Cipi Ripi -> RE: На колку години ја изгубивте невиноста? (22.12.2012 10:15:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi ИЗВОРНА ПОРАКА: niki i smetam deka znaenjeto sto sakas lezi vo zapoznavanje na sopstvenata licnost, a ne vo menuvanje na partneri Не се согласувам воопшто, пак ќе кажам: нема жена што ќе рече дека не помислила како би било...кога би било...со некој друг...освен со тој еден што сега и е сопруг. pa site se prasuvaat, no toa nema vrska dali bil eden ili poveke mene mm ne mi e prv, ne mi e ni vtor, jas vo brak vlegov so 10 godisno seksualno iskustvo i sega na 34 koga ke vidam nekoj mlad, ubav, zgoden, privlecen, uste ako e i duhovit, zabaven, pameten si se prasuvam sebe si sto bi bilo koga bi bilo i toa pak nema vrska so kolku dobri bile prethodnite niti kolku dobar e mm i kolku znam ili ne znam sto sakam, verna sum mu i nema da se zatrcam po nekoj drug bez dobra pricina, no na ubavina ( ne samo fizicka) odlepuvam i sesto mi paga na pamet Никогаш, ама баш никогаш не сум била со некој затоа што бил убав, привлечен, згоден...и сл. Баш обратното, сум одбивала дечковци згодни и убави само затоа што не ме привлекувале духовно. Не одлепувам на згодни ама ич, и најискрено ама ич не се прашувам што би било со некој....овој оној, сега или порано, и сметам дека е тоа затоа што влегов во брак со минато од една долга врска и подоцна уште неколку сменете партнери. И сега најискрено си мислам дека сите се глупаци и многу тешко сега некој мене да ме шармира.
|
|
|
|