RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Martins mom -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:17:17)

Иии од кога немам дојдено на терасава. Епа сеа како гостинка треба некој кафе да ме послужи, нели? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:18:17)

Никола не сака ни да чуе за количка, не можам да го пикнам, прета со нозе, раце, не сака. Така да единствено превозно [sm=smiley36.gif] средство сега ни е точачето (или точка, како што тој го вика), она со рачка за буткање, ама пак и на тоа ми станува и често така стоечки го возам..и само слушам коментари од страна, леле. на женава ќе и летне детево од точак.

dostickage -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:19:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Никола не сака ни да чуе за количка, не можам да го пикнам, прета со нозе, раце, не сака. Така да единствено превозно [sm=smiley36.gif] средство сега ни е точачето (или точка, како што тој го вика), она со рачка за буткање, ама пак и на тоа ми станува и често така стоечки го возам..и само слушам коментари од страна, леле. на женава ќе и летне детево од точак.

Ova kako jas da sum go pisuvala[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pazete se ako vidite nekoja slaknata kako vozi dete ispraveno na sino tocace jas sum[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Nie ponekogas i se ispravame i na samoto sediste , malku ni e vaka sto stoime ispraveni[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Џесика -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:24:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Иии од кога немам дојдено на терасава. Епа сеа како гостинка треба некој кафе да ме послужи, нели? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Да ти текнеше порано на нас, Хурем Султанке, ќе ти принесев и локумче со кафето, ама некако те снема, срамота да ти кажам јас...

vezilka RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:26:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Ova kako jas da sum go pisuvala[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pazete se ako vidite nekoja slaknata kako vozi dete ispraveno na sino tocace jas sum[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Nie ponekogas i se ispravame i na samoto sediste , malku ni e vaka sto stoime ispraveni[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Хи,хи, па дај ќе се споиме, па ќе викаат ене ги двене шлакнати со децана исправени во точаците. Никола се уште не научил да се исправа на седиштето, тој процес во моментов му е во фаза на учење. Ама не може кутриот уште е кус тоа да го изведе и се нервира оти не му помагам [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pepelaska * -> RE: РР тераса (18.5.2012 15:31:17)

И ние исти сме кога го возам во него, тоа ми е за поблиски релации ама си станува , се врти, пушта музики на тоа главата од мечето и си пее, сите се вртат и си се смеат ама многу ми е гајле,
[img]http://2.bp.blogspot.com/-GZ6dyttPLqw/T3jTkozAhMI/AAAAAAAAAbk/6Feb_EA5qdg/s1600/coffee_beans.jpg[/img]
еве кафе за султанката, ама да не дружиш почесто оти не ти варам пак да знаеш [sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (18.5.2012 16:02:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

kreveceto e od montaznite,seuste ne znae da stane sama od kreveceto a uste e na gorno nivo,ama kade i da e ke me iznenade iza toa,bidejki pred nekoja vecer ne sakase da zaspie i ja staviv vo kolickata da gleda miki maus,i koga se vrtam taa sede vo kolickata ,ja staviv vo lezecka polozba,sama si stanala i zatoa ke pocne i od kreveceto da stanuva,ama jas pametna ke ja simnam na dolnoto nivo samo da go donese dusekot tatkomi,koga kupuvavme krevetce ne kupivme dusek,vikam zosto da zimate uste sega da zbira prasina ke zemete koga ke treba,i eve sinoke go izvestiv deka treba da donese i kade i da e do vikendot ke bide simnata na dolnoto nivo,pa kako majmun neka zirka od mrezava em ke i bide kako kos za igranje[sm=jezicek.gif]

Мамичка, ме интересира, колкаво е твоето жапче? колку има?

mamicka77 -> RE: РР тераса (18.5.2012 16:27:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Мамичка, додека е уште мала ставај ја во креветче и кревај ја оградата. Јас така до година правев со Филип. На пример ако ми се оди во ве це го ставав во креветче, а тој не знаеше уште сам да се исправа и немав гајле.

