RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Snowhite RR -> RE: РР тераса (17.5.2012 13:44:50)

Јас денеска скроз ја утнав со гардеробава, облеков отворени сандалки и плус само едно танко како наметка, ни џакет, ни палто носам, измрзнав. Плус и сум тажна кај од времево, па и многу жална вест слушнав, тетка на мм си ја прости господ сабајлево, како шок ми дојде, зашто не знаевме дека била болна, сношти ми кажа свекрва ми дека ја однеле на болница под апарати била, критична била состојбата, до кога, до сабајле. А денеска ќе му пеевме 6 месеци на свекор ми, во сабота ќе одевме на свадба во Скопје, сега не знам ни дали ќе одиме. Денов катастрофа. Плус мислам дека и болницата изгуби многу зашто беше една од подобрите специјалисти за очи. Почивај во мир[sm=smiley19.gif]

penelopa -> RE: РР тераса (17.5.2012 14:00:44)

Што е ова денес денов на сите нешто лево им почнал. Незнам што сте барале денес во ДМ да одите- тоа се подразбира дека ќе биде [sm=hudicek1.gif]кога имаат 50% попуст или пуста радозналост[sm=smiley36.gif] Пробајте ги производите на Baby Love мислам така се викаа нивната марка од кашички до пелени се им е добро а се многу поефтини од другите брендови. Сновајт прими сочуство, Калипсо фала за кафенцето и јас го пијам додека [sm=duda.gif]спие. Иако имам едне куп алишта за пеглање и пакирање јас си се лакирам[sm=jezicek.gif] Skopje heree we come- ау трема ме фаќа ептен долго не сум била[sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР тераса (17.5.2012 14:07:37)

Предлог за брак

maki1 -> RE: РР тераса (17.5.2012 14:59:28)

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Што е ова денес денов на сите нешто лево им почнал. Незнам што сте барале денес во ДМ да одите- тоа се подразбира дека ќе биде [sm=hudicek1.gif]кога имаат 50% попуст или пуста радозналост[sm=smiley36.gif] Пробајте ги производите на Baby Love мислам така се викаа нивната марка од кашички до пелени се им е добро а се многу поефтини од другите брендови. Сновајт прими сочуство, Калипсо фала за кафенцето и јас го пијам додека [sm=duda.gif]спие. Иако имам едне куп алишта за пеглање и пакирање јас си се лакирам[sm=jezicek.gif] Skopje heree we come- ау трема ме фаќа ептен долго не сум била[sm=smiley1.gif]

penelopa ,do koga ke bides u Sk?Aj koga veke doagas da se organizirame da se vidime:).

Beatris -> RE: РР тераса (17.5.2012 15:01:27)

Па да се видиме сите!!! И тоа најобавезно [sm=bravo.gif]

mamicka77 -> RE: РР тераса (17.5.2012 15:17:32)

dobar den i od mene ama ne e dobar i kaj nas vrne istura kako so kofi da se sipuva voda a jas pametnata zemav sok ke pravam na M vo lpetnata kujna a letnata kujna seuste ni nema vrata so perdinja ni e vratata[sm=jezicek.gif] hotel promaja ama aj ke mine

arh_diz -> RE: РР тераса (17.5.2012 15:32:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

penelopa ,do koga ke bides u Sk?Aj koga veke doagas da se organizirame da se vidime:).

Do koga ste vo Sk i jas planiram da doagam

Maca25 -> RE: РР тераса (17.5.2012 15:35:32)

Ееее голема дружба ќе биде ова!! ајде доаѓајте и донесете ни убаво време.

penelopa -> RE: РР тераса (17.5.2012 16:17:09)

Маки, арх_диз ние доагаме во Сабота остануваме до 1 негде- вие организирајте средба каде, кога и се гледаме само да не е 24 Мај тогаш правиме крштевка.
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Do koga ste vo Sk i jas planiram da doagam

kikicka -> RE: РР тераса (17.5.2012 16:22:39)

Цврцццццццццц жени времето шора ли шораа, ние се видовме со Надица,да се договаравме немаше така да се начекаме. Л ја буцнаа од МРП пак,тоа во др.тема ке објаснам зошто.
Сетавме пак на дождот само Кикичка со дете шета на дожд[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],на ручек кај мајка и сега на спавање двете деца си ги испратив(едното е мм).

