RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Natuska85 -> RE: РР Плажа (18.7.2012 10:20:59)

Женскич како сте ми??кај нас демек ферија нема судења,ама пак има работа бе [sm=hudicek1.gif],се надевам уште оваа недела ќе е вака..Ајде кој е за француски појадок на плажава..има и едно кафенце кој ќе си го фати негово е[sm=smiley36.gif]

[img]http://s1.favim.com/orig/201109/11/beach-breakfast-fashion-sun-Favim.com-142541.jpg[/img]

Beatris -> RE: РР Плажа (18.7.2012 10:42:36)

Моееееееее! Готово нема. Вие другите навалете на кроасани! [sm=jezicek.gif]

Јас таман се токмев А да ја носам на вакцина, ај кај матичниот на контрола, он вика јас морам да ти кажам да ја носиш, ама ти ќе се правиш дека не си ме слушнала и ќе ја носиш кога ќе залади [sm=smiley36.gif] Така да си се врати домче небоцната, г''зларка една [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Natuska85 -> RE: РР Плажа (18.7.2012 10:47:15)

И јас во септември решив да го боцкам да подзалади малку,коа ќе се вратиме од одморче таман.

temjana -> RE: РР Плажа (18.7.2012 12:05:13)

ејхеј хееј лепотанки добро утрооо[sm=jezicek.gif] Јас си закажав депилација за утре па во петок сабајле пут путује на море да се пржиме малку. Всушност прво одиме Струмица на неколку часа да ги видам моите и баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многу[sm=smiley19.gif]) па после во Дојран до недела ќе си седиме малку џакузи да види газето ми бело ем дебело, и сабајлечки неделно на море пичиме [sm=jezicek.gif] Аххх како ќе се излежавам овој одмор нема со мало прсте да мрднам и ќе јадам по 100 сладоледи и пиво ќе пијам леллеллее едвај чекам[sm=smiley36.gif] Ај сеа да станам и да направам ручече бидејки од понеделникот официјално сум на распуст, па да го потинтрам мажле барем овие неколку дена со ручек[sm=smiley36.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (18.7.2012 12:09:37)

Блазеси ти, поарно од уживанција нема! Него кажи каде е тоа џакузито за бело и дебело газе [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Да пробаме и ние како ќе ни паше [sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР Плажа (18.7.2012 13:19:42)

хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и свашта[sm=smiley1.gif] Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажа[sm=jezicek.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (18.7.2012 13:42:52)

Анлајк! [sm=smiley36.gif] Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито [sm=hudicek1.gif] (ова од завист нАли) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

temjana -> RE: РР Плажа (18.7.2012 13:57:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Анлајк! [sm=smiley36.gif] Јас мислев ќе кажеш хотелче некое, вила некоја за изнајмување, она кај другарка и. Е баш да пазиш да не им го прелееш џакузито [sm=hudicek1.gif] (ова од завист нАли) [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ахаххахаххахаххахаххаах блесаво едно [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: РР Плажа (18.7.2012 14:25:02)

Хелоу абе само муабетите а никој ништо не дава сокче,нес,лубендиња...што и да е [sm=smiley36.gif]
Ретко вака поладне да ве читам се ноќе ве демнам после 23 часот [sm=jezicek.gif]

Natuska85 -> RE: РР Плажа (18.7.2012 14:42:16)

Може една ваква?[sm=smiley36.gif]

[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557300_423003411085687_386439832_n.jpg[/img]

Mammi -> RE: РР Плажа (18.7.2012 17:03:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

хеххехеххеех тоа џакузито кај другарка ми во викендица, летото не ми е лето ако барем еднашка не отидам и не се излигавам онака господски во нејзината куќа со све и свашта[sm=smiley1.gif] Ама овој пат мислам дека џакузито најмногу ќе го искористам како што ме болат мускулите и коските таман ќе ми дојде хидро масажа[sm=jezicek.gif]

Темјана никако да не те натера нешто во џакузи бремена да влезеш. Ваму е строго забрането. А и знам мајка ми што си доби од тоа кога беше бремена,така да немој никако. Инаку јас силно да ве поздравам од мене и бебуш. Почна да ме копка нешто да си го видам и мн нестрплива станувам, а каде е крајот на септември...

kikicka -> RE: РР Плажа (18.7.2012 17:57:17)

Халооо! Како е женски,ветрево не освежи малку нАли?

