RE: РР Плажа (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Pepelaska * -> RE: РР Плажа (22.8.2012 13:35:19)

Ај добар ден, како сте.Откога не сум си седнала на плажа раат со кафенце, и сега не е раат се вари ручек ама нема врска.
Навака натака, си помина и ова лето бе, ние уште малку почнуваме со спремање за роденден и тоа е ,

vezilka RR -> RE: РР Плажа (22.8.2012 13:45:43)

Летото си пројде, ама жештиниве никако да пројдат. Аман веќе! Сакам блуза со долги ракави [sm=smiley36.gif]..

Andriance -> RE: РР Плажа (22.8.2012 15:24:49)

Абееееее рингерајки...па не сум стигнала да се пофалам ама цуцко мој веќе навелииико одиии...постапалки ќе правиме за роденден 2in 1..како сте ми вие, ние сме навака натака..на работа ука бука...бацкииии

Bogdancanka -> RE: РР Плажа (22.8.2012 15:36:26)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Летото си пројде, ама жештиниве никако да пројдат. Аман веќе! Сакам блуза со долги ракави [sm=smiley36.gif]..

леле везилка немој така кога ќе свирне оној будалиот ветер брррррррр ќе викаме сакаме кратки ракави[sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: РР Плажа (22.8.2012 15:37:03)

Eee dolgo toplo leto,jas za dva dena idam na godisen odmor,konecno da vi kazam,da se odmoram,i da se relaskiram kolku mozam,pa od 3 ti gradinka...

elenak -> RE: РР Плажа (22.8.2012 15:56:07)

Абееееее рингерајки...па не сум стигнала да се пофалам ама цуцко мој веќе навелииико одиии...постапалки ќе правиме за роденден 2in 1..како сте ми вие, ние сме навака натака..на работа ука бука...бацкииии

Браво Андреј цел живот сигурно да чекори... Си пораснаа лелеее, кога поминаа месециве, вие и за роденден се спремате веќе[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ikana -> RE: РР Плажа (22.8.2012 16:17:41)

Браво За Андреј!!!! Андрианче чекаме постапалки!!![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Beatris -> RE: РР Плажа (22.8.2012 16:28:43)

Ви реков дека детето веќе оди уште кога го видов!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] за Андреј(че) (ќе ме убие татко му за ова ЧЕ) [sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (22.8.2012 16:46:19)

[sm=bravo.gif] Ти реков јас уште минататанедела дека детето прави само чекорчиња ама не е пуштено скрозз ,значи преодено е оддамна [sm=bravo.gif]

Maca25 -> RE: РР Плажа (22.8.2012 18:56:26)

Честито Андријанче!!! Чекаме частка и да го видиме прцко мал како оди, нормално!! Да се увериме дека навистина оди, а успут едно кафе да испиеме. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР Плажа (22.8.2012 19:07:42)

Ајјј маже мало на тета прооде тој и сега р'шум ќе прави низ дома[sm=smiley36.gif] Па ајде да поодиме некаде деновиве еве како што предложи Маца може на кафенце[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (22.8.2012 21:50:31)

Абе А е зверка невидена! Многу ми е интересен како се радува на се ,смешки![sm=smiley36.gif]

Andriance -> RE: РР Плажа (22.8.2012 22:55:25)

Aјдееее кафенце кога сакате, ние максимално расположени за шетња..е тек сега нема сопирање по дома, а и надвор...одма пред некој ден у скала сакаше да излезе на улица господин...

ја сум за плажа,авионче, абц форца....сеедно..само да се излезе да се пие кафенце

vezilka RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 8:46:54)

Штамаааааа! Никој нема. Јас ќе мора сама да си го испијам кафето на плажа [sm=smiley13.gif] Ајде народе диксе, што е ова нанање, хе, хе..

[img]http://images.travelpod.com/tripwow/photos/ta-00a1-5a4c-9f28/ahh-this-is-the-life-coffee-beach-pusan-nice-busan-south-korea+1152_12840770230-tpfil02aw-3038.jpg[/img]

sandriana RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 8:58:56)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Штамаааааа! Никој нема. Јас ќе мора сама да си го испијам кафето на плажа [sm=smiley13.gif] Ајде народе диксе, што е ова нанање, хе, хе..

