|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
9.6.2012 12:44:08   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

ах пенелопа, не се нервирај user posted image user posted image
море денови сум поарно бегај од менеuser posted image на никого не му правам муабет се собирам во себе и после по цели денови си user posted image Значи ептен лош период ме затералuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1976
9.6.2012 13:47:10   
Olivia
Koga nema nema rabota a koga ima nema odmor...izginav nemam vreme da sednam asalno da ve iscitam se sto sum propustila,se nadevam site ste dobri i se spremate za odmori.
Uste sum pod impresii od sinokesnata svadba na Elena Risteska na koja jas bev prisutna...mnogu bese veselo i prekrasno si pominav so mnogu estradni lica okolu mene.
Pozdrav Damiuser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1977
9.6.2012 23:43:27   
Melanija RR
Одкога се затопли никој на тераса user posted image
Ај да ве примамам
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1978
10.6.2012 9:16:16   
Felly RR
Леле, кажувајте што да правам - ми прсна Арис одмастувач, она што е за дамки вадење во око. Прскалката беше расипана, и јас да ја поправам, кога ја завртив право во око ми прсна.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1979
10.6.2012 9:38:17   
Annet
dobro utro na site.Nie eve za 1 cas odime da ja krstime I;-)) spremni kako puska sme ihiihihh
felly neznam jas lek za toa mij se so mnogu voda,prasaj ne lekar podobro;-((of leleee se nadevam nema nisto da ti bide

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1980
10.6.2012 9:55:02   
Viktori
Фели, одмиј го окото со мноооогу вода. Така пишува на повеќето етикети.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1981
10.6.2012 10:08:59   
Felly RR
Го измив јас со многу вода уште веднаш, па ставив и облога од камилица. Бев сега и до аптека, зедов прокулин капки, и ми се смири црвенилото, само на моменти ме пецка.
Туку дајте сега едно кафе и нешто да се освежиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1982
10.6.2012 10:11:35   
Viktori
user posted image

еве кафица ладна, по повод пеколов надвор user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1983
10.6.2012 10:22:51   
Felly RR
Таман Виктори, како си го погодила.
Туку, дај кажи, што велиш - ќе преживеам јас или.... црно ми се пишуваuser posted image user posted image user posted image user posted image Леле, ме фати паника, ми се смири црвенилото, ама си велам - око е, не е прст.user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1984
10.6.2012 12:02:01   
Ikana
Дечки како сте....?
Ние еве се печеме и тука е 30 степени, не ми се ни јаде од топлово, само ладно кафе мавам и пијам вода....
Жива ненаспана сум, бебето уште од 6 и 30 ме пречека со отворени очи и огромна насмевка, и си ја земав до мене и си ја заспав, па после јас си продолжив до 10 и 30user posted image

Непосредна врска до пораките: 1985
10.6.2012 15:16:03   
Calypso
Здраво девојки, еве ме и мене... малку напорен викенд поминавме, ама се издржа и в оовие пеколни горештини. Не се жалам, мене ми е супер што е жешко, ама малиов ми е с'клетчија user posted image ќе биде ова жешко и долго лето, предосеќам... ако ништо друго, може и ќе се симне некое кило отповеќе user posted image
Крштевката си беше и помина целата со плачки, си знам за наредното, здравје Боже или на 40 дена ќе го крштевам, или па кога ќе порасне повеќе (3-4 годинки). Детево се уби од плачење, не можев ни да го додржам од што се буташе во мене... ама помина...
и да, фала на препораката за Рагуза, прекрасно си поминавме, и ние таму ја прославивме крштевкатаuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1986
10.6.2012 18:18:11   
Ikana
Како изненади времево, си доаѓаме дома и ги гледам комшиите на тераса изезени, пред заврнување, ми викаат се ладимеuser posted image

Калипсо честито крштевка!!!! user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1987
10.6.2012 18:39:13   
blond
Калипсо, честито крштевка.
Јас сум на работа денес... Ајде уште еден саат и ќе патувам кон дома...
Давајте кафе, со колешката што сме на работа не разговараме, немам со кој кафенце да пијам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1988
11.6.2012 1:43:39   
majka na tri deca
Utre sum na rabota no nemozam da spijam a nikoj na terasa na ladovina nemauser posted image da me druziuser posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1989
11.6.2012 8:36:07   
Gardenia
Калипсо честито крштевка,да е жив и здрав малиот