Темјана убаво да си поминеш. А Беатриче ти незаврши работа а?
Јас по дома дремам,после ке прошетам малку,туку ми треба некоја рр од Германија ако има овде.

kikicka -> RE: РР Плажа (19.7.2012 0:01:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
баба ми бидејки за жал можеби со неа ова ќе ми биде последно гледање ( болна е многу[sm=smiley19.gif])

Ех Темјанаа мене сега ми јавија, ја загубив баба ми,пред 2 дена ја видов за последен пат,мнг и се израдува на Л[sm=smiley19.gif]

Човек да не остаре,многу е мачно!

nadica -> RE: РР Плажа (19.7.2012 0:19:44)

kikicka primi socustvo [sm=smiley19.gif]
ima edna pogovorka koja mojot dedo mn ja kazuvase pred da pocine ,,ah starost kolku e teska, ama ako ne ja dozivees treba mlad da si umris''

taka da pomisli na migovite pominati so baba ti pred da umre kolku bila srekna sto te gleda tebe i L

Andriance -> RE: РР Плажа (19.7.2012 9:30:04)

Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле [sm=smiley9.gif]..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..

ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...

туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок

Natuska85 -> RE: РР Плажа (19.7.2012 11:45:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Добро јутроооо..како сте ми? јас супер,насмеана по сабајле [sm=smiley9.gif]..временце топ...таман за кафица..ја сум за, ако има некој од овие запослениве да се пријави за кафе...тука сум..

ианче вчера си одседовме едно 2,5 саати у АBC..абе мераци за дете...со баба играше цело време и ко пупунец после заспа у количка...на рааат 2 саати кафе сум пиела...

туку ај да поработиме уште малку..оти утре петооок

Опааа[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. И јас на работа турбо нешто денес па чат пат читкам тука и на фб со има ново[sm=smiley36.gif] да не ми е ептен монотоно со работава[sm=smiley36.gif].

libra.n -> RE: РР Плажа (19.7.2012 12:16:29)

Decki, denes ni e prviot rodenden[sm=bravo.gif] Ajde nekoj neka pocesti za Srna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ne mi uspeva mene

Mihaela 2010 -> RE: РР Плажа (19.7.2012 12:23:00)

Srna da si ziva i zdrava,golema da rastes i ubavo detstvo da si imas,ubava na majka da bides[sm=smiley1.gif].Sreken Rodenden

Палешка РР -> RE: РР Плажа (19.7.2012 12:57:43)

Женски, користите некое средство за сончање дури сте на РР плажава?
Да не изгорите по сонцево, кој ќе ви го бери гревот [sm=jezicek.gif]

Јас под сенка си кулирам еве [sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (19.7.2012 12:58:23)

Среќен роденден на Срна!

Андријанче и јас така насмеана по сабајлечки [sm=smiley36.gif] Вчера со мм на тераса до ниедно време седевме, јадевме пица (домашна) и пиевме пиво и вотка [sm=jezicek.gif] И така...

Кога си легнавме веќе почнуваше да се разденува. Па еве сега забушавам на работа и дремам.
Инаку, вчера бев на фризер и скратив едно 30 сантиметри коса, сега сум нов човек [sm=smiley16.gif] Маж ми ме зеза, вика сега имам нова жена :)))

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (19.7.2012 12:59:21)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...

Палешка РР -> RE: РР Плажа (19.7.2012 13:29:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Ставај кафе, доаѓам и јас во дворчето кај тебе, на тоа креветчето мерачки под сенка што е наместено...

Еве, маткам нескафе со мраз и го пуштам цревото да ни ги лади нозете.
Мераци [sm=smiley20.gif]

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (19.7.2012 13:40:44)

И јас сум за едно лано нескафе под сенка, М спие а богами и јас ке заспијам ако не се расонам

Mihaela 2010 -> RE: РР Плажа (19.7.2012 13:46:30)

lele i jas sum gotova,mi padnaa ocive,koj ke izdrzi do 3,mi se ide doma da se optegnam da se iznaspijam,ama toj film ne go gledam

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (19.7.2012 14:23:08)

Готово, договорено. Ајде сите кај Палешка во дворче, многу им е убаво. Башка имаат канаринче, ќе ни црцори на увце.

Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>