Luci -> RE: Топлинки (31.10.2012 9:09:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet kako opincinja,tie se najdobri,i nie lani zimata so takvi ja isteravme a sega za doma ima,super se tie po 150 denari se ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Ние му купивме на син ми едни како чорапчиња а доле и од страна кожно, се викале трчалки[sm=smiley1.gif] Од тинекс имало некоја акција за 99 денари. Топ се! Трчалки бе[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]И ние носиме трчалки за по дома и за во градинка, ама за надвор ладно е со нив[sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet ja lani Iva se u takvi ja setav,ama so hulahopki i corapi pod niv za nadvor,pa se potese......[sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa da i jas takvi koristev do pred godinkata, dodeka ne proodi ne i oblekuvav nikakvi obuvki. A od ladnoto najgolem spas e vrekicka za vo kolicka topli poti nema gajle[sm=bravo.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi Рингерајчиња трчалчиња[sm=jezicek.gif] Јас мислам дека за 6-7 месечно бебе може со нив во количка и надвор, нели? Вие што им облакавте кога имаа 6-7месеци? ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring Fala vi devojki, ke kupam takvi trckalki , a kolickata ima zimska prekrivka pa plus i kebence moze da stavime , ke isterame nekako zimava !!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring Fala vi devojki, ke kupam takvi trckalki , a kolickata ima zimska prekrivka pa plus i kebence moze da stavime , ke isterame nekako zimava !!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ете така ринг, јас и ти зимово евтино ќе си поминеме, со трчалки [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Имаш и на пазарче, 150 денари се.[sm=smiley31.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: miana Daj be stavete slika od ovie trcalkive ..Kerkami ima edni takvi termo corapi so koza odozdola ama jas ne gi znam kako trcalki...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|