Јас ке претрчам да ме стедат тоа Гоцета Делчев(брковите) и веѓите и така утре матурските се кај нас па и јас ке искористам испаѓање во град [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (17.5.2012 16:25:54)

ЛЕЛЕЕ и мене турајте ме во списокот за собирање на иселеници од МК [sm=smiley36.gif]

arh_diz -> RE: РР тераса (17.5.2012 16:58:50)

Jas polse 1 juni verojatno ke doagam

Andriance -> RE: РР тераса (17.5.2012 19:03:32)

jas denes bev vo DM i pominav TOP...abe dosega u vero taka ne sum ispazarila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
doagjam i pred vrata eden kup narod i kogame vidoa mene so kolicka za pomalku od 1min se napravi pat ....vnatre maximum 15 lugje..da si pazaris natenane....imase 3 kasi...a 2 bea prazni....bebe go turiv na kolicka i si zavrshivme rabota...pari of course ne mi stignaa pa mm mi dodade i op ete ja Natushka i ona da ispazari
taka da ja pominav odlicno...moreeee u skala ne sum bila cela nedela minus kje mi pisat ej....
ajde pravete nekoja druzba dodeka sme site tuka

Ikana -> RE: РР тераса (17.5.2012 19:44:31)

Ох коначно код кучи!
Си бевме фино лепо се сликнавме за пасош, па на ручек кај мама, и се симнав и ја до ДМ пошто под зграда ми е, јас си мислев нешто памперс, аптамил ќе си земам со 50 % попуст, тоа нема везе на два прашаци и два дезодоранси ставиле 50% друго се или 15 % или иста цена....[sm=smiley36.gif]
Среќа што не се истепаа за омекшивач[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (17.5.2012 21:14:30)

Е така,кај мене чистачката вечерна смена [sm=smiley36.gif] до сега ,да земам здив малку,па шлап шлап со Л заедно.
Ве нема бе жени денес слабо,дане заглавивте во де ем?[sm=smiley36.gif]

nadica -> RE: РР тераса (17.5.2012 22:42:44)

eve me mene tuka sum N cel den me prasuva od kade ti e prijatelkata sto ja sretnavme so maloto slatko bebence (demek taa e mn golema) veti deka naredniot pat ke se pozdravi i ke ja bakne L, makar sto ne veruvam [sm=smiley1.gif]
ke odam da ja legnam pa ke ve podruzam podolgo

Viktori -> RE: РР тераса (18.5.2012 8:38:07)

ајде добро утро од мене. Кафе нема, не можам да ви направам, а на новиов оп систем и со тастатурава слабо се снаоѓам :)))
времево утепувачка, притисок 20 со 26...[sm=smiley13.gif]
Има будни?

temjana -> RE: РР тераса (18.5.2012 8:46:42)

Има будни како нема, оние што мора да станат сакале нејќеле се будни[sm=smiley36.gif] Очиве ми се на пола копје гледам ама малку матно, се мислам дали сега да порачам кафе или да почекам накај 12-13 часот кога па ептен ќе ме фати спијанката[sm=smiley36.gif] Ајјјј времево не полуди начисто и пак ми се затна носот и пак ќе зборам како Миле Паника[sm=smiley13.gif] Ајде давајте кафе не бидете мрзливи [sm=kava.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (18.5.2012 8:48:57)

Ima i budni i naspani...taka e koga si kaj mama,a deteto ti e najadeno,naspano,spastreno,i ne dosadja....kaj moite sum do nedela se nadevam malku ke odmoram,ama pa od denes sum sama na rabota,kolegava na odmor mi otide[sm=zmeden.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (18.5.2012 8:53:55)

Ај добро нека е и од мене, детето во градинка го истоварив, сега мирисам кафе, уште ми е жешко да го пијам, па и дека турско, би останала на мирисање само, ради дека постам петоци само тогаш пијам турско, инаку би мавнала нес без да ми трепне веѓа [sm=smiley36.gif] па ќе излезам низ град малку, денес е ден за мене!!! Која е слободна може едно кафе да се напраи...или чај...[sm=smiley1.gif]

Pepelaska * -> RE: РР тераса (18.5.2012 9:11:43)

[img]http://aldrandeochaldre.blogg.se/images/2012/coffee858-340x339_193567422.jpg[/img]

Еве женски земајте кафенце и јас од виртуелново ќе си пијам , денес сите се дома, гужвааа, а јас си сакам самичка да си бидам . [sm=smiley1.gif].НЕ знам што ми е ама во последно време мнооогу заморено се осеќам, ич немам сила, а и времево па убива.Ај вечер сум на матура, утре на свадба па ќе се развеселиме малку

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 9:33:49)

Добро утро [sm=smiley1.gif] срам не срам јас па ќе си прашам па може и одговор ќе си добијам [sm=smiley9.gif] кај е Скала кај што се збирате ,тајно [sm=smiley36.gif]?
Зимам кафе зошто ме чека долг ден а мразам кога тоа е баш во петок [sm=zmeden.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (18.5.2012 9:36:00)

Скала е до Занзибар во парк, карши фонтаната [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 9:38:06)

Кј Костарика [sm=smiley36.gif] па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш [sm=smiley1.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР тераса (18.5.2012 9:39:53)

[image]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/564312_414777935221575_231366000229437_1264667_1510926800_n.jpg[/image]
Dobro utro i od mene devojki,jas sum naspana pa tolku naspana shto se uspaF ova utro pa malku kasnevme vo shkolo,no vremeto e krivo ne jas!!!Ajde eve gi brkam oblacite,ke si otidat i ke dojde sonce,neli?!

Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>