Добро утро,имајте убав и позитивен ден
[img]http://www4.slikomat.com/11/0611/nsr-ubav-d.jpe[/img]

(Одговор на членот majka na tri deca)
Непосредна врска до пораките: 1990
11.6.2012 8:59:27   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Крштевката си беше и помина целата со плачки, си знам за наредното, здравје Боже или на 40 дена ќе го крштевам, или па кога ќе порасне повеќе (3-4 годинки). Детево се уби од плачење, не можев ни да го додржам од што се буташе во мене... ама помина...
и да, фала на препораката за Рагуза, прекрасно си поминавме, и ние таму ја прославивме крштевкатаuser posted image

Честитки за крштевката! И нас ова истото ни се случи, цело време во плачење го поминавме, кумот не ни стигна да го држи, исто како јас да сум го крстела :) Попот од што плачеше детево мислам дека за 5 минути цела церемонија ја заврши. Сите слики ми се со плачење, а снимката од црква не се слуша ништо освен детево што се корне од плачење.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1991
11.6.2012 9:19:46   
arh_diz
Calypso cestita krstevka na Iuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1992
11.6.2012 9:25:13   
sandriana RR
Calypso, честитки за крштевката, нека ви е вечно името user posted image
Тања7880 ја нема да стави кафе посабајле user posted image , ај да ја одменам-да се оладиме со ајс кафе, па да се фрлам да средување биро-долг бил викендов user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил sandriana -- 11.6.2012 9:26:19 >

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1993
11.6.2012 9:30:25   
Mihaela 2010
Calypso cestotki za krstevkata,znam kako ti bilo,i nie cela krstevka ja isteravme so placenje do besvest,i jas mnogu bev iznervirana bidejki popot sto li bese sto ja krstevase ne ni dozvoli jas da ja drzam,tuku moralo celo vreme kumot,i cela ceremonija detevo se ubi od placenje...i baska kaj sto sme idele po drugi krstevki skratuvale ovoj ja istera cela....ama ako vikaat ubavo bilo da placat ,nasevo bese rikanje....
Uste edna nedela pekolna,zenicki ke ispocrkame nie sto sme na rabota

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1994
11.6.2012 9:35:19   
Calypso
Благодарам на сите за честитките, честење ве чека во соодветната тема user posted image
Имајте убава работна недела!

П.С. Ќе пишам после пакuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1995
11.6.2012 9:53:48   
Ikana
Добро утро девојки, како сте ми?
Спремни за пеколна недела??user posted image
Туку јас примети дека по дома кајмене, кој како стигне му збори различен јазик на детево....мм англиски, баба ми влашки, свеки ќе дојде сега да ја почува, а им бевме на гости прошла недела, и она и секор ми на француски....го испобунија бебево!!! Страв ми е да не се помеша, па сега им кажав на мк да и зборат сите!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1996
11.6.2012 10:23:50   
Џесика
Зашто бе, баш убаво... и мајка ми на Борјан на влашки му зборува, ама некако не ја рецка, а некогаш знае да повтори некој влашки збор од нас и тоа добро ги изговара user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1997
11.6.2012 10:26:09   
Calypso
Еве ме пак, како што ветивuser posted image малиов заспа, па јас сега кафето раат да си го испијам со РРuser posted image

Икана ич да не се секираш, ние мислиме дека децата се бунат, ама не... еве на син ми, по дома мк, татко му често на англиски збори, исто и баба му (наставничка е по англиски), золвата и ќерка и српски... ама малиов гајле си нема, дури ми се чини дека забележува кога има разлика во јазиците... е сеа колку разбира....
исто и со М, нема да и се испомеша ништо, полиглот ќе биде од малаuser posted image децата најлесно учат јазици user posted image

Непосредна врска до пораките: 1998
11.6.2012 10:49:34   
Ikana
Хахаха и мене ме учеа влашки како мала, уште знам по некој збор, а баба ми и на маж ми му вика....и ти си Влав, само уште не знаеш!!! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1999
11.6.2012 10:58:21   
Џесика
Хахаааааааааааааа закон е баба ти, се изнасмеав... Инаку денес пошто успеав да најдам време да седнам пред пц и бар да си ги истурпијам ноктиве, во позадина ми ечи прекрасно певливо песниче, ќе го споделам со вас и ви посакувам цело лето да ни е вака весело како луѓево на песната
http://www.youtube.com/watch?v=9Y4mOaflm-4&feature=player_embedded user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?