|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
12.6.2012 12:25:05   
arh_diz
Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale user posted image user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2026
12.6.2012 12:32:13   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale user posted image user posted image

i jas- се гледа дека било веселоuser posted image
Уф се надевам дека и нас ќе ни се погоди времето следниот викен одиме на одмор а моментално имаме Есенско време 4 дена врне без да престане- ср мрднав од досадаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2027
12.6.2012 13:14:45   
Ikana
Беатрисче, добро ни дојде домче!!! user posted image

Дечки јас пак по топлово се мрцварев, и завршував некои работи, и еве саат време не можам да си дојдам на себе, ама ако, си го сакам топлово, подобро отколку она дождовине, глава ме болеше без престан!
Имајте убав ден!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 2028
12.6.2012 13:19:38   
Calypso
Добредојдовте дома РР, се надевам дека убаво се одморивте и се изнауживавте, па сега со нови сили во нови победи (ова многу пролетерски звучешеuser posted image ). Ние денес дома си уживкаме, малку посвежичко ни е во дневна, ама кај и да е, ќе запече сонцето... лека полека почнувам да правам списоци за пакување... уф... јас уште си мислам први јуни е, еве го 12... лета месецов...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2029
12.6.2012 13:21:34   
Annet
denes za mene e specijalen den,3 godini od nasata svadba ;-))))))))))))))))user posted image

Непосредна врска до пораките: 2030
12.6.2012 13:40:48   
Ikana
Среќна годишнина Анет, секој ден да ви е исполнет со радост!!!user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2031
12.6.2012 13:41:57   
stela
Oooo Annet, cestitki za godisninata, da vi se mnozat godinite zaedno! user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2032
12.6.2012 16:07:26   
vezilka RR
здраво девојки, како сте? Јас се најдов во тесно денес. У ствари сестра ми ама нејзиниот проблем и и мој user posted image Се спремавме за внукот за крштевка и роденден за сега на 20, договаравме за во кафана некаде, арно ама кумот им откажа, итно мораше да замине во странство и сега решивме да го правиме на 20 само роденденот, кафана нормално отпадна сега во игра е игротека. И итно ми требаат игротеки со двор, нали овај касниме на велико со подготовките. Кој знае такви, нека ми пише во ПП за да не биде реклама нели, и ако имате контакти уште поубаво. ФАЛААААА!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 2033
12.6.2012 16:55:35   
kikicka
Анет мила среќна годишнина со мажле и уште мнг братчиња и сестричиња за И.user posted image

Инаку кумата си ги среди ноктите за во Сабота уште сега,а тоа другите обврски ЈОк ,ама утре ке среедам и тоа.Ај кој знае обврски накумата за време на свадба да ми каже што и како треба да однесамuser posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 12.6.2012 16:58:58 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2034
12.6.2012 18:57:09   
Ikana
Дечки помош!!!!
Каде да најдам дуќан за декорирање бонбони и свеќи за свадба, ми кажаа еден ама заборавив кај се наоѓа и им пишав ама не ми вратија за локација!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2035
12.6.2012 19:24:43   
Ikana
Се снајдовuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2036
12.6.2012 19:42:45   
Luci
Анет среќна годишница....да си дочекате дијамантска свадба со мажлеuser posted image user posted image user posted image
Женски јас сум сама дома и уживам увелико. Мм е трета смена на работа, М. го однесе кај мајка ми на спиење за да можам јас да се одморам. Ноќеска се разбуди ѕверотијава моја во 01:45 и заспа дури во 08:30user posted image user posted image Јас не можев да функционирам ко што треба на работа ама битно он си стана фино лепо расположен за играње и цело време скокаше по спалната и ме плескаше мене кај стигнеше, дал по лице, дал по нога, кај му беше кеиф таму
Туку пијам user posted image и супер ќе биде ако некој ми стави кафенцеuser posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 12.6.2012 19:43:43 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 2037
12.6.2012 19:46:11   
Maca25
Добар ден! Како сте?
Рингерајкиве ни се вратија од одмор а? Сите прекрасни на сликите на фб! Убаво се одмориле!
Јас оваа година немам одмор, освен ако не излажам нешто и земам боледување user posted image На работа досадно, не поминува време, отупев, само верглам едно те исто....али тоа е, мора да се работи нешто додека не се најде нешто подобро.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2038
12.6.2012 19:47:46   
Maca25
Повелеле кафица!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2039
13.6.2012 1:16:32   
Natuska85
Женски јас да ве поздравам во овие касни саати.Се вративме од одморче топ си поминавме,ќе ставам сега и јас на фб некое сликичеuser posted image .Туку како се вративме три дена сум со температура 39 изгорев за денес да ми шибнат инекција и да ми препишат уште 3 за до петок.Сум закачила гнојна ангина,грлото го осеќам тапан отечено .user posted image .Утре ќе си одморам домче,веќе се осеќам подобро од инекцијата,само ми е страв на user posted image да не му се пренесе,докторката ми кажа да не седам во близина на него,а он се пика во мене,цела вечер ми беше кенкав дека бегав од негоuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2040
13.6.2012 8:33:54   
kikicka
Добро утро! Кој е за кофи он д бич?? user posted image
user posted image
Јас не сум наспана ,едвај 4ч. И уште од сабајле се изнарикав онакаuser posted image се ми со собра и башка ПМС ми е,па после се префлив на пеење песни и играње на ех тој Тоше со Л. До вечер кој знае какви матни ке ме мавнат user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.6.2012 8:43:50 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2041
13.6.2012 8:50:36   
mmbucko
Kikicka ne me nerviraj po sabajle so on the bich, ne mi cckaj jari. Sega trebase da se spremam za na more i vo nedela da odime :(. Sega sme zaglaveni vo Skopjishtevo do doaganje na bebco. Mani drugo nego i muz i decive gi zaglaviv vo Sk. Ah sto bi dala da se brcnam vo morenceto sega..... A kafe moze. Pieme zaedno dur nepocnal tel da mi drnda od rabota :)

