Gisa -> RE: Стерилитет кај мажот? (23.2.2012 8:45:22)
|
Здраво SS87, ти и ви благодарам на вашето топло добредојде, ММ не е ни започнат со некоја терапија од типот на Трибестан, Спимен, Маца ли и незнам кои веќе, Залудни се тие терапии по видувањата на повеќе доктори иако ги препорачуваат немаат ни оните сами надеж во нив, поради намалениот број на сперматозоиди ке мора да се оди на ISCI методата. По самиве форуми не нашите туку и другите си ги кажуваат некогаш своите маки, радости и доживувања од една страна е позитивно од друга страна е застрашувачки психолошки, може некогаш во животот и да добиеш и тронка надеж од непознати лица. Кај Лазаревски сеуште не сме биле, документите не ни се собрани за преку фондот, застрашувачки е и фактот дека моментално во било која реномирана приватна болница да одиш со овакви резултати можно е да не гледаат како рудник за пари копање, а парите во денешницава се неподносливи некогаш (ги немаш), иднината сопствена ти зависи од нив. Па ајде доста беа жалења и плачки, не сме мавале по господ со камења па да сме му згрешиле па да не ни помогне, малку може да не заборивил [sm=smiley1.gif] бидејчи сме малку нели, ама ке даде само надеж, љубов и разбирање. Вреди за да се чека за [sm=duda.gif] и на која листа и да бидеш, има многу позитивни критики за Лазаревски но има и некои негативни незнаеме со мм што да правиме, прво пристапот до него е долг, за недајбоже била каква ситуација да ни се случи како ке го најдеме во самиот момент, за неговиот однос немам никакви коментари не сме го запознале, а за неговата стручна биографија наназад немам зборови. Има во дадени моменти и ако не си министерско дете или незнам какво немало воопшто да го тангира итн итн, незнаеме кога ке одиме кај него ке видиме какво мислење он ке даде па ке донесеме одлука. ss87 не ми јасно едно како тоа ако ги имаш док. од фондот одма ке ти закажат кај него??? нив до тоа ли им е одма за пари ако троп за 2 недели кај Лазаревски?? Те молам образложи ми кога ке можеш. Се заборавив да ми извините но немам на кого да му ги пренесам ови работи освен на Вас сакани мои.
|
|
|
|