RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:00:17)

Луци, и оној спрејот од септолете, плус мислам дека е, ко анестезија делува, само во наредниот саат не смееш да јадеш, прочитај во тоа упатството....иначе многу е ефикасен, мм зимава секоја недела беше со црвено грло и го земаше тој спреј, одма му поминуваше, а јас не смеев бидејќи доев, а иста мака имав...и Ц витамин пиј по грам на ден.

kikicka -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:05:55)

Кај сте бре? Ајде кој е за цигарче,јас се затрупав во алишта,овој мм бетер од жена со алишта,сега ке земам се што не носи ке дадам,се се туфка во едни алишта а другите ги тутка и жена му нека ги пере и пегла само.Се кему џитнам сега преку глава ми е[sm=smiley36.gif].

Pepelaska * -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:14:39)

Обеси му ги на закачалки кикичке пеглани средени , лани мм така ме нервираше , само ова не ми е пеглано она вак аона така и му ги наредив да си зема сам цело лето раат си бев , ај шо не оди да купи нешто ново па и го мрзи да си комбинира алишта[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:22:53)

Ама се е обесено,испеглано ама мнг има безврска купувано,лесно го лажат продавачките [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ми е гајле ,се и симнав на свеки доле да го среди малку синчето,ми се понуди на помош јас не одбивам[sm=smiley36.gif]

mamicka77 -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:27:39)

eve me i mene se krijam vnatre mi e ladno mnogu i ja cekam M da stane da ruca pa ke odime nakaj moite,kikicke pa ti mani toa cigarite neli gledas krv kape nadvor ti si se raspalila cigari

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:48:48)

Конечно да успеам да се логирам да ви пишам! Денес хаос на работа, глава не кренав од компјутер, а изгледа притисокот ми варира и не гледам прст пред око. Едвај чекам уште 10 минути дома да си одам, да се испружам малку на кревет.

Ikana -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:49:48)

Кикичка, јас си се имам изјаснето, сезонски му ги средувам алиштата, значи, зимски и летни, по 2 пати годишно....за другото не ме интересира....ама кај тебе ем сезонски ем на селење и затоа така....ајде ајде свеки нека се заангажира таму[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:51:05)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Конечно да успеам да се логирам да ви пишам! Денес хаос на работа, глава не кренав од компјутер, а изгледа притисокот ми варира и не гледам прст пред око. Едвај чекам уште 10 минути дома да си одам, да се испружам малку на кревет.

Добар ден комшике [sm=jezicek.gif]. Е сега како новајлија треба малку да се покажеш, не смееш да забушаваш [sm=smiley36.gif].

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (14.5.2012 15:53:12)

Еј, ќути! Ама добро е, си завршувам тоа што ми е зададено и плус уште малку повеќе. Сега си дадов 10 минути пред да си одам да поседам на РР!
Едвај чекам и дома да ми пуштат интернет. Овие глупациве идиотски од ОНЕ што ни го исклучија интернетот ми викаат дека немам платено сметка за февруари, а рака давам дека сум платила. Еве денес ќе копам дома по сметките и ќе одам утре од глава ќе им ја треснам! И тие ме изнервираа денес. [sm=smiley35.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (14.5.2012 16:21:00)

Икана мене секогаш ми е сезона [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Annet -> RE: РР тераса (14.5.2012 16:35:23)

znaci isturaa od doma ne se izleguva lele sto mu stana na vremevo?? kaj vas kako e?
jas eve mm go cekam od rabota mda se vrati k mu trebaat ribarski cizmi za da si dojde
uff eve I zaspa ja malku tuka da se relaksiram

libra.n -> RE: РР тераса (14.5.2012 16:53:54)

Depresija me faka luge na vakvo vreme [sm=smiley24.gif] Se mi e crno i temno, tuku aj da ne siram negativna enerija, da vi kazam nesto ubavo: mislam deka Srna ke proodi za brzo[sm=bravo.gif] Ne znaese ni da lazi, i odednas detevo pocna da stanuva, se faka za sto bilo i odi po zidovi se drzi i si odi po cela kuka. Ako padne si pleska so racinjata.. demek "bravooo" i pak si stanuva. A ima nepolni 10 meseci, moze e rano ama se najavuva takvo nesto[sm=bravo.gif]

Ananija -> RE: РР тераса (14.5.2012 18:31:58)

Sto da kazam jas, posle dva meseci nered niz doma so stomak 37 nedela navistina nemozam poveke poluduvam nadvor istura mebelot nadvor na terasa so najloni, jas kaj tetka mi spijam parketot lakiran smrdi se rastureno sekade prav...navistina nemozam neznam kako ke izdrzam

Maca25 -> RE: РР тераса (14.5.2012 18:43:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Depresija me faka luge na vakvo vreme [sm=smiley24.gif] Se mi e crno i temno, tuku aj da ne siram negativna enerija, da vi kazam nesto ubavo: mislam deka Srna ke proodi za brzo[sm=bravo.gif] Ne znaese ni da lazi, i odednas detevo pocna da stanuva, se faka za sto bilo i odi po zidovi se drzi i si odi po cela kuka. Ako padne si pleska so racinjata.. demek "bravooo" i pak si stanuva. A ima nepolni 10 meseci, moze e rano ama se najavuva takvo nesto[sm=bravo.gif]

