kikicka -> RE: РР тераса (15.5.2012 16:34:04)
|
ООО Кикичка е кума на 15,тешко Ск ке ме види тој викенд ,цел викенд имам свадби т.е трошок [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77 Cestitki za Srna srce e samo taka da prodolzi i sto poveke da bega na mama niz sobite [sm=jezicek.gif] Maca RR cestitki za rabotata gledas deka po sekoe loso dobro dovaga,malku sum of topik ama sto struka ti bese,ajde ajde se so ubavo na rr taka teba a ne negativni energii da sireme,za sednuvanje na kafence i jas sum ama mnogu ste mi daleko tuka nemam nikoj od rr ama se spremame naredniot mesec da dojdeme vo Sk da ja prosetame M malku do zooloska pa ako sakate ke organizirame druzba ama mi se cine deka nema site rr da bidat tuka andrijance beatris natuska i kikicka se na odmor vo juni samo sto datum bese aj potsetete me od koga do koga nie najverovatno dovagame posle 15juni Ooooooooo srce kje bideme vekje vrateni ama dali kje ne prepoznaes...aj so kje bideme potemneti nego ovie trive se i pravi ribi [sm=smiley36.gif] ajde moze da se organizirame bas za vo ZOO
|
|
|
|