RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: РР тераса (20.5.2012 13:22:03)

Баш добро утро пијанице.....вчера мајка ми не расположи ептен, па како си мавнав 2 пивца око не ми трепна, и се легнав си заспав, до сабајле кома!!! ММ со бебето се занимавал, гледал фудбал, навивал, ја јок бе сестро, кома и пол[sm=smiley36.gif]
Затоа денес кога сум се разметела, у ваздух ја дигнав терасата[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (20.5.2012 13:31:51)

Абе не сте за дружење а? [sm=smiley36.gif] Се зезам ајде пишете во Бранот на РР кој сте за во Среда,каде и кога јас изгледа со Л ке доаѓам ке видеме. Инаку немам нет дома ,сега од кај мајка ми се гребам,добри сме,јас се изнашетав ,вечерно излегување топ ептен и времево ми се погоди.

mamicka77 -> RE: РР тераса (20.5.2012 14:25:41)

dobar den i od mene ajde stavajte kafe,zarem nikoj nema da pocasti od sabajle ili taka nedela pa ste se rascistile site po doma,jas samo sto zavrsiv i ete sednav da zemam zdiv i ke go molam maze da mi svare edno kafence da drmnam pa ke pravam rucekot,M si spie si nema gajle ovie dva tri noke dezurni bevme si igravme vo sred nok,svekor mi stanal po wc i ne slusnal kako mu zborime na miki maus[sm=jezicek.gif] sred nok,ama toa ti e

Pepelaska * -> RE: РР тераса (20.5.2012 14:27:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Затоа денес кога сум се разметела, у ваздух ја дигнав терасата[sm=jezicek.gif]

Ikana, знаеш кај нас како велат ако метеш од сабајле[sm=smiley36.gif], не си била мирна ноќеска [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР тераса (20.5.2012 14:39:40)

Кикичке доаѓаш конечно!!?! супер!!
јас вчера бев на 10 годнини матура. Имавме дури и класен час, па после кафанче. Уште ме болат образите и стомакот од смеење! Ептен убаво си поминавме. затоа денес сум како зомби по дома. не ми се гледа убаво [sm=smiley36.gif]

Martins mom -> RE: РР тераса (20.5.2012 14:49:28)

Јас денес ништо не правев, а изгледа и нема да правам ништо. Оваа ми е поинаква недела. Одамна не сум имала ваков ден кога не правам ама баш НИШТО и да ви кажам право супер ми е! Ниту чистев, ниту готвев, ниту дете извадив да прошетам, ниту спиев[sm=smiley29.gif] Два саати само сум спиена и сега кога Мартин ми спие наместо да нанам јас одма на РР трчам, а тоа кажува колку ми значите[sm=smiley27.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (20.5.2012 14:51:04)

Хахахаха не бе примерна бев вчера, сериозно[sm=jezicek.gif]
Кикичке кажувај кога и каде да се чекаме!!! Едвај чекам да се видиме!!!

Џесика -> RE: РР тераса (20.5.2012 16:39:40)

Денес не ја миев терасата, викам ај да ве оставам да прошетате, да не пљусне пак дождец...[sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: РР тераса (20.5.2012 16:53:49)

Auuuuuu gospoza Kikicka konecno u sk a??? aleluja..eve ja odma se upishuvam na spisokot ahahha zs mora da te izmknam do skala.
nie bevme denes so Fiao na dorucece da se podruzat i deca..sega poleka se spremam za svadba ama ic ne mi se ide..

ajde bre nekoe kafence ili koktelce?

arh_diz -> RE: РР тераса (20.5.2012 19:04:28)

Nie bevme cel den nadvor [sm=smiley36.gif] konecno da ni se pogodi ubavo vreme .M se iznatrca nikako da se izmori eve go uste si igra

Andriance -> RE: РР тераса (21.5.2012 1:26:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Auuuuuu gospoza Kikicka konecno u sk a??? aleluja..eve ja odma se upishuvam na spisokot ahahha zs mora da te izmknam do skala.
nie bevme denes so Fiao na dorucece da se podruzat i deca..sega poleka se spremam za svadba ama ic ne mi se ide..

ajde bre nekoe kafence ili koktelce?