ајде либра, наскоро ќе чекаме постапалки од тебе. зошто бе срцка да не е можно да прооди на 10 месеци?!? внук ми има точно 10 и веќе оди сам. И тоа почна многу рано да се пушта и да оди само за едно раче, може пред 2 месеци. Сега прави по 5-6 чекори сам па ќе се задржи за нешто, па пак ќе се пушти и сам ќе пооди и така. Ајде чекаме наскоро колаченца за продување на Срна!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

libra.n -> RE: РР тераса (14.5.2012 19:31:52)

Ajde daj Boze, pa ke cestam Maca RR, samo zdravje.
Ananija, skoro kaj site majki pred da se porodat e ista situacija. I mene me nervirase sto nisto ne e sredeno, me fakase ludilo za cistenje, ama ke se sredi se, a i onaka dodeka ti si vo bolnica se ke ti bide sredeno po doma, pa ke go doneses bebusot na cisto, ne se sekiraj samo ti opusti se i uzivaj[sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (14.5.2012 21:25:31)

[sm=smiley36.gif]
Не му се секирај и ние така решивме а најлошо беше што ветија дека додека се породам се ке биде цакум пакум,и оп јас два месеци породена дома уште не средено[sm=smiley36.gif],де кај свеки де кај мајка ми си седев.Јас иселеник најголем сум. Мене ич неми е гајле за времево,си испаднавме со Л и мм на кафенце си испазарувавме за дома,само ние со детешетавме по дождов [sm=smiley36.gif],она па се смее дека и капе на лицето интересно и беше.Нека се учи на се!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ananija

Sto da kazam jas, posle dva meseci nered niz doma so stomak 37 nedela navistina nemozam poveke poluduvam nadvor istura mebelot nadvor na terasa so najloni, jas kaj tetka mi spijam parketot lakiran smrdi se rastureno sekade prav...navistina nemozam neznam kako ke izdrzam

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (15.5.2012 8:40:18)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0515/bkc-nes-ka.jpg[/img]

Aaaaaa vi se pogodi vremencevo za spienje.....Ajde koj mora da stanuva neka poveli na edno kafence od mene..Dobro vi utro i imajte ubav den

Felly RR -> RE: РР тераса (15.5.2012 8:42:47)

ДОбро утро и од мене. Кафенцево таман на време стигна.[sm=smiley1.gif]

Viktori -> RE: РР тераса (15.5.2012 8:47:56)

Браво за Срна!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Сега пази по ѕидови пред влез да не ја најдеш. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Такви камикази-одачи најинтересни се. [sm=jezicek.gif] Син ми така прооде и пред 10 месеци и јаден од тревата позади зграда понизок беше, ама 3-4 чекора па седни и не се даваше. Решен беше да оди. [sm=smiley36.gif]

А времево утепувачка бе. [sm=smiley13.gif] да не знаеш што со себе да правиш. [sm=smiley1.gif]

AneLav RR -> RE: РР тераса (15.5.2012 8:49:19)

Добро утро мамички!Времево и баш не ни е наклонето за кафенце на тераса, затоа јас ке си се напијам чајче од брусница. Кој сака нека повели.

Calypso -> RE: РР тераса (15.5.2012 9:12:27)

Добро утро, добар ден, кому како... некому може и добро вечер да му е... со вакво време секому ќе се стемни... ај да стаам по едно појако турско кафенце, бива ли?
[img]http://www.turkishcoffeecafe.com/image/Turkish-coffee.jpg[/img]

Beatris -> RE: РР тераса (15.5.2012 9:44:32)

Охохо некој ќе части постапалки [sm=bravo.gif] Спремајте се, не е рано, А пример прв пат се пушти сама на 10 месеци, сега на 1 годинка веќе трча не можеш да ја стигнеш, сама се качува се симиња по кревети [sm=smiley36.gif] Журка ќе ви биде по дома [sm=jezicek.gif]

temjana -> RE: РР тераса (15.5.2012 10:01:56)

Браво за Срничка види ја ти нинџа една по ѕидови оди[sm=smiley36.gif] ајде па така за раче опа цупа и кај мене на гости да си дојдете[sm=smiley1.gif] Јас од сабајле со брусница, аронија и една убава овошна салата си ја хранам душичката[sm=jezicek.gif] ама изгледа и тоа и ме поправи толку. Секој ден овошна салата не ќе да е толку на арно за килажата[sm=zmeden.gif] Јас ќе си земам од ова турсково бидејки очињава на пола копје ми се[sm=muca.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (15.5.2012 10:53:30)

Добро утро! Како сте ,времево цела вечер отепаа,само ми светкаше од вратата како блиц ич не нанав убаво.
Темјана како аронијата,за таа што ти викав пишуваш или некоја друга?!

kikicka -> RE: РР тераса (15.5.2012 10:59:41)

Абе види ја ти Срна цуца мала,ако ако само нека оди она ,мама повеќе ке трча по неа [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] и не и е рано таман си е ние на 11м преодивме.

Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>