gina -> RE: Стерилитет кај мажот? (1.6.2012 23:26:50)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: SOLE Zdravo na site, mazot mi piese proxeed plus kupen od makedonija od zegin i vidovme deka na pakovanjeto pisuva deka e proizveden vo Italija, a sega sme vo Italija i bas prasavme dali go ima istiot no tuka go nemase bas istiot ama e so istite sostojki i se vika PROXEED NF, pa ke vidime sega kakvi ke bidat rezultatite, inaku kaj mazitmi mnogu varira spermogramot, vo rok od 2 godini imame napravemo mnogu spermogrami i sekogas rezultatite se razlicni. Minatat godina piese edni bilni kapki (na prirodna baza,so med, polenov prav,maticen mlec i takvi raboti) gi poracavme od eden covek se vikase Pero Dabeski no nese sekavam od koj grad bese dali od Gostivar ili Debar mislam ne sum sigurna i imase mnogu podobruvanje, spermogramot prvo mu bese mnogu los a posle 3 dozi od tie kapki mu bese normalen i se nadevavme deka ke ostanam bremena po priroden pat,toj gi prekina tie kapki i sega pak mu e losa spermata pa momentalno pie PROXEED NF(toa se prasok kesicki ima 20 vo edno pakovanje i kosta 36 evra i se pie po edno na den), aj ako nekoj gi imate doma momentalno proxeed plus napisete mi gi sostojkite bas sakam da gi sporedam da vidam dali se isti... pozdravce mnogu do site Sole jas gi imam gi pie mm momentalno ni gi donesoa od amerika gi pie dvapati na den ima 30 kesicki so prasok PROXEED PLUS i pisuva deka se od italija a eve sto sostojki gi ima:Calories, Total Carbohydrates, Sugars, Fructose, Vitamin C, Folic Acid, Vitamin B12, Zinc, Selenium, L-Carnitine, Acetyl-L-CarnitineHCL, Citric acid, Coenzyme Q10. Se nadevam ti pomognav Pozzzz
|
|
|
|