znachi koga ne ocekuvas kje si pomines NAJTOP...od cela svadba si gi znaev samo dvete drugarki...ama se iznaigravme ko na nasa svadba [sm=smiley36.gif] taka fino lepo si se opushtiv duri 6 martinija..ne znam kako gi drmnav...super epten...sega se me boli...
a A baska mi kreva T....do sega samo ednas 38.1 i mu dadov paracetmol..inace celo vreme e 36,8 ili 37...utre kje go nosam za krvna slika cisto da bidma mirna...

ajde laku noc sviraaaci ....mi zujat ushite ne za drugo[sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: РР тераса (21.5.2012 8:48:37)

[image]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/547301_395023363873491_124944187548078_1111018_1053864701_n.jpg[/image]
Dobro utro devojki,kako ste?!Nie trgnavme na ekskurzija ama Vodno ne se gleda od oblaci i taman ke stignat ke zavrne[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image] offfff koj ke go misli do 12casot..aj bidete pozdraveni

blond -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:09:32)

Добро утро и од мене. Конечно прв викенд бев слободна и двата дена, ама ги поминав во матурски. Понеделнички добро ми тргна денот, со машко кафе (колегава почасти [sm=bravo.gif] ). После кафето од Танја, еве да ве почастам вас со нешто слатко, на пример слатко од смокви, м???
[img]http://farm3.static.flickr.com/2544/3952045815_71f274bf5e.jpg[/img]

Имајте прекрасна лесна работна недела.

Андрианче, да си го променеш никот во Мартини ? [sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:21:21)

Хахахаа Блонд ме изнасмеа со мартиниво... јас сум многу голем љубител на мартини, дома не се оставам без мартини, и тоа бело, ама сега кога и да го погледнам шишето или да пивнам, почнува да ми текнува на Андрианче [sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:32:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Хахахаа Блонд ме изнасмеа со мартиниво... јас сум многу голем љубител на мартини, дома не се оставам без мартини, и тоа бело, ама сега кога и да го погледнам шишето или да пивнам, почнува да ми текнува на Андрианче [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Добро утро и од мене, јас се довлечкав некако до работа, се ме боли, ми се спие, тапа сум. Вчера и завчера не се прибравме дома, мислам дека цела енергија си ја потрошив, како ќе го поминам денов незнам [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:36:06)

Aj zdravo i od mene,ja sum naspana,ama sum sama na rabota,kolegava mi e na odmor i cela nedela ke izginam..Inaku sum se popraila celi 3 kg,i denes kupiv dvopek ,patlidjan i maslinki ke jadam[sm=smiley19.gif],utre salata ke si napraam i taka ke teram,ufff znaci tolku brgu stavam u kilaza toa cudo...

Natuska85 -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:47:36)

Добро утро и од мене.Сака некој кафе да ставам?[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: РР тераса (21.5.2012 9:54:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Добро утро и од мене.Сака некој кафе да ставам?[sm=smiley36.gif]

Хахаха, ти ко внука ми.... „Тето, сакаш да ти го испијам чајот?“ -Пукнав внучке, горам од желба!!! [sm=smiley36.gif]
Ај сега клај каве!!!

vanessa30 -> RE: РР тераса (21.5.2012 10:28:13)

Jas sum za kafe. Deneska iznaspana i so elan da rabotam po doma. Se iznasestav sabotava i nedelava. lele vo sabotata eden kup nevesti vo park se slikaat sto ubavo se prisetiv na mojata svadba.

Koga ke se sobirate vo sreda vo casot???? vo skala????.
Jas moze da dojdam ama moram so bebus (nemam koj da go cuva), i se nadevam vremevo ke bide ubavo.
Inaku moram Skala da ja pofalam, tamu ja pravevme krstevkata za D i epten dobro bese spremeno od hrana od usluga, odlicno. Taka da ako nekoj planira da pravi krstevka letovo, najtoplo bi vi preporacala, plus lokacijata e odlicna, bidejki imavme mnogu deca na krstevkata, se iznatrcaa vo parkot.

sandriana RR -> RE: РР тераса (21.5.2012 10:31:10)

