|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
6.6.2012 8:23:05   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro devojcinja,dobri ste?!user posted image
Eve utrinsko kafe za nas tuka a i za onie tamu na moreto shto se,za site ima!!!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1901
6.6.2012 8:32:17   
Luci
Добро утро и од мене, Тања фала за кафенцето баш добро ќе ми дојдеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1902
6.6.2012 8:45:00   
Mihaela 2010
Zdravo zenski....ehh nekoj na more nekoj ke rinta,ja tek kraj na avgust sum na odmor ..sto da pravam moram da ja adaptiram M vo gradinka pa da fatam i od septemvri...ke si verglam celo leto na rabotauser posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1903
6.6.2012 9:17:06   
Felly RR
Не си сама Михаела. И мм може да земе одмор дури во август, а јас пак тогаш ќе ми заврши. И не знам како ќе биде летово, ќе си го преседиме дома изгледа.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1904
6.6.2012 9:33:58   
arh_diz
Tanja faka za kafencetouser posted image , nemozam da si sveram bar vaka da se napijamuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1905
6.6.2012 10:06:45   
sandriana RR
Dobro utro-ustavri dobar den-eve, da ve zirnam dur iam malku lufta na pauza user posted image Ajde, ako nema klasicen odmor -ke padne nekoj vikend-i kaj nas e ista situacija-samo shto pocnavme u gradinka, a ne se znae koga ke ni dadat odmor na mm i na mene. Al to nije razlog da ne popijemouser posted image Eve nesto osvezitelno od mene
user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1906
6.6.2012 10:07:48   
AneLav RR
Здраво дечки еве ме мене се породив на 30.05.2012 иродив две прекрасни ангелчиња, Петар и Анастасија.Ве частам мекици, ома сме уште од неделата. Поздрав

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1907
6.6.2012 10:16:02   
Felly RR
Честитки Анелав! Убавите вести брзо се шират! Еве тука се и честитките и од другите Рингерајки! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1908
6.6.2012 10:17:35   
dostickage
Cetitki AneLav. Da se zdravi i zivi Petar i Anastasijauser posted image user posted image user posted image

Kako pomina na poroduvanjeto, kolku se rodija. Daj ajde nekoe detalce user posted image

Непосредна врска до пораките: 1909
6.6.2012 10:23:41   
Ljubovce
Cestitki AneLav da ti se zdravi i zivi soncata :)

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1910
6.6.2012 10:42:50   
AneLav RR
Се породив со царски. Анастасија се роди прва 2750гр., а Петар 2450гр.Не беа во инкубатор се си беше во ред и затоа не пуштија за 4 дена.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1911
6.6.2012 11:52:10   
temjana
Честитки миличкаuser posted image user posted image нека ти се здрави и живи сонцињата малиuser posted image user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1912
6.6.2012 14:09:56   
Yummy Mammy
Cestitki, cestitki, srekni i nasmeani da rastat!

Luge poglednete go vieovo http://boza.mk/2012/najslatkoto-i-najmiloto-prvo-banjanje-na-bebe-shto-nekogash-ste-go-videle/ banjaat novorodence, ama ne ste videle nesto tolku slatko, sirototo sigurno se oseka kako se uste da e vo meseto na mama, maksimalno opustacki

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1913
6.6.2012 14:20:08   
Ikana
Дечки, здраво! Прво да кажам, дека така сум се измрцварила за една проста работа сабајлево тоа е страшно, не знам дали вработените во таа установа ги бираат по лепота или по способностuser posted image
Такво ниво на некомпетентност е нешто ново и недостижно во денешно време....Треба талент да си толку глуп јас мислам, клиент да ти кажува како да завршиш работа!!!!
Нејсе, бидна што бидна и една работ акоја за 5 минути се завршува, ја завршив за два дена и тоа нецелосно, па ајде сега мм отиде да трча.....глупак до глупак, ја не знам како ги вработиле тие луѓе.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1914
6.6.2012 15:35:53   
Andriance
Јас како најснаодлива се докопав до нет и само ќе ве поздравам од името на рингерајките што уживаат максимално бацкииии

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1915
6.6.2012 15:58:25   
vezilka RR
Бацки и од нас до вас!!!! И продолжете да си уживкате..поздравче до сите рингерајки на морето!! user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1916
7.6.2012 8:55:51   
Felly RR
Andriance, поздравче и до вас. Видовме некое сликче на ФБ. Уживајте!

Еве кој е за кафе повелете, имајте убав ден.
user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1917
7.6.2012 9:26:35   
temjana
добро утро госпоѓици како сВе ова топло утроuser posted image Јас конечно синоќа ја преспав целата вечер, од кога останав бремена се будам во сред ноќ и како мисир дремам до 6 сабајлеuser posted image Ајде нека ни е убав денов башка уште еден ден до викенд јухухухухuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1918
7.6.2012 9:31:09   
Mihaela 2010
Dobro utro lepotici.....Felly ke si se napijam od tvoevo kafence,ubavo ke mi dojde.Ahh temjana koristi go vremencevo vo spienje iti posle i da sakas nema srcka,lele jas koga ke se setam pa edno 1.5 god bev ziva nenaspanauser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1919
7.6.2012 9:39:05   
Felly RR
Темјана, убаво ти вели Михаела. Да не те плашиме пред време, ама и јас до 1,5 година бев хронично ненаспана.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1920
7.6.2012 9:39:35   
arh_diz
Dobro utro devojki
Jas i M se spremame da fakame avionot , se nadevam nema da vi go doneseme ovdesnoto ladno i dozdlivo vremeuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1921
7.6.2012 9:44:11   
Melanija RR
Само да ве ѕирнам зошто немам многу време деновиве ,ми се спие ми се плаче,ама ќе издржам уште идната недела на работа па на одмор user posted image
arh_diz RR гледајте пред авион да го оставите времето оти мисли му ја ти после user posted image

Чаоссс

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1922
7.6.2012 10:19:49   
Gardenia
Добар ден женски,ви посакувам убав ден да си имате.Јас не сум била досега на оваа терасава,па се надевам дека ќе ме дружете и мене user posted image ,инаку ве ѕиркам понекогаш шпиунскиuser posted image ,ама морам да ви признаам дека ептен е весела и позитивна тераса,ми го разубавувате денот кога ве читам.Ајде ќе ве почастам свежо цеден сок user posted image

Туку сакав да ве прашам дали знае некоја колку чини оној тестот TORCH и дали може со плаво картонче да се направи,оти по се изгледа треба да правам такво испитување после спонтаниот

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1923
7.6.2012 10:39:01   
Calypso
Hello ladies!
Гардениа, слободно дружи не тука, што повеќе, тоа повеселоuser posted image

Арх_диз, конечно во Македонија? Супер, ама и јас се надевам дека нема времето да ни го донесете овде user posted image
Јас кафенцето да го испијам на раат, па да фатам по дома што треба да се досреди, викендов правиме крштевка на малиот, некако многу набрзина ни дојде, од денес за утре, ама ете кумата реши да дојде во Мк, па и тоа да го завршиме сега.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 1924
7.6.2012 12:31:41   
Ikana
Дечки добро утро и од мене.....како сте што има ново? Поздравче до РР ките на море, Андријанче фала на поздрав, и најубав помин!!!
Даси кажам јас, вчера ни мм не заврши работа за тоа што бев нервозна, му измислиле нешто и пак ја требаше да одам....а бе ужас, ужас....кај ги наоѓаат дибециве не знам!!!

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1925
Страница:   <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?