|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
3.6.2012 12:21:27   
penelopa
Добар ден и од мене, кај нас дува еден ветер катастрофа неможеме асално да се прошетаме. Аааа рр-ки сигурно стигнале поздрав до нив и убав помин.
Честит празник на сите што славатuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Dimana)
Непосредна врска до пораките: 1851
3.6.2012 12:53:01   
AnnaMolly RR
Добар ден, девојки. Јас сум си викендов дежурна на работа, ќе ми се фатат 12 дена без ниеден слободен ден.
Ама среќа полабаво е преку викенд.
Ми е криво што не сум дома со мм и со Филип, од сабајле се утепале од шетање, си јаделе, си се дружеле во град.
Попладне кога ќе дојдам може ќе одиме на Баскерфест.

Live and let live

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1852
3.6.2012 15:58:45   
Pepelaska *
ОО, ни заминале женските на плажа, убав помин на сите.
Времево е супер , само да слушнам некој да се жали дека е жешко тешко негоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1853
3.6.2012 16:17:08   
AnnaMolly RR
Пепелашка, јас уживам на жешково! Да можам цел ден би се печела на сонце како змија.

Туку, слабо луѓе на терасава, сите си шетаат изгледа.

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1854
3.6.2012 16:22:52   
Pepelaska *
сигурно, убаво е а и убав ден денес празничен.Ние бевме до еден манастир, сега спие Мартин па после пак ќе шетаме, ич не ми се седи домаuser posted image ,

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1855
3.6.2012 16:28:37   
AnnaMolly RR
Блазеси ви! Јас сум дежурна викендов, едвај чекам 5 да дојде да си одам да одморам малку, па вчеер има да го терам мм да шетаме на Баскерфест, па што сака нека биде! И од утре ајде уште 5 дена на работа... Тешко било да си новинар. За викенд не ставам англиски вести туку обични, од светот и регионот. А другите ги гледам околу мене како работат за викенд и си викам алал нека им е, јас не би можела. Затоа и не сум одбрала тоа, нели user posted image Луѓе, девојчињата се утепаааааааааааа од работа, едвај време за во ве-це имаат.

И ми се јаде ми се плаче! user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1856
3.6.2012 16:31:09   
Felly RR
И јас сум тука. Матеа спие, па кога ќе стане може и ние ќе шетнеме некаде.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1857
3.6.2012 16:35:55   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana

Mamicki gledam ovde ste najaktivni,a i nemozam da najdam soodvetna tema pa tuka ke pisam koj moze da mi pomogne mi treba majstor za parno ama nekoj profesionalno sto se zanimava ne nekoj samouk masjtor se proteraa nekolkumina i kaj skapo naplakaat tuku ne se ni razbiraat ,ako imal nekoj iskustvo ili vasite sopruzi poznavaaat nekoj pisete mi vo poraka brojce.
Nazdravje neka vi e kafenceto uzivajte i za mene .

ти пратив пп user posted image

(Одговор на членот Dimana)
Непосредна врска до пораките: 1858
3.6.2012 16:39:39   
Maca25
Еве сум и јас. Ние се спремавме за на водно сабајле и не отидовме...испуштивме 2 автобуси, башка што веќе беше ептен топло. Затоа кај моите во дворче си бевме. Сега си додјов дома и не знам од каде да почнам со работа.
Утре и мм почнува со (денска) работа, па дома ќе се гледаме само попладне. Битно да се работи.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1859
4.6.2012 9:06:59   
arh_diz
Dobro utro , imajte ubava nedela
Jas i M se spremame za doaganje vo M da se posoncame malkuuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1860
4.6.2012 9:13:27   
Tanjat7880
user posted image
OOO Arh-Diz,prekrasna vest,eve vo toa ime kafe turam:)pozdrav zenski

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1861
4.6.2012 9:30:25   
Mihaela 2010
Zdravo i od mene,imajte ubava nedela..mene ubavo mi dojde prodolzeniov vikend,posteno sum se iznaodmorila i iznauzivala,bukvalno mozokot go pustiv na pasenje i taka...ke se druzime ovaa nedela..