kreveceto e od montaznite,seuste ne znae da stane sama od kreveceto a uste e na gorno nivo,ama kade i da e ke me iznenade iza toa,bidejki pred nekoja vecer ne sakase da zaspie i ja staviv vo kolickata da gleda miki maus,i koga se vrtam taa sede vo kolickata ,ja staviv vo lezecka polozba,sama si stanala i zatoa ke pocne i od kreveceto da stanuva,ama jas pametna ke ja simnam na dolnoto nivo samo da go donese dusekot tatkomi,koga kupuvavme krevetce ne kupivme dusek,vikam zosto da zimate uste sega da zbira prasina ke zemete koga ke treba,i eve sinoke go izvestiv deka treba da donese i kade i da e do vikendot ke bide simnata na dolnoto nivo,pa kako majmun neka zirka od mrezava em ke i bide kako kos za igranje[sm=jezicek.gif]

Мамичка, ме интересира, колкаво е твоето жапче? колку има?

8ipol meseci

Andriance -> RE: РР тераса (18.5.2012 18:30:01)

srce kaj nas duseceto na krevetceto e spusteno uste pred 2 meseca tocno...da vidis samo kako se nauci sam da se fakja za nego i da stanuva...ama kako i da e tamu posigurno odkolku na zemja dole dodeka te nema

inace ja kaj mama na gosti...se ispoiznerviram..go ostaviv so mm recisi zaspan kolku da zemam da gi pokrijam..se vrakjam oni igraat...i se otkazav

ete se pozaliv ajde sea cao

mamicka77 -> RE: РР тераса (18.5.2012 19:28:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

srce kaj nas duseceto na krevetceto e spusteno uste pred 2 meseca tocno...da vidis samo kako se nauci sam da se fakja za nego i da stanuva...ama kako i da e tamu posigurno odkolku na zemja dole dodeka te nema

inace ja kaj mama na gosti...se ispoiznerviram..go ostaviv so mm recisi zaspan kolku da zemam da gi pokrijam..se vrakjam oni igraat...i se otkazav

ete se pozaliv ajde sea cao

ehhhhhhh andriance jas se veke otkazav od popladnevnite dremki od pola saat,i da saka ne i dozvoluvam neka kvici,ama barem ke zaspie vo22i30 h a ne da dreme do 00h pa nekogas i poveke,sto navika si fati okolu 19 19i30 zaspie i potoa mi dreme do niedno vreme...

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 19:48:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Кј Костарика [sm=smiley36.gif] па така кажете на 3-4 мин од работа ми е ,ах ќе се караме.....па кога ќе се збирате викнете некогаш [sm=smiley1.gif]

Kako toa ti e na 3-4 min a jas ne znam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa i mene mi e tolku ahahha
jas sum vo Eos..ti?? Ajdeeee moze na kafesuvanje u skala a? ja denes kje idam najverojatno gledam fino vremence baska ne sum bila cela nedela

backi za site

vezilka RR и Andriance [sm=bravo.gif]
Јас сега се прибрав сабајле до 10и30 и по 16часот сум слободна ,кога сакате пишете [sm=smiley1.gif]
Јас сум карши Пионерски дом Карпош

Snowhite RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 19:53:56)

„Се е суета, целиот живот е сенка и сон. Залудно се трудиме ние луѓето, зашто и целиот свет да успееме да го придобиеме на крај сите одиме на едно место, каде што се и царевите и сиромасите...“
Забегав јас малку, ама ми остана во ум оваа мисла што ја кажа попот денеска на погребот на теткава. Денеска на погреб, вчера пеевме 6 месеци за свекор ми, а утре на свадба, значи животов е... не знам

Џесика -> RE: РР тераса (18.5.2012 20:02:12)

Еј остај Сноувајт, кога има такви случки знаеме колку лесно не има па не нема, а за што губиме нерви и здравје... И кај нас првиот комшија до нас почина пред 2 дена, ненадејно, шокирани сме, и понекогаш мислам дека премногу сериозно го сфаќам и живеам животот...

