gif] и онака штраааап со ножиците [sm=smiley36.gif] ај дајте сеа ладна вода да љокнам цркнав од жед... и траман завршив, дошло време детето од градинка да се земе...

Ikana -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:46:38)

Фала дечки, Беатрис и Маца, срцки сте!!! [sm=smiley27.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  42 43 [44] 45 46   Следна страница >   >>