RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

vezilka RR -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:46:41)

Повелеле [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.coolclearwateruk.com/bottled_water_coolers_uk/water-cooler/water-fresh-glass.jpg[/img]

Viktori -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:48:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

мислам нема, сега барав ама не најдов. Отвори Беатрис, да не се редат постови тука. Корисно е да ја има, честа појава е.

Annet -> RE: РР тераса (9.5.2012 14:57:18)

http://www.tvpaket.com.mk/zabava/517-2012-05-09-12-25-56
duri zal mi padna,ama smesno e pustoto

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 15:06:22)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

мислам нема, сега барав ама не најдов. Отвори Беатрис, да не се редат постови тука. Корисно е да ја има, честа појава е.

Фала! Се убив од барање, ама денес оќоравев на компјутер, па си викам да не не гледам како што треба [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:00:26)

Што се дешава децо?? Јас сум тапа денес ,се разочарав ама ајде убаво времето белки ке ме светне сонцето троа поубаво у глава па ке ме разбистри. Се пакувам уште јас неможе да не собере ,дрнглашки купица нема каде да се стават,ама ај ке биде.
Икана ајде цуца мала уште малку и оп додека да се свестиш ти она направила година,и мене некако Л брзо ми порасна.Цуци мали!

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:04:49)

Купица си ти во главата [sm=smiley36.gif] Хрватица си ни станала [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Абре куп, купишта итд...

Ај бок! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:07:21)

Ха, бок стара, кај се ради???

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:11:35)

Ја обично по дома радам, поретко и на работа [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] А Кика наша ќе ти одговори веројатно кога ќе ја тргне купицата од компјутер [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

penelopa -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:22:26)

Ојла и од мене[sm=jezicek.gif]
Конечно Ги завршивме сите испитувања за [sm=duda.gif] горе доле е ок за понатаму се надеваме на најдобро. Инаку не разбрав Кикичка за кај се спремаш ти? Беатрис баш ме изнасмеа со купицата- прв пат го слушам овој збор. Останете така позитивни- јас морам да дрмнам едно турско бошто главава денес не ми е со сите.

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:24:56)

[sm=smiley36.gif] смеете се само вие,јас така на мм му се смеев дека меша МК-ХР ама еве и мене ми се случува и ми се испушта,дури некогаш неможам да се сетам на правиот збор [sm=smiley36.gif],смешки.
Ја средив купицата, а мм куваше:P за Л и мене,малку се правев наудрена да се нажали човекот.

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:26:55)

Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!

Andriance -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:26:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, [sm=duda.gif] мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

penelopa -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:28:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!
Хахаха [sm=bravo.gif] срекен пат па се гледаме во родната ни земја[sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:34:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, [sm=duda.gif] мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 16:57:59)

ААА Беатриче п*** зезај не ти само, ке го јадеш ама ај има време [sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (9.5.2012 17:01:34)

Таков ми е денот, што да правам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

AneLav RR -> RE: РР тераса (9.5.2012 18:33:52)

Decki, znam deka ovde se pravi muabet za sve i svasta pa aj da si prasam jas, a ako ima nekoja tema za moevo prasanje upatete me. Sega sum 36-ta nedela , a pred 2-3 nedeli mi se pojavi nenormalno cesanje po celo telo, bez osip bez nisto samo cesanje ama bukvalno sekade i vo usite duri me cesa. Imal li nekoj vakov problem i kako go resil Pozdravce.

Ikana -> RE: РР тераса (9.5.2012 19:09:21)

Анелав, ќе не префрлат, само да ти кажам да се обратиш кај докторот за секој случај, мене ми се појави исто така нешто, ме чешаше на нозете и ми се направи кожата на листовите груба, тоа беше 2 недели пред да се породам, и кога се породив, го снема буквално преку ноќ.

mamicka77 -> RE: РР тераса (9.5.2012 19:12:54)

mama lence pobednicka na naj mama e od Probistip moja sograganka majka na Sofija a mislam deka ne e clen na rr

Andriance -> RE: РР тераса (9.5.2012 21:37:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hahahhahhaa bree kaj ti tekna...definitivno si u element denes ahahha..
abe mestenceto epten mi e relax..si zemav duri i kniga za citanje ama se najdoa eden kup za kafe i taka,..niso od knigata..
ajde utre za tebe kafica i eden dorucok laganica - salatka

a za Natushka i mene osekjam eden klub sendvic kje m'cneme a Nate?

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 22:28:01)

Eпа немозам ,ке треснам од Глулабицава .....Интервју-Гулабица

Maca25 -> RE: РР тераса (9.5.2012 22:37:17)

Кикичке, да ја треснеме неа од земја!!!! Не си го знае текстот бе!!!

kikicka -> RE: РР тераса (9.5.2012 23:41:31)

леле мацо утепа жената со постерот,треба и ние да си побараме од гулабицата[sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: РР тераса (10.5.2012 0:11:43)

deckiii, abe imame nekoja RR bitolcanka??? idam vo petok nataka, mm ima nekoja sastanak pa ja kje imam vreme za kafica????

Andriance -> RE: РР тераса (10.5.2012 0:15:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Eпа немозам ,ке треснам од Глулабицава .....Интервју-Гулабица

A vegja??? lelelle mori majko gulabice edna nizaedna

Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>