Непосредна врска до пораките: 2042
13.6.2012 8:53:50   
mmbucko
Mada sekoja cest za fotkata user posted image user posted image

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 2043
13.6.2012 8:57:54   
kikicka
ООО да знаеш како јас пак би отишлаа,ич не ми се седи тука.Било каде само тука НЕ user posted image user posted image

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 2044
13.6.2012 9:48:33   
temjana
Ајде добро утро и од мене. Ние спремаме завршна изложба и вчера цел ден го утепав во галерија ама да ви кажам што убаво било да си излезен надвор, со флексибилно работно време милина еднаuser posted image Денес во 11 пак ќе ја киднам да доместам што ми остана и вечер во 20часот отварањетоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2045
13.6.2012 11:13:52   
Ikana
Дечки добар ден и од мене....еве се спремам да зачистам по дома, сум ја ангажирала мајка ми после одмор максимално, да нарачува торти, да купува бонбони, материјали и сл., женава мислам ќе ме убие, ама сега тоа еuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2046
13.6.2012 12:13:32   
AnnaMolly RR
Добро утро, добар ден! Како сте ми?

Јас денес сум многу расположена! Ем втор роденден на Филип, ем зедов прва плата! user posted image

Денес нема да имаме гости освен кумашините. Во сабота ќе славиме во игротека, се надевам убаво ќе поминеме.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2047
13.6.2012 12:18:11   
kikicka
Икана ти е гајле,зошто е мајка нека работи и она малку user posted image .И јас мајка ми ке а ангажирам овој викенд со Л на 3 дена ке ја преселам кај неа,и што сакат нека праватuser posted image .Не мие сеедно ама морам.

Непосредна врска до пораките: 2048
13.6.2012 13:04:46   
Ikana
Еј Кикичка да знаеш како сакам и ја да ја однесам М малце да се наспијам, ама не можам да ја оставам скроз сама со нив, едно ќе ги полуди, второ, уште е малаuser posted image
Викам за помош ако ми требаат свеки или мајка ми да ја почуваат, ако треба јас нешто итно да излезам, иначе јас си ја чувам.....башка што уште немам излезено фустан да си купам, а М е спремна, мајка ми се и донесе од Грција.....

Непосредна врска до пораките: 2049
13.6.2012 13:51:56   
AnnaMolly RR
Икана, однеси ја и ич око да не ти трепне. Не е мала, па и нека ги полуди! Што друго им е работа на баба и дедо? Да трчаат по внуците user posted image
Излези си како човек разгледај си се што ти треба, па за 2-3 саати ќе си ја земеш.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2050
Страница:   <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?