[img]http://images.travelpod.com/tripwow/photos/ta-00a1-5a4c-9f28/ahh-this-is-the-life-coffee-beach-pusan-nice-busan-south-korea+1152_12840770230-tpfil02aw-3038.jpg[/img]

Па, Везилка, кај се кафињата за другарките рр-ајки да се придружат? [sm=smiley36.gif] Ти си заземала супер позција-со поглед кафево, а?[sm=smiley36.gif]
ај еве кафе од мене, мож ќе замириса, па ќе се појават девојкиве[sm=smiley1.gif]
[img]http://forum.idividi.com.mk/uploads/20080416_030339_coffee460.jpg[/img]

Yummy Mammy -> RE: РР Плажа (23.8.2012 9:01:40)

Dobro utro!

Nekoj prasuvase, pa da mu kazam - Vo gradinkata pozadi Univerzalna ima istaknato spisoci na deca, povelete, videte si!

[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Luci -> RE: РР Плажа (23.8.2012 9:19:49)

Сандриана замириса и те како кафето ммм...за мерак. Женски како сте инаку? Јас уште денес и утре на работа па после на одмор одиме, I can't wait[sm=smiley1.gif]
Андрианче браво за Андреј, нека чекори цврсто во животот. Ајде трк во барот да частиш, не може тоа туку така да помине[sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: РР Плажа (23.8.2012 9:47:43)

АЈД Добро Утро госпожи! Јас денес тапа,мм се поведи на утакмица па денес е на мал оперативен зафат,а јас утре на девојачко па свадба и никако не сум ама ЈБГ живот,тоа е ке тераме.

arh_diz -> RE: РР Плажа (23.8.2012 9:52:33)

Dobro utro , devojki fala za kafenceto
Andriance cestitki za Andrej.

Gardenia -> RE: РР Плажа (23.8.2012 10:30:41)

Добро утро,добар ден добри луѓе,ајде кој е за појадок јас сега си доручкувам
[img]http://www.taratur.com/data/26.10pojadok1.jpg[/img]

Туф мори кикичке [sm=zmeden.gif] кај сеа биваше ли,тежок е и спортскиот живот,ај со лесно нека мине побрзо

Андрианче нека му се златни ножињата на А,да чекори само со крупни чекори низ животот

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 10:33:31)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro!

Nekoj prasuvase, pa da mu kazam - Vo gradinkata pozadi Univerzalna ima istaknato spisoci na deca, povelete, videte si!

[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Јами мами, ти таму живееш? Јас секој ден сум на таа страна, работам на 9 мај, во розевата зграда :) Градинката секој ден ми е успат, ако сака некој да му проверам, ќе ми биде задоволство.

Инаку, јас вчера цеееееееееееееееееееееееееееееееееел божји ден го преспав. Ме фати стомачен вирус, си дојдов дома од работа во 10:30, цревата си ги оставив над шоља. Денес ми е подобро, ама ќе го преседам и денов дома, па од утре јово на ново куча-посо.

И да се пофалам, мм има нова работа, подобра, поплатена, со поголеми привилегии, ама секојдневно ќе оди по терен, ќе се враќа дома некогаш 7, 8, 9 па и подоцна :( Ама ај, ќе се навикнам. Ме теши само тоа што платата е супер и што не работи никогаш преку викенд, па ќе има време за се.

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 10:34:21)

Ај да не ми биде долг првиот пост, еве уште еден :)

Честитки за проодувањето на Андреј!
Ако се договарате за на кафе, имајте ме и мене во план.

vezilka RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 11:36:30)

Аман бре тој стомачен вирус, нас дома сите не скина, по три ден не држеше, не исуши. Сега сме ок..

AnnaMolly RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 11:42:48)

Пред десетина дена се разболеа Филип и мм, пред три дена свеки, сега јас сум на ред :) Ама се чувствувам како манекенка сега, гарант 5 кила сум ослабена [sm=smiley36.gif]

Филип го бараше Никола сабајле да дошол да си играат. И ми вика: „Нека го донесе Никола точката“. Се утепав од смеење, запамтил како си го вика точачето [sm=jezicek.gif]

vezilka RR -> RE: РР Плажа (23.8.2012 11:57:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Филип го бараше Никола сабајле да дошол да си играат. И ми вика: „Нека го донесе Никола точката“. Се утепав од смеење, запамтил како си го вика точачето [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Точката му стана заштитен знак на Никола, цел комшилук по тоа го знае. Иде по улицата и сите ги прашува, а каде е нашата точка, и сам си одговара, на шупа..хи,хи.

Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>