[image]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/90060/90060,1231019451,2/stock-photo-coffee-latte-macchiato-with-cream-in-glasses-shallow-dof-22719415.jpg[/image]
Ajde, bujrum, koj e za drustvo-mene mi e 2ro kafe od sabajle-belki ke me rasvesti malku (posto [sm=duda.gif] od 5 sabajle me razdiga, a na birovo iam ton papiri za sreduvanje [sm=smiley19.gif]

temjana -> RE: РР тераса (21.5.2012 10:41:54)

Добро утро и од мене девојки мевојки. Ние не бевме во ск викендов,бевме на свадба во друг град и дефинитивно потврдувам дека поглупо и поисцрпувачко нешто од свадба НЕ ПОСТОИИИ. Значи никогаш не сум сакала свадби ама ајде пак се тешев со алкохол и цигари 5 кутии за една вечер а сега не пушам не пијам абе едно време се занесов кинев салфетки и кога се освестив цел тањир ми беше полн со ѓубре[sm=smiley36.gif] Нејсе мм се изнаигра се изнаглупира не знаев кај да гледам како мало дете беше, ама ајде негови роднини се што сака нека прави[sm=smiley36.gif] Што се однесува до збиранката со Кикичка и мене рачунајте ме, таман да ја подберам таа студентката да видам кај заглавила[sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР тераса (21.5.2012 11:01:37)

Dobro utro zeni!
Sto e bre ova uste od sabajle so blagi i kolaci, treba li da slabeeme ili ne? Ide leto, i majkite na plaza treba da se pojavat :))))

Nego, koj ke mi kaze kako najlesno da stignam do My Market vo Ilinden? Ja barav Miana po pp, ama nigde ja nema (ako ne sum greska, ona zivee vo Ilinden). Gledam na web, negde pisuva edna ulica, negde pisuva druga ulica. Aj neka se prijavi ako ima nekoj od toj del na Sk, da mi objasni, da ne lutam. Imajte vo predvid deka pred dva dena doznav kade se naoga naselba Ilinden [sm=smiley36.gif]

Javi se Natasa982, ako sakas da bides suvozac i da menjas CD-a [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР тераса (21.5.2012 12:25:45)

Добро утро или добар ден за кого како. Си седиме еве со Михаил ние, има неколку брунчина на стомачето, чекаме да излезат уште за да потврдиме дека се сипаници. Да ви кажам право можеби не е убаво така да размислувам, ама барем дома си сум денеска со него, ем ќе одморам, ем ќе си поиграм со него. Инаку на одручек кога ќе си дојдам од работа, стално преморена, изнервирана.
Туку дај кажете идеја за ручек, не знам што да правам, не е еден ден ова, јас не знам кој го измислил ова јадењево, па не еднаш, туку по трипати на ден. Инаку преку глава ми е од месо, од викендов, сакам нешто со зеленчук да правам, грашок извадив па ќе видиме што ќе биде. Инаку викендов на свадба бевме во ресторан Ханибал во Маџари и многу ми се бендиса ресторанчето, па и летна бавча со базен имаше, екстра

Mihaela 2010 -> RE: РР тераса (21.5.2012 12:39:34)

Добро утро или добар ден за кого како. Си седиме еве со Михаил ние, има неколку брунчина на стомачето, чекаме да излезат уште за да потврдиме дека се сипаници. Да ви кажам право можеби не е убаво така да размислувам, ама барем дома си сум денеска со него, ем ќе одморам, ем ќе си поиграм со него. Инаку на одручек кога ќе си дојдам од работа, стално преморена, изнервирана.
Туку дај кажете идеја за ручек, не знам што да правам, не е еден ден ова, јас не знам кој го измислил ова јадењево, па не еднаш, туку по трипати на ден. Инаку преку глава ми е од месо, од викендов, сакам нешто со зеленчук да правам, грашок извадив па ќе видиме што ќе биде. Инаку викендов на свадба бевме во ресторан Ханибал во Маџари и многу ми се бендиса ресторанчето, па и летна бавча со базен имаше, екстра

Isprzi pohovani tikvicki i naprai edna sopska salata prsti da izlizes[sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (21.5.2012 12:45:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Што се однесува до збиранката со Кикичка и мене рачунајте ме, таман да ја подберам таа студентката да видам кај заглавила[sm=smiley36.gif]

Ти може и порано ке ме запознаеш,ке те барам во канцеларијата ако сте сеуште во таа, 110, така??

Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>