Snowhite RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 20:32:43)

Дури и премногу сериозно, најверојатно треба да се опуштиме и да ги сакаме тие околу нас и да не навлегуваме во конфликти со нив, зашто денеска го гледаш, а утре можеби не, па да не се доведеме во ситуација да се каеме за нешто што сме направиле или не сме направиле.
Туку утре идам во Скопје на свадба, ама за жал идам и одма си одам, баш ми е криво, се надевав дека ќе останиме да организиравме едно кафе, ама во друга прилика

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:30:12)

Што сме фини вака вечерно петочки ,дајте нешто за опуштање [sm=jezicek.gif]

Natuska85 -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:38:38)

Меланија зависи кој што би го опуштил[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:41:06)

Во право си [sm=smiley36.gif]
Може ова,нели?
[img]http://f2.foto.rambler.ru/preview/r/478x361/4aeb737d-5959-ac86-402f-f9db1968eced/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8.jpg[/img]

Natuska85 -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:44:20)

Убо изгледаат[sm=smiley36.gif],ама не сум нешто за пиење вечерва.Како ми тргнало со јадењево боље би било што побрзо да легнам.Лелле многу апетит имам денес[sm=smiley29.gif]

Melanija RR -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:51:20)

Ова како темпо пред свадби и матури [sm=smiley36.gif] леле знаеш дека и јас денес јадев дури 4 пати [sm=zmeden.gif] ,до времево е [sm=smiley36.gif] дежурен кривец за се

Natuska85 -> RE: РР тераса (18.5.2012 23:54:39)

Не бе јас треба да добивам,мислам до тоа е[sm=smiley36.gif].Којзнае од кога не сум вечерала волку касно цел тањир макарони со многууу сирење го изкркав и сеа пред малку му украдов едно монте на син ми,ааа ќе пукнам неможам веќее

Maca25 -> RE: РР тераса (19.5.2012 0:19:10)

Јас таман се спремив за гледање др.хаус и си чекам, и со почнува друга серија и се изнервирав максимално зошто не ми даваат веќе Хаус, кога што ќе видам: било 12 саат, а не 10 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] их, како лета времево!!!
Натушке, и мене денес се нешто ми се јаде, ама се воздржував ептен. Додуша сега изедов малце салатка, колку да не сум без ич.

Andriance -> RE: РР тераса (19.5.2012 0:24:07)

A mor zencki kj ste [sm=smiley36.gif]
ajde vikende valjda ne se spava? nie se pribravme od kaj mama [sm=smiley36.gif] bebe nana ja i mm dremem ko starci nekoi na fb mesto da se zanimavame so popametni stvari [sm=smiley36.gif]
negi sutra seriozno kje idam na toj festivalot kaj sto kje ima mnooogu sladoled..ako e nekoj za pa da se druzime [sm=jezicek.gif]
Tuku...se spremate li bre za odmor? ja ne znam od kaj da pocnam sirota od sto se mi treba...ni peshkiri imam ni torba ni kupaci pffffff
ajde vikendashki edno martini da drmneme

nadica -> RE: РР тераса (19.5.2012 0:26:23)

jas sum za serviraj martini i po eden sladoled oti mene ne mi raboti friziderot [sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: РР тераса (19.5.2012 0:29:02)

Андријанче каде тоа ќе има сладолед?Да [sm=kuza.gif] до таму
Едит; еве јас се спремам за одмор ,шворц ништо не планирам плус да купам [sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: РР тераса (19.5.2012 0:38:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Андријанче каде тоа ќе има сладолед?Да [sm=kuza.gif] до таму
Едит; еве јас се спремам за одмор ,шворц ништо не планирам плус да купам [sm=smiley36.gif]

Vo TC Soravija...kje ima nekoj detski festival so revii pesni cuda a megjudrugoto i mnooogu sladoled ahahahha ajde utre okolu 12h na druzba

[img]http://www4.slikomat.com/11/0519/ghe-martin.jpg[/img]

nadica za mene i tebe em sladoledce em martini bianco...uf ama sum mu se navrtela na martinivo u posledno vreme ko alkoholicar nekoj bre

Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>