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1862
4.6.2012 9:33:47   
libra.n
Ej, decki, mislam deka Srna proodeuser posted image user posted image user posted image I toa na mojot imenden, vcera, napravi 5-6 cekorcinja vo trcanje. Posle toa pak si pocna da lazi i da se pridrzuva za nesto ama bitno gi napravi prvite cekorcinja. Ako ova se vika prooduvanje, cestam dorucek a postapalki vo soodvetnata tema ke si dadamuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1863
4.6.2012 9:38:22   
Felly RR
Честитки либра! Што убаво сте спремиле, кафенце, појадочеuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1864
4.6.2012 9:47:21   
dostickage
Denes Viktor polni 2 godinki.
Mama casti tortauser posted image

user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1865
4.6.2012 10:09:13   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Denes Viktor polni 2 godinki.
Mama casti tortauser posted image

user posted image

SREKJEN RODENDEN VIKTORuser posted image user posted image user posted image
Bogami,dve godini se ozbilna brojka,cestitki do mama i tato

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1866
4.6.2012 10:13:52   
Mihaela 2010
Srekjen Rodenden Viktor,imaj ubavo detstvo,se sto ke posakas da ti se ispolni,i mama i tato da te slusaatuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1867
4.6.2012 10:20:57   
JovanaJ
Dobro Utro na site.
Sreken rodenden na Viktor, imaj veselo i srekno detstvo! user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1868
4.6.2012 10:38:28   
Yummy Mammy
Dobro utro.
Sreken rodenden Viktor, imas prekrasno ime. Moja Mihaela da bese masko ke se vikase Viktor. Pa posle mm rece, ako tolku sakas da ja krstime Viktorija, ama nekako Viktor mi bese poubavo od Viktorija, i resiv da si go cuvam za ponatamu, ako se pogodi treto pa masko user posted image
Jas denes sum srekna sto mm odi pak na pat, site mi se cudat, ama iskreno jas odvaj cekam nekade da otide, da se odmoram malku. Barem edno dete pomalku ke imam denovive. E sega ne znam sabajle kako ke se organizirame za nosenje vo gradinka (zasto obicno tato dur spie jas go ostavam bebeto so nego, i ja nosam golemava vo gradinka, sega ke treba ili da go budam bebevo da go spremam i nego, ili dolemava da ne ja nosam... a ako ne ja nosam vo gradinka, cel den ke me sekne, ke mi propadne se sto imam planirano da zavrsam denovive...) ahhh...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1869
4.6.2012 10:52:15   
Yummy Mammy
Zenski, aj ve molam dzirnete "Kade da najdam?"... moeto prasanje e poveke sto da kupam, otkolku kade da go najdam, ama da ne razvrzuvam tuka muabet, mozebi nekoja od vas ke mi pomogne vo izborot.

Thanx!!!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1870
4.6.2012 10:55:02   
temjana
Викторче Среќен Роденден user posted image user posted image Да си жив и здрав а мама и тато да ти подарат едно сестриче во најбрзо времеuser posted image Честитки и за Срничка и нека чекори силно низ живототuser posted image user posted image user posted image Што убаво понеделнички со славење ни тргнаuser posted image

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1871
4.6.2012 11:02:14   
AnnaMolly RR
Честитки за проодувањето на Срничката најубава! Сега и мама да си набави нови патики, од трчање по дома нема да куртулите user posted image

user posted image

Среќен роденден, Виктор! Да си среќен, здрав и опкружен со многу љубов!

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1872
4.6.2012 11:25:50   
arh_diz
Cestitki za prooduvanjeto na Srna user posted image user posted image user posted image
Viktor skrenen rodenden da si ziv i zdrav

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1873
4.6.2012 11:34:15   
Felly RR
Нека му е среќен роденденот на Виктор!

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1874
4.6.2012 11:34:32   
libra.n
Fala vi na site za ubavite zelbi, na Viktor sreken rodenden, zdrav i ziv golem da rastiuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?