Andriance -> RE: РР тераса (9.5.2012 21:37:41)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, [sm=duda.gif] мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце. Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне. Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hahahhahhaa bree kaj ti tekna...definitivno si u element denes ahahha.. abe mestenceto epten mi e relax..si zemav duri i kniga za citanje ama se najdoa eden kup za kafe i taka,..niso od knigata.. ajde utre za tebe kafica i eden dorucok laganica - salatka a za Natushka i mene osekjam eden klub sendvic kje m'cneme a Nate?